93

ilteko

преди 11 години

До БатБулгар: Тези хора се уредиха, а другите, в мухлясалите къщи, как се чувстват, Или не са гласували за правилния човек. Безобразие!

92

Ime

преди 11 години

БатБулгар не търся теле, просто така знам и се изненадох. Просто не ми се иска а е поредната ПР акция, както много други.

91

Анонимен

преди 11 години

Kogato se pravi ne6to - za6to se pravi , kogato ne se pravi - za6to ne se pravi ! Abe nqmate ugodiq ! Bravo na GERB !

90

Анонимен

преди 11 години

И аз се радвам когато че е останало състрадание в нас българите,но се дразня когато разни Мутри си правят реклама с това.Та нали самите те разрушиха това село.

89

БатБулгар

преди 11 години

Стига сте злобеели бе хора!!! Зарадвайте се за хората, които нямаха домове, а сега имат. Да са живи и здрави им пожелавам и да правят много деца в тези къщи и да се родят много Българчета :) Много са хубави къщичките, това трябва да стане стандарт за цялата държава и да се забранят блоковете със закон!!!

88

БатБулгар

преди 11 години

В грешка си. На основите им трябва да слегнат. Да чака се малко, но не и 3/4 месеца. Пак зависи каква основа правиш, но като гледам тези къщи са стандартна квадратура и според мен повече от 1 седмица, 10 дена не се чака. Зависи и какъв бетон са слагали. Нашата къща като я правехме основите и плочите на ръка ги ляхме, щото не може да се влезе с машина, но пък станаха супер здрави. Всичко е в нормата спокойно :) не търсете под вола теле :)

87

Анонимен

преди 11 години

Значи, аз се радвам за хората, защото имат покрив над главите, но не се радвам, че за пореден път се подхожда по супер комунистически начин - видите ли, ако е бехме ние, хората щеха да стоят без домове. Всъщност, ако вие си бехте свършили работата сега нямаше да има нужда да се тупате в гърдите и да се правите на големите спасители. Особено Цеци Папконосача-портиер, който гаф след гаф, издънка след издънка продължава да си седи на тоя пост...

86

кака

преди 11 години

Върнете живота и в България.

85

Ime

преди 11 години

Абе да питам...не съм професионалист, но имам някакви познания...за да се построи къща, нали само основите трябва да поседят 3/4 месеца, а и после трябва да поулегне преди да с довърши...Да не после да се появят навсякъде цепнатини по стените и таваните...

84

Анонимен

преди 11 години

Много добре, че помогнахте на хората от с.Бисер, помогнете и на пострадалите от Перник! Иначе ще си помислим, че направеното в Бисер е PR акция на ГЕРБ и правителството, а направеното в Перник е задушаване на опозицията.

83

съдийката М.........

преди 11 години

Цвъко,кога ще покажеш СВИДЕТЕЛСТВОТО СИ ЗА СЪДИМОСТ??????????????МНОГО СЕ БАВИШ НЕЩОООООООООО?!

82

Анонимен

преди 11 години

до 77Спокойно!Голяма част от средствата са от ДАРЕНИЯ,а за мен това значи ,че БЪЛГАРСКИТ НАРОД Е ДОБЪР,сега червените драскачи трябва да сложат една лъжица от л.та в кацата с медМНОГО Е ГАДНО ДА ВИДИШ ,КАК НЯКОЙ ПРАВИ НЕЩО И ТО ОСТАВА!КОЛКОТО И ДА ПРЕСКАЧАТЕ МАРКУЧА НА ПОЖАРНИКАРА И ДА ГО ТИКВОСВАТЕ И ДА МУ НАВИРАТЕ ФИЛИИТЕ С МАС/каквито всички сме яли,изключвам червените принцове с черния хайвер/ТОЙ ВИ НАБИ КАНЧЕТАТА и ПОКАЗА,ЧЕ ДЪРЖАВАТА МОЖЕ И В КРИЗА ДА ПОМАГА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В БЕДА

81

до 89

преди 11 години

Е как защо? Защото това е ПР проект на ГЕРБ Там ремонтираха и църквата даже. Намериха готови уж дарени проекти за къщи от едно планирано но непостроено селище за богати около Стара Загора, та затова и къщите изглеждат така - като за баровци. Нищо общо със скромните селски къщи, в които са живели преди. Затова и хората се дразнят. В същото време за онези с порутените къщи около перник не икат и 1 лев дадат с разни *** оправдания. Защото те явно са гласували за неправилния човек /според ГЕРБ/

80

к13

преди 11 години

Ей злобата край няма,каквото и да се направи все има недоволни.Обещали са на хората къщи- построили са ги.Какъв Ви е проблема незнам.Може би трябва да построят и на Вас и пак няма да сте доволни.

79

ilteko

преди 11 години

Защо беше необходимо на мястото на кирпичените им къщи да строят палати, а за повечето хора няма пари за ремонт. Още живеят в мухъла и нямат надежда. Ама така е, като не са приближени на кметицата. Да отидат журналисти да проверят, по колко човека ще живеят в тези къщи. Чух, че имало стари хора, които не могат да се качат на втория етаж. Сутринта БТВ пак се *** /по темата с. Бисер/. Тая телевизия няма ли кой да я затвори завинаги.То бива *** на на Властта, ама това си е пълен резил.

78

Анонимен

преди 11 години

КАТО РАЗМЕСТВАТЕ НОМЕРАТА НА ПОСТОВЕТЕ НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ СМИСЪЛА СЕ ГУБИ.ГУБЯТ САМО ГЕРБ!

77

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБЕРИ ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ *АСТУНИ ТИКВЕНИ.

76

към 90

преди 11 години

и какво направи гл.секретар за разкриване на атентатора на летище Бургас?????????а той знае ли,че е имало нещо такова????????

75

Анонимен

преди 11 години

Цецо,да не си съкратил главния ти секретар?изобщо имало ли е такъв във МВР от 2009г. и ако има за какво взема заплата и то не малка?????????

74

Гласоподавател

преди 11 години

А до 50 или 100 колкото са пострадалите... А какво стана с обещания 1 млн. от субсидията на ПП герб? ако една къща струва 50 000 лв., то тогава само от герб би трябвало да са 20 къщи и от държавата толкова, но май тези къщи са построени ВЪПРЕКИ герб. Колко ли местни велможи, като онзи аврамов... са се "облажили" - я от строителните бригади, я от материалите ... Защото сега в Перник общ съветници от герп казват, че с 2-3000 лв. можело да се направи основен ремонт. Кой ще провери общ поръчки в Бис