17

tuzarya

преди 11 години

Някой тук искат да ме убедят, че секса с дърт човек е супер! Това е пълна глупост. Виж вида на Хю! Та кой знае колко са му збръчкани топките, а да не говорим, че със сигурност не му става! Подобна е ситуацията и при възрастните жени! Да не се лъжим - секса със старец или старица си е истинска гадост, ако разбира се не си е съпроводен с нещо финансово или е болестно състояние!

16

без виагра

преди 11 години

Има ли значение възрастта в любовтаДа, но може да не е фатално САМО ако разликата е подплатена със социално положение и банкова сметка ,защото без тях и най-голямата любов угасва,дори да сте на една възраст,защото освен сексуален ,човек има и социален живот.Цуни-гуни хубаво,ама като ти дойдат сметките и битовизмите - там с прегръдки и любов не се плаща,банките не ги признават за надеждни поръчители/гаранти,затова нека разграничим розово от сивото,защото този цвятне грее в дъгата,но е факт.

15

Анонимен

преди 11 години

При равни други условия, колкото повече остарява една жена, толкова повече мисълта за връзка с 10 и повече години по-възрастен от нея мъж, и се струва по-неприемлива и отблъскваща.

14

до 14

преди 11 години

на всички курвета искаш да кажеш :)

13

Една

преди 11 години

Може за тия двамата и да е комерсиално ,но Хю е симпатичен,облича се и се подържа добре ,има чувство за хумор ,бохем е и харчи с размах ,щедър е .... а това се харесва на всички момичета

12

Chernokoska

преди 11 години

дЕдото е симпатяга.. Аз също си падам по по-големички от мен...В крайна сметка всичко е въпрос на личен избор и нагласа. Както има мъже, които си падат по жени между 30-50 годишни, че и повече даже... така има и жени, които предпочитат някой по-възрастен партньор. Ако е прекалено възрастен, не е задължително да са заедно поради финансова причина, за истинската любов няма възраст нито граници, които могат да й попречат да съществува.

11

до Гошко

преди 11 години

А пък мъжете над 30 са свежарки до 80 г.

10

Om Ram

преди 11 години

И мъжете и жените харесват млади момичета и момчета, нека да не се лъжем, останалото е ... просто бизнес и възможности, не точно харесване.

9

Гошко

преди 11 години

Кофтито е че жените след 30 рядко запазват тази свежест, Но има и такива изключения от който да ти паднат чорапите. Ехх, колко е кратко всичко , много жалко. Времето за игра е ограничено...

8

Обективен

преди 11 години

Средно 10 години разлика е може би най-добре,мъжа с 10 години по-възрастен от жената. Разбира се това е нещо средно, има добри бракове, при които жената е по-възрастна от мъжа. Доста изсмукани от пръстите са доводите в статията и като цяло са доста невярни. Има нещо вярно, но само ако момичето е някъде 14-17 години, а мъжа е по-възрастен. Много повече положителни неща има при разликата в възрастта, когато девойката порастне,както и доста отрицателни неща, когато са приблизително на една възраст.

7

Гошко

преди 11 години

123, тиНе си прав. По скоро най-хубавата разлика е 9 -10 години. Ако си на 35 и имаш самочуствие спокойно можеш да гониш 23 годишни девойки без да ти мигне окото.

6

Гошко

преди 11 години

Бе, сега ударих едно девойчето, което беше 15 години по малко от мен. Много красиво момиче - тези неща раздвижват кръвта на мъжа. Както се казва- на стар вълк младо агне му ходи на врата..

5

Анонимен

преди 11 години

Да перефразираме:Парата прави Борбата!

4

До 123

преди 11 години

Абе дядо ми беше 12 години по-възрастен от баба ми, но това не им е попречило да живеят 48 години заедно, до смъртта му през 2000-та. За каква пазарна икономика говориш?

3

надежда

преди 11 години

Когато видя млада и красива девойка влюбена в беден старец ще повярвам, че възрастта няма значение за любовта :)

2

Анонимен

преди 11 години

Всичко добре, ама точно тия двамата на снимката не са идеал за влюбени. На всички им е ясно, че мацката не е силно влюбена в дядо Хю, но това е добре за кариерата и на еротичен модел или по-скоро за кариерата и на Зайче.

1

...?

преди 11 години

Значението е в ---КИНТИТЕ!