55

kireza

преди 11 години

до 4Ами трябваше вие,софиянците,да излезете на мощно протестно движение,да окупирате бандитският ни парламент и да го принудите да обяват "Витоша ски" за престъпна организация!!!Само бандити могат да лишат почти 2 млн. българи от исконното им право да се лекуват чрез излети и спорт.САМО БАНДИТИ,и тези които ги поддържат са също такива бандити!!!Еххх пуста буна....

54

Анонимен

преди 11 години

trqbva ni Bane koito da vzrivi nqkolko klu4ovi mesta iz stolicata da im doide akula na si4ki politici lobisti i monopolisti

53

Анонимен

преди 11 години

Тези наглеци от "Витоша ски" най-накрая трябва да бъдат изтирани от Витоша. Омръзна ми непрекъснато да търпя подигравките и лакомията на монополистите в България. На вас не ви ли омръзна?И крайно време е някой да изхвърли ***!

52

Димитър Димитров

преди 11 години

Към днешна дата нито един лифт не работи.

51

Спонги

преди 11 години

Има пълзяща приватизация на хижите. Това са съопъженич построени от туристите. Сега, единственото нещо което е останало не заграбено докрай е Планината. Не мога да разбера защо да не може да се инвестира и когато земята е държавна. Не може да се заграби територията. Покойният "Уважаван" банкер Кюлев се опита да заграби територии в Беласица и на Витоша. Господ го наказа със смърт.

50

софиянец

преди 11 години

няма кой да ги закара до странджа, всички са на бузлуджа :)

49

Проклет да си Цеко

преди 11 години

Проклет да си Цеко!!!

48

софиянец

преди 11 години

никой ли не знае дали пуснаха бай крьстьо?явно всички които пишете тук сте виждали витоша само на снимка.

47

старец

преди 11 години

Проклет да е Цеко!

46

Анонимен

преди 11 години

Журналисти прости, какво е това: "правото й на строеж" ?А относно "Витоша ски", защо си мисли Цеко, че има право на строеж и такова му принадлежи ?

45

софия

преди 11 години

в крайна сметка пуснаха ли лифта ?

44

Ревизия

преди 11 години

Не разбирам каква връзка има забраната за строеж в горска територия със концесия на лифт? Още малко и концесионерите на софийските маршрутни линии ще се зажалжат, че закона за Черноморското крайбрежие ги ограничава.

43

Хайде

преди 11 години

Дано наистина се оплаче, та от ЕК да дадат най-накрая официално становище кой е виновен за далаверите в Банско и Витоша. Чакаме я Нона Кар аджова пет години да се произнесе, а тя вместо да го направи реши да премахне хигиенните зони и да промени закона за концесиите. Пълна лудница. Вече очаквам отдаване на концесии на Витошко бранище за добив на торф и на Мадара и Аладжа за добив на чакъл.

42

*

преди 11 години

леле каква ***- и от двете страни. убий софия -спаси България

41

email

преди 11 години

"Фирмата се заканва да каже защо е спряла лифтовете"Хич да не се заканва, ами направо да казва. И да внимава щото и без друго са му вдигнали мерника! Никакво право на строеж в гори за мафиоти и банкери. Да ходят да строят на Луната. Ако законът не му отърва да си вдига багажа и да си ходи, все ще се намери друг който да се заеме със съоръженията.

40

111

преди 11 години

убий Цеко спаси Витоша

39

Toni

преди 11 години

Samo poglednete za kakvo ide re4 nqma takiva izmamnici ***/LoaULa

38

Вожда

преди 11 години

Цеко,плаче...не направо реве, много тъжно ми става. Глупости, на търкалета...цялата му далавера е, нередовна...Ами сблъсък на интереси, ами финасови нарушения, ами не достатъчна прозрачност на самата сделка по закупуване на самите лифтове???? Ще се оплаче на, Арменския поп...най вероятно?

37

Анонимен

преди 11 години

Витоша ски ще сезира ЕК за да обясни какви нагли алчни коопераци са. Как искат да заграбят нещо което не е тяхно. Как си мислят че имат безсрочни права над планината и гората които не са техни

36

Спонги

преди 11 години

Има един, който си мисли, че когато унищожаваш природата правиш бизнес. Бизнеса е отговорност, а не цел да си напълниш гушата. Малкият ***, който си мисли, че всеки който не мисли като него е комунист, хал хабер си няма понятие от бизнес. Истинският бизнесмен щеше да намери решение за инвестиции и при този закон. Цеко иска да заграби планината. Планината лоши хора не търпи.