143

помпата

преди 11 години

проблема е че няма дюнер на летището

142

ай

преди 11 години

Дойче веле както винаги обективни и точни.Няма смисъл да се слуша Б и Цв. .Направо са убиййствени за действията на държавните ни мъже и държавата България,и приятелските спец.служби.

141

анонимна

преди 11 години

Каквото и да се опитаме да разберем по тази тема, няма да стане. Аз мисля, че истината се знае, но не е за казване. Работят най- елитните служби в света, а всяка следваща информация отрича предната. Докога така ??? Не дай, Боже, да ни стропат още веднъж, че тогава вече трябва да има ПРИЗЕМЯВАНЕЕЕ...

140

Ал Родопа

преди 11 години

Това, че е бял със сини очи, не означава, че не може да членува в организация на радикалния ислям.Напротив, има доста европейци, приели исляма по една или друга причина.Е, добре, ще ликвидират "***",ама следващите по ред и по съседство сме НИЕ.На който не му е ясно - пръстови отпечатъци се снемат много лесно, когато има запазени пръсти от едно макар и разкъсано тяло.Първо - мислете, след това - пишете.

139

винету

преди 11 години

КАК СЕ СВАЛЯТ ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ ОТ ТРУП БЕЗ ГЛАВА ,КРАК И РЪЦЕ ОТКЪСНАТИ ОТ РАМЕНЕТЕ ОТ БОМБА ,знаете ли кой да питате ,носил е папки

138

Drug

преди 11 години

I nakraia da ne se okazhe nashenski turchin zaminal da bere borovinki?!

137

Анонимен

преди 11 години

"някои арабисти определено изпитват съмнения, че един атентатор самоубиец би се впуснал в "свещена мисия" в подобно облекло"Да, бе! Представям иначе как би се втурнал, облечен като саудитски шейх, с коран във високо вдигнатата ръка. И колко близо ще успее да достигне до еврейски автобус.

136

galivlad

преди 11 години

За да разкриеш нещо трябва да го знаеш, за да знаеш трябва достъп! Май българското следствие няма достъп до разследването, казва се само неща за дезинформация на населението! Радио "Престилка" , (така се казва радиото на село, баби с престилки на пейките) съобщи, външният министър , после президент и министъра на туризна ще ходят един по един в Израел, да изкопчат малко инфо, за Министър Цветан Цветанов не се споменава нищо, той само говорител!

135

Анонимен

преди 11 години

Не го разкриват, ЩОТО НЕ МОГАТ !!!

134

baihui

преди 11 години

ha sega da po4nem da mislim !1) *** iskat da e Iranets za da zapo4ne voina2) Bat'Boikovite *** kasvat 4e ne e Iranets - t.e. ne iskat da zop4ne voina3) ha sega da vidim koi ne iska da zapo4ne voina v Iran ....

133

Анонимен

преди 11 години

С първичните си разсъждения ББ, ЦЦ, Младенов и други от това котило развалиха това, което един ДЪРЖАВНИК (Т. Живков) изгради за няколко десетилетия. За пореден път тандемчето е объркано. Говори това което му паднеЦветанов, подай си оставката. Така постъпват МЪЖЕТЕ след провал.

132

Анонимен

преди 11 години

Няма да го намерят. Целта е изпълнена. Взривът смути идилията на управляващите, народът е в ужас. Врагът е посочен. За яловият тандем ББ-ЦЦ остана ролята да се извинява и "снася" спуснатата от МОСАД информация. Тандемът ББ-ЦЦ за 3 години постигна това, което целия "запад" и половината соц. блок не успяха да постигнат с десетилетия - да скара България с арабския свят.

131

Анонимен

преди 11 години

Днес по "Скат" Григор Лилов разказа ошемлителни неща за атентата------------------- Абе, вие от руското посолство ли сте всичките? Какви са тия "ошемлителни" неща?

130

муспи

преди 11 години

156, ще ти обясня кратко какво е ***, защото ти си *** и да можеш да си го запишиш. Това е дегенерирало средноазиатско племе, което пет хиляди години прави само зло. Генетически то е смес от *** и китайска кръв, но дявола съвсем не държал на обещанието си към него и почнал да работи с хазарите. В днешно време всяка *** за която парите са всичко, като Бойко например, е ***,

129

Светлокож,сини очи..

преди 11 години

Как ще го разкриват,след като се оказа,че е със светла кожа и сини очи,а евреите само час след атентата почнаха с манипулациите,че това бил иранец.

128

с

преди 11 години

154,***!Тук за какво точно намери да обвиниш "***".Аман от *** като теб,които дори не могат да си сформулират мисълта!

127

Анонимен

преди 11 години

`щото е ***!

126

Доротея

преди 11 години

"имало сериозни доказателства ,че следата водела към Иран".Нанай,другия прът.Тези алчните надути,възгордели се евреи още си мислят ,че българите сме толкова прости и ще се поддадем на ефтините им манипулации.искат да им повярваме -отивайте там ,карайте се с арабите,бийте се,трепете се,мразете ги ,те са лошите ,а ний добрите---за да можем ний да завладее навсякъде....

125

R2K

преди 11 години

Ужас! Колко много прости /неграмотни/ хора се осмеляват да се изказват "компетентно" и да пишат за неща, от които не разбират. А трябва първо да прочетат малко книжки /не само вестникарски статии/, второ - да се научат да пишат грамотно и чак след това да коментират.

124

аз

преди 11 години

Много ми е чудно как един атентатор-самоубиец може да има голям опит ?! И изобщо дори да беше възможно, би било адски нерентабилно за която и да е организация да праща толкова подготвени хора, през такива сложни схеми, с такива големи разходи, за да направят атентат от такъв мащаб. Че то срещу някой от българските мутри бяха извършени по-професионални покушения. Само за някой *** може да не е ясно, че това си беше един изфабрикуван повод и нищо повече. Жалко за онези платили с живота си !