17

Анонимен

преди 11 години

И ТЯХНОТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ!!!!

16

Анонимен

преди 11 години

тук все едно леви пенсионери се събрали, ако можеше да се произвежда евтино и без да се пази природата западните фирми нямаше да го закриват а да го вземат и да печелят от него, има доста примери с други заводи

15

Анонимен

преди 11 години

е аз съм работил там - до последно - стига сте писали глупости- първо последния карбамид е произведен 2002 година което прави 10 години от спиране а не 20. второ наистина го продадоха заради комисионите и целта беше наистина да го затворят - та западните фирми да нямат конкуренция.

14

до 14

преди 11 години

Проблемът е, че "сериозните западни фирми" нямат никакъв интерес да има производство в България, дори заводът да е техен. Те ще предпочетат да го купят и фалират, но далеч по-евтино ще им излезе да платят на няколко политици, които просто да затрият завода, както и се е случило.

13

Анонимен

преди 11 години

edistvennoto neshto e bynt i raztrel na izmenicite i razsipnicite na balgaria tezi predateli koito rabotiat protiv naroda i balgaria.smart za tiax

12

Анонимен

преди 11 години

Някой ги построи и струваха милиарди, други ги продадоха за по 1 лев, сложиха си милиони в джоба и го плюват и след като умря и викат-той е виновен...Ама искаха да е построил още!! И какви дългове имаше България след като бяха построени и работеха на пълен капацитет, а какви дългове има сега.. е кой е за оплюване?Не се ли усещате, че след 89г.ограбиха целия народ и все друг им е виновен.

11

Коментар

преди 11 години

Можеха да го престурктурират в био завод за преработка на био отпадъци!

10

до 10

преди 11 години

Приятел знам какво говоря,защото лично чух как Божков се скара на тогавашния директор на Химко,че комините още пушили,а трябвало да са спрели вече.Също може да си сигурен че едно печелившо предприятие струва много повече от такова което е на загуба (елементарна логика)и е много по-евтино да броиш някой друг милион за комисионна от колкото да купуваш печелившо предприятие за стотици милиони.Сори ако си фен на Костов и сие,но аз от тогава разбрах какво престъпно и продажно правителсво е Костовото.

9

Анонимен

преди 11 години

Още едно печелившо предприятие фалира при управлението на демократите в България. Защо така при демократите всичко фалира?

8

Анонимен

преди 11 години

ето това е наистина лоша новина. т. наречената ни икономика се свива, а ние се пеним за атентати, сирия, мачове, преместване на митници и какви ли не глупости.

7

До непросветените...

преди 11 години

Ще уточня за пишещите до тук глупости.Началото на края на Химко беше положено при правителството на Костов като лично се беше заел с ликвидацията му министър тогава Божков.Химко беше предприятие което произвеждаше 3% от СВЕТОВНОТО производство на изкуствени торове.Поради тази причина заплатите бяха огромни за времето си и пак поради тази причина беше затрито за да не е конкуренция на големите западни торови заводи като естествено някой пак прибра огромна комисионна като благодарност...

6

До 5

преди 11 години

Те за това са фалирали поради големи заплати.

5

Анонимен

преди 11 години

А какво предприяте беше само! Имам роднини във Враца и си спомням, че преди време, когато завода работеше, беше невъзможно да си намериш там работа, освен, ако не наследиш баща си на неговото работно място - просто вземаха големи заплати и условията бяха добри..

4

до 1

преди 11 години

Не бе, той човека не е виновен! Нали знаеш - за това са виновни предишните, Б.Б. никога не е виновен!

3

БАЧКАТОР

преди 11 години

Работниците трябва да си получат заплатите задължително. Те не са виновни че шефовете на завода са некадърни и са го фалирали.

2

Къде си Борисов

преди 11 години

нека те фотографират журналята как дърпаш шалтерчето на най-големия завод в региона.

1

Борисов

преди 11 години

къде си да отрежеш лентата?