125

gogo

преди 11 години

Този Йовчев до пенсия ли ще ходи по олимпиади?!Толкова млади и кадърни момчета има в БГ! Кога ще им дадат шанс?!

124

Анонимен

преди 11 години

Хайде Данчо да оздравяваш, че с тая ръка няма да можеш да носиш сакове от Бразилия. Че то ти за нищо друго не ставаш.

123

Анонимен

преди 11 години

Всички неграмотни спортистчета са се събрали тук да възхваляват себеподобния.

122

333

преди 11 години

Голям спортист....велик Българин.....желая му само успехи във всичко.

121

Анонимен

преди 11 години

до 132 ,,,,, не ти е добре.

120

Анонимен

преди 11 години

Този е вече бивш и не става за нищо. Но няма никаква нормална професия и се опитва да продължава да се храни на гърба на държавата под предлога че го прави за България. А бунаците го наричат "велик" и му плащат за екскурзиите чрез данъците си.

119

Анонимен

преди 11 години

Преди една седмоца каза че отива в Лондон за медал. Сега пее друга песен. *** физкултурник.

118

Ъц

преди 11 години

Давай Йончев, давай наборе! Като последния "мохикан" от старата и славна спортна школа на БГ!

117

От феновете ти

преди 11 години

Изключително скромен и трудолюбив спортист!С тебе сме и дерзай!

116

до намръщен

преди 11 години

Да бе те съдиите виновни.На нас българите я съдиите,я извънземните са ни виновни.Аре у лево.Стига с тва възхваляване на измислени герои.В Атина,Йончев остана втори,защото имаше по-добър от него и той взе златото.Време е да го осъзнаете тва.

115

Стамат

преди 11 години

*** съм гът гъбено семе,но тва не ми пречи да бъда пасивен в хомесексуалните си връзки.

114

Стамат

преди 11 години

до 124Така, като те слушам, си спортист колкото мен - на маса пред телевизор. Или си шахматист и си мислиш, че на 40 си в разцвета на спортното си майсторство. Йордан Йовчев за пореден път доказва, че е име в гимнастиката и че е един от осемте най-добри в света на халки. Не само това, той доказва, че човек може да има дух и сила дори когато стане трудно и че не трябва да се отказваш, само защото някой е казал. Виж, ако си ставал дори градски шампион по ядене на хотдог с горчица, се извинявам

113

спортист

преди 11 години

Наистина Йовчев не е направил все още нищо уникално в Лондон за да го хвалим толкова.Виж,вземе ли медал друго ще бъде.Но за сега бай бабо против уроки!

112

az

преди 11 години

Ако искате да се забавлявате с една по-добра игра от познатите до момента, с прекрасен икономически модул и възможности за развитие при малко на брой играчи, моля последвайте линка :cyberrepublik/en/referrer/76Помогнете на сБългария !

111

Анонимен

преди 11 години

Побелях и остарявам, като теб Данчо, но в сърце те нося!Символ на човешката воля си!ПОКЛОН!

110

Анонимен

преди 11 години

За мое и всеобщо огромно съжаление, българският спорт загива. Йовчев е велик, но на 39 години му е последна Олимпиада. А след него? Футбола е гола вода. Губим от незначими и неизвестни държави. Волейбола - все нещо не ни достига, и него го тресат скандали. Баскетбол никога не сме имали, така че не очаквам чудеса.Леката атлетика е мъртва. Една Ивет Лалова ще кара още 5 години и след нея кой??Нямаме гимнастика от 10 години вече. Тениса е нов спорт за България, зле сме и в гребането вече

109

йовчев е велик

преди 11 години

Тези дето се изказват 4е е изпращаме пенсионер вместо младите- няма такова нещо, ако имахме други добри гимнастици и те щяха да се класират- тука не е по един на държава, а който успее да се класира. Стискам палци за медал - ама и да не вземе никой няма да му се разсърди само това че се е класирал е огромно постижение. А хейтърите да ***

108

Анонимен

преди 11 години

Писах по-рано. Има такива, които не заслужават да бъдат представлявани от човек като Йовчев, защото те се представят сами много ясно. Те не могат да се отразят на мнението ми, нито пък ще сляза , за да им обяснявам нещо, което се възпитава от родителите - уважение към успеха на другите хора.Това дали някой ще излива своята немощ върху един достоен българин, ме интересува колкото ланския сняг и не променя нито моето мнение, нито човека, който е дал искрен повод да му се възхитя!

107

Анонимен

преди 11 години

Оппааа, някакви се оплакват на админа че ги обиждат.Ми ще ви обиждат . Да омаловажавате постижението на Йовчев си е чиста форма на злоба. Ей *** ***, на администратора ли се оплаквате? Що не се оплачете на арменския поп? Той по ще ви помогне.

106

не син

преди 11 години

Стига рива отворко ! Не разбра ли,че колкото повече се оплакваш ,толкова по силно псуват !