70

БОЗО

преди 11 години

ДРЪЖ СЕ ЯНАКИЕВА, ГЕРБ МНОГО ИСКАТ ДА ТЕ СМАЖАТ, НО НЕ СА ПОЗНАЛИ. НАТРИЙ ИМ НОСОВЕТЕ НА ПРОСТИТЕ ГЕРБЕРИ

69

поля

преди 11 години

Каквито и доводи, кирливи ризи и заигравки да правят, правителството трябваше да осигури средства на хората в Перник. Става въпрос за няколко разрушени къщи..Ами какво ще стане при наистина голамо бедствие..

68

Гласоподавател

преди 11 години

няма пари защото МВР е получило от комисията допълнителен ресурс от 1 млн. лв. от началото на годината. В едно единствено решение е посочено конкретно къде ще отидат средствата, в останалите конкретика няма. На 6 март са отпуснати 68 773 лв. за "възстановяване на допълнителни разходи на структури на МВР по извънредни ситуации, възникнали през януари", и други 59 865 лв. - за овладяване на сложна зимна обстановка в периода декември-януари. Допълнително в периода октомври - март са изхарчени 1 млн

67

Гласоподавател

преди 11 години

Така е защото държавата е дала пари на МВР "за предотвратяване и овладяване на последиците от бедствия", които са използвани за финансиране на дейности със съмнителна спешност и целесъобразност. Вътрешното министерство е получило от бюджета за "превенция" толкова, колкото всички общини. 1.9 млн. от парите са отишли за запълване на кризисни запаси от йодни таблетки, които се използват като защитно средство при радиация. Незнайно защо пожарната е решила да обяви поръчка за 7 330 700 броя!?! Браво!

66

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е НАЙ-КРАДЛИВАТА КМЕТИЦА ОТ БКП / БСП СЛЕД МАСЛАРКАТА ... ПРИ ТАРИФА 2 ЛВ. НА КВ.М. ЗА БОЯ , ТАЯ ПЛАТИЛА 9.2 ЛВ. НА КОЙ ??? , ЕСТЕСТВЕНО НА СВОЙ ЧОВЕК... КЪДЕ ГИ НАМИРАТ ВСЕ ТАКИВА УРУНГЕЛИ ???

65

Сините камъни

преди 11 години

Аре бе, кво стана?

64

хък

преди 11 години

Като прочетох каквото трябва за Бойко според здравите кадри на позитанци ПО ЗАРЪКА НА кУТЕВизпитвам още по-голям кеф ,че такъв оправен човек ви е бил шута и сега се гърчите само със старите *** от бузлуджа под кьоравия поглед на серГЕЯ

63

Началника

преди 11 години

***, ***, нагъл и нахален! 4 в 1! Иначе казано - ГЕРБераст!!!Безумни решения, прах в очите на мат'ряла, а той вярва ли вярва и иска още!

62

до №74

преди 11 години

ama kak ste ni ubediat 4e Gerb sa kradci kogato ot 8 miliarda sa ostanal nai-malko 2. men me intresuva ne kade otidoha 6-te miliarda a deka sha idat poslednite dva. ----------------За стари задължения натрупани от НДСВ и тройната коалиция! Знаеш ли, че Цанков Камък не са го плащали тройната коалиция, знаеш ли, че водното огледало също не е било платено, знаеш ли за заема на Кунева от 500 милиона евро, а за 1 милиард лева от НДСВ? Ако ГЕРБ ги бяха изхарчили за нищо, БСП щеше да направи скандал!

61

Наблюдател

преди 11 години

На една жена колкото и пари да и дадеш ще ги профука за отрицателно време.

60

болшевик

преди 11 години

Тая е измъчва запек! Физиономията говори много!!!

59

Анонимен

преди 11 години

Парите са отишли за крбапчета и транспорт на бузлуджа. Комунистите пак изцакаха хората в нужда.

58

Анонимен

преди 11 години

Стар крадлив партиен кадър!!!

57

Анонимен

преди 11 години

Още като си я избраха знаех че перник ще има проблеми и че пред винкело не всички ще са равни.

56

Ха ха хаааа

преди 11 години

Няма такъв комунист който да не е злоупотребявал. Където има комунист кмет винаги има проблеми.

55

Синтактис

преди 11 години

Грешката е вярна. Глаголът 'злоупотребявала' е в минало несвършено време. Редно е да се използва сегашно време. Или да се използва ерзацът 'усвоявам'.

54

Меринос

преди 11 години

Овцете вярват ли още? Река от пари към Перник и на лице - нищо свършено. Повечето общини в България с хиляда лъти по-малък бюджет са светлинни години пред перник - градини, паркове, детски площадки, чешмички, спортни площадки, чистота - да ти е кеф да живееш в тях.В Перник има само *** (не от земетресението), мухи, кучета, бълхи, разкопани улици, разкопани тротоари, разровени и изсечени градинки, уродлив парк, скрап-спортни съоръжения, детски площадки от Балканската война, ТЕЦ в центъра...

53

БГ

преди 11 години

Щом има комунист с власт винаги има злоупотреби. Това е правило, в което изключения не съществуват.

52

Алов

преди 11 години

Тя не е ,но с ня много мои *** злоупотребиха,ама държи ,а е свикнала на червено.

51

СС

преди 11 години

ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРЕДАВАНЕТО С КМЕТИЦАТА ,ГЕРБАЖИИ И ПЕРНИЧАНИ - ПОЗДРАВЯВАМ ПЕРНИЧАНИ ЗА ИЗБОРА ИМ ЗА ТАЗИ КМЕТИЦА МНОГО Е КОМПЕТЕНТНА И ОПРАВНА НО...СЪЖАЛЯВАМ ГЕРБАДЖИИТЕ БЯХА ЖАЛКИ НЕДАЙ СИ БОЖЕ ДА УПРАВЛАВАТ ТЕ ПЕРНИК ....