76

!!!!!

преди 11 години

Който е гледал Полша-Италия да ми обясни как ще им вземем сет на тия !!!

75

чичо

преди 11 години

Дизраелито много плямпа, но загуби както се очакваше.... Пък колко точки ще вземем на Полша ще се види по време на мача....

74

Анонимен

преди 11 години

Полша надигра Италия с 3:0.

73

Анонимен

преди 11 години

С ТОЗИ ОТБОР - ДО ТУК ...

72

Анонимен

преди 11 години

Това не е Англия, на олимпиадата англичаните се фукат като Велика Британия даже и на футбол. Толкова са велики, че България ги бие на нула.

71

тцЪ

преди 11 години

Е то па оставаше и от Англия да паднем!

70

дд

преди 11 години

Е , продадохме мача със САЩ , но поне ЮКейците ги таковахме изотзадзе . Евалата , значи не продават всичко .

69

Анонимен

преди 11 години

В нашата група Аржентина разгроми Австралия с 3:0.В другата група Русия - Германия 3:0 и САЩ води на Сърбия с 2:0.

68

!!!!!

преди 11 години

94,надявам се да си прав,но ..............

67

Анонимен

преди 11 години

То и тениса, и футбола и още куп други спортове идват от Велика Англия, ама нещо много им куцат! А Китай са мутанти - не може на 16 години жена да плува по-бързо от плувци като Фелпс (Мъж е все пак) и рекорди да чупи. Толкова ги тъпчат с хапчета тия жълтурковци. Не са чааакааак толкова добри. Спорта е до политика вече. Иначе България досега да беше спечелила 10 медала. Всичко е политика и пари. И много допинг.

66

!!!!!

преди 11 години

89.90,Завиждам ти на еуфориата около този състав,но явно волейбола ти е чужд! С тези играчи трябва да сме доволни,ако влезем в 8та. Не съм сигурен,че ще бием и Австралия с тази игра - за другите съм сигурен,че ще ни отупат с по 3:0. Ако влезем в 8та,то ще сме 4ти и ще играем с първия от другата група,така че 1/4 финала за нас е една илюзия - и Владо го каза онзи ден в интервю.

65

bg

преди 11 години

MAI MALKO OSTANAXA PATRIOTI KATO STOI4EV I KOMPANIA KOITO MAI NE IM STIGNAXA PARITE DETO VZEMAT PO ITALIA AMI PREDADOXA BALGARIA I MOM4ETATA KOITO O6TE NE SA SE YIALI I IM SE IGRAE I DOKAZVAT 4E BALGARIA E NAD VSI4KO.....S R A M O T A ,,,,,,,,,,,VE4E STE ZABRAVENI I OT BOGA,,,

64

До 86

преди 11 години

Абе ти сигурно още носиш на дедо ти цървулите,ама си тръгнал да оценяваш как се облича Стойчев.

63

До 84

преди 11 години

Добре де ,гледай си БНТ и изпадай в екстаз от завладяващите коментари на С.Йовков - явно с останалите ти 7-8 гънки по мозъка друго не можеш да правиш.

62

Анонимен

преди 11 години

кво са били,британците са егати и слабаците

61

Пешо

преди 11 години

Колкото и ми се ще да напиша нещо положително за отбора,немога.Днес победиха един случайно попаднал отбор на Олимпиадата.Но на мача с Полша едва ли ще говорим с патос за българските "лъвове".Първо защото в момента сме един супер слаб отбор и нямаме нищо общо с лъвовете от минали години.Ако се доберем до осмото място,трябва да викаме Ура.

60

До 80

преди 11 години

Абе къде съм писал,че е спечелил тези титли с бъл.национален бре? "Интриганта" е треньор на световно ниво и не иска да играе по свирката на тъпият инжинер/който провали вече 2ри олимпийски отбор/ и неговете пуделчета в БФВ

59

bg

преди 11 години

EEEIIIIIIIII,,,,,,,,,,,,MALKO SE ZARADVAITE BE TAPANARI ,,,,,,,VSE PAK MALKA BALGARIA ZASRAMI NADYTATA VELIKOBRITANIA ,,,,,,,,,,ALO SAR ALEKS ,,,,,,,,STRAXYVATE SE OT NAS I S PRAVO,,,,,,VE4E I DA PADAME MI E PREZ MAZOLA,,,,BALGARIA GO ZABI V SARCETO NA LONDON ........SYPER IAKOOOOO

58

До 73

преди 11 години

Ти *** ли си или какво бре? Щом не знаеш,че Стойчев е ставал европейски и световен шампион като треньор,явно волейбола не ти е силната страна,както и граматиката - България се пише с главно Б. !

57

Анонимен

преди 11 години

Волейболните "лъвове" тръгнаха ударно, разбиха домакините с 3:0 - и кел файда?Другия мач в Полша ще се види разликата в класите, както се видя и в мача в София. Не съм оптимист, че можем да минем групите, но дано стане някакво чудо. Скандалите ввъ волейбола ни ще дадат тежка дан и ще отекват още дълго. Лошото е, че България губи още преди мача, заради собствените ни глупости и разпри.