65

eftim

преди 11 години

da tq ne znaela za zagubata na deteto si samo nie znaem

64

Ъц

преди 11 години

До 77Особенно американското. То не бяха вампири и таласъми, зомбита, мутанти, психясъли касапи, рамбовци и мамбовци...А какви филми имаше... цяло поколение израсна с тях

63

Камелия

преди 11 години

Тук трябва да ни светне червената лампичка понеже няма нищо случайно. Явно филмът въздейства върху хората, а и не само този, но говорим конкретно за Батман. Крайно време е да спрем да се зомбираме с разни филми и щуротии!

62

Анонимен

преди 11 години

Ужас ! Този филм май наистина е прокълнат . На премиерата в Мексико е имало пожар . Слава Богу, там поне не е имало жертви и ранени . А що се отнася до американските филми , европейските изобщо не падат по - долу , що се отнася до бруталност и насилие/ да не кажа , че са и по - зле / . Откачалки има навсякъде по света .

61

а

преди 11 години

До 63. Дано да прочетат отговора ти и да престанат да политизират проблема. Истината е, че наистина винаги и на всяко място по света някой може да направи някое безумие.

60

ххххххххх

преди 11 години

Как така защо е имало малки деца на прожекцията посред нощ? Американците още от малки учат децата си да стрелят, убиват, изнасилват, взривяват, бомбардират чужди страни, крадат чужди природни ресурси, да сеснимат стъпили върху труповете на убитите. Това си е типично американска традиция. Национален американски спорт.

59

Анонимен

преди 11 години

Дано Бог да даде сила на тази жена да преживее загубата на бебето и дъщеричката си. Това е човешка трагедия и може да стане на всякъде по света, но е факт, че от години такива трагедии зачестяват-не само в САЩ, същото е в Авганистан, Русия, ставало е в България, а миналата година и в Норвегия, което показва, че стандарта на живот не е решаващия фактор при тези трагедии.

58

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че на среднощна прожекция 6 годишни деца не би трябвало да се водят.Не че този е трябвало да стреля и да избива невинни ....

57

до 69 и другите

преди 11 години

Типичен пример как се поддавате на пропаганда или просто само това ви е останало - да вярвате, че богатите също плачат. Е да ви светна - плачат, ама сами понякога, а ние сме скотове и умираме всеки ден. Колкото по-бедна държава, толкова по-големи зверства. В Ирак всеки ден стават подобни неща, в Афганистан, в Судан, Нигерия....

56

Анонимен

преди 11 години

Сериозно ли мислите, че американците са изперкали повече от нас?--Да!

55

@ Tulski

преди 11 години

Аз между другото не съм застъпник на теорията с филмите , но просто ти показвам ,че първо трябва да проучваш случаите преди да пишеш , а и ако помислиш малко ще се сетиш , кои хора са имали оръжие през 1974 , същите тези , които забраняваът на другите всичко американско, докато си пращат децата в американски университети и нищо американско не им е чуждо или недостъпно (фима "Кръстникът" например).

54

оръжието

преди 11 години

Сериозно ли мислите, че американците са изперкали повече от нас? Че ако в България можеше всеки ей така да си поръчва бойно оръжие, щеше да има подобни престрелки през ден. Тук всички шизофреници са по улицата, щото закриха лудниците

53

@ Tulski

преди 11 години

На 25 декември 1974 г. в Студентски град се разиграла такава кървава драма, пред която и екшъните с много трупове в американските колежи бледнеят. Главно действащо лице в масовото клане е десетокласникьт Бранимир Дончев. В рамките на няколко минути той успява да избие 8 човека и ранява още толкова. И всичко това заради филма Кръстникът.

52

оръжието

преди 11 години

Хора, не киното е проблема. *** си е поръчал ПО ИНТЕРНЕТ два пистолета, пушка, автомат, бтонежилетка, каска, очила за нощно виждане, маска, противогаз, димни гранати, експлозиви, специални патрондаши за бърза стрелба и над 3 ХИЛЯДИ патрона. И НИКОЙ не го проверява. Напротив - някой ще вземе бонус за добри продажби! Автоматът му засича още в началото и минава на пистолет, иначе е щяло да има не 16, а 160 убити поне. Обама: "засега не обмисляме промяна в законодателството за носене на оръжие".

51

4oko

преди 11 години

Пада им се !!! Като знаят колко е опасно да се излиза в сащ по тъмно,къде са тръгнали посред нощите на кино и то невъоръжени?????

50

.

преди 11 години

Тази грешка на природата трябва да се реже на малки парчета с ножица , не да се умува дали е нормален или не , вижте колко болка е причинил тоя *** на съвсем невинни хора ! Да загубиш бебето си , а дори да не знаеш , че някаква *** с боядисана коса е убил 6 годишната ти дъщеря , този заслужава жестоки мъчения. Не виждам как психично болен може да организира как да купува оръжие на интервали за да не се усъмни някой и изобщо как може човек,който посещава психиятър да има достъп до оръжие

49

хамерикански ценност

преди 11 години

Аз съм виждал с очите си майки американки да държат 2 годишно дете на повод ! Като че ли е куче на каишка ! Моле *** и гейберите да коментират това !

48

bg

преди 11 години

Edinadesetoklasnika s 4ervena kosa li e bil?

47

bg

преди 11 години

Imalo li e bebeta sred studentite?

46

bg

преди 11 години

Ot kakva narodnost sa bili studentite?