13

Анонимен

преди 11 години

Скоро и в кърджали. Кръговете от фирми действат. Няма случаини неща. Нали сава?

12

Гражданин

преди 11 години

Ей *** мрасна на вискчки ***... Ще уморите народа бе ***!

11

Йонко

преди 11 години

Радвайте се бе! Само 10 стотинки,не е два пъти.

10

Анонимен

преди 11 години

През соца /1980 г./ поскъпнаха хранителнитге продукти, кафето /защото се консумирало безразборно/ и се чу, че ще поскъпва и токът. В Свищов и на други места се появиха позиви в пощенските кутии. Бяха в стихотворна форма. Спомням си началото: "Благодарим ти партио любимаза месото и бензина. И за следващият скок:За електрическият ток."Тогава по телевизията се появи министърът на енергетиката и каза, че злономерени хора разпространяват слухове за поскъпване на тока. Това не било вярно и да се успокоим. То какво да се успокояваме, със ток запас не можеш да правиш, че да го изкупиш от магазинната мрежа. Това вечерта по "По света и у нас". На сутринта по новините в 6.00 часа съобщиха , че токът поскъпнал. Такива бяха и такива си останаха комунистите и до ден днешен. Ха познайте сега кой министър от правителството на ГЕРБ /най-върлите *** след прехода/ вчера заяви, че въпреки увеличената цена на брашното и електроенергията, ХЛЯБЪТ НЯМА ДА ПОСКЪПНЕ.

9

До 8

преди 11 години

Кога в България нещо е вдигала само една фирма? Всичко се вдига по команда: "Според Янчо Вутов, цитиран от БТА, регионален председател на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България, поскъпването е неизбежно..." Единственият проблем на България са българите!!!

8

аз

преди 11 години

Стига писахте глупости. Хлябът се увеличава, ама не можем без него, нали?А че ГЕРБ са пълна скръб като управление си е повече от ясно. Какви са тези коментари? Работи, за да имаш? Работя като вол, съпругът ми също, но...заплати няма или ако има не стигат за сметките. Това е чистата истина...Не помня такова дълбоко отчаяние да е лъхало от хората през последните години. и не кризата е виновна, а некадърното управление, което е само в служба на олигарсите и монополистите. Това е истината!

7

Анонимен

преди 11 години

ТОВА СЕ Е ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ.НЯКАКВА СИ БЕСЕПАРСКА ФИРМА УВЕЛИЧИЛА ЦЕНИТЕ С 10 СТ. УМИШЛЕНО, ДА ВСЯВА СМУТ.АМИ НЕ ИМ КУПУВАЙТЕ ХЛЯБА.

6

g,jekova

преди 11 години

Чудя се ,защо хлябът поскъпва? Нали "Новата "реколта на пшеницата още не е влязла в употреба ?Как така, предишния ден обявиха,че ще се повиши цената на житото и още на следващия ден цената на тестените изделия се повиши? Всичко е лъжа и измама!!!

5

Анонимен

преди 11 години

Kакво са 10 ст. или 40 лева на година? 10 кутии цигари , ще кажат гербаджиите! Ликуй, народеееее!

4

хасковлии,

преди 11 години

В магазините има хляб поне на 5-6 фирми на различни цени и грамажи.Ами не им купувайте хляба на тази фирма, която е увеличила цените и пак ще ги свалят.От вас зависи.

3

прованс

преди 11 години

Ами при нас хляба отдавна си е 1 лв.

2

до 3

преди 11 години

Какво си обективен които и да е на власт това ще е положението ти какво искаш с магическа пръчка и всичко да се оправи нужно е време за всичко,радваи се че тази криза не доиде по времето на Сър-геи кумоняга такава!!!!

1

мале мале

преди 11 години

Е много бързат нали казаха ,че няма да има увеличение на цените на хляба.Или колкото е по -отдалечен района от София толкова новините за нови цени се покачват по -бързо.Явно новината ,че няма да се пипа цената на хляба още не стигнала до там.Стара им е информацията.