110

мангал

преди 11 години

Бат Бойко,а и на мен с чаветата да ни платиш едно околосветско пътешествие! Знаеш ли колко жилезо има по тоя свят, бате?!!

109

възмутена!

преди 11 години

Абе не стига, че ги храним тука, ами и екскурзията ще им платим. От къде на къде??? Едва ли данъкоплатеца е съгласен парите му да се харчат за такива разходки. Защо не се дадат тия пари за животоспасяващи операции???? Момичето от Бургас-Ади се нуждае повече от тях, а има и много други болни, на които да се помогне. Ония може да се повъргалят още малко на поляните в Швеция, нали сами си го избраха!

108

locust

преди 11 години

Кога пристигат този цветен вариант на хора в страната ни? И къде мога да ги посрещна ? Не е с хляб и сол , но имам "бадемов аперитив" няколко бутилки с всъщност много приятна и особена миризма. Ферментиран до Калциев цианид :-)))

107

някой

преди 11 години

цената е 170 000 / първоначално/ , защото след курса ще платим не само транспорта а и целите автобуси. Те ще станат непригодни,след като 2 денонощия са возили животни. Само си представете...*** на колела 2 дни прекосява Европа. И като е толкова ларж, Бойко да ги настани илив Бояна или в Цветелиново/ пампорово / или на жълтите павета

106

градски

преди 11 години

ГРЪБ ще трябва да им удържат парите от ,.,... това което им биха дали за купуване на гласове.А сега неандерталците на 2 избора ще гласуват без пари , да мислят вече като тръгват някъде. Б.Б- винаги се грижи за по малко умните от него.. ето и поредното доказателство. Ако това стане прецедент , когато тръгваме за чужбина ще си купуваме само билет за отиване ... пък обратно да ни връща държавата какво толкова се грижим за тези същества?? Като че ли е голяма загуба за нас че са там

105

обаче

преди 11 години

Да ви кажа и нещо хубаво - за тези, които имат пари да пътуват зад граница, после не им отпускат помощи за безработни. Та в случая мисля, че държавата може да си покрие разходите със спестяване на помощи тук, а из европата няма да ни оплюват прекалено заради ***.

104

ФАШИСТ

преди 11 години

от лавата се получава СУБЛИМАЦИЯ - българският *** в газообразно състояние !

103

ФАШИСТ

преди 11 години

мисля , че в скандинавията имаше вулкани - КРАТЕРА ПОЕМА И бългаски *** !

102

Дърт мангал

преди 11 години

Ааа,ни сми дуволни от хрънътъ,Искъме си Булгариата.Там ни работим и ни дават и ток и водъ.И помощи.....Сигъ шъ ни построят и ивропейски жилищъ.Има да горим паркет и вадим жица от стинатъА дограмътъ шъ продъдем на пазара.Искаме си у Българиата.Айде по-бързо ни извозете!И да ни забравити да ни дадети и някой лев помощи за туй че спахме на трвата у Шветциятя.Айде......

101

ха ха ха

преди 11 години

*** пак ни метнаха. Спомням си, че в началото дойде информация, че са отишли да берат малини, после къпини, и накрая минаха на боровинки, за да си имат оправдание - били още зелени.

100

Samo minavam

преди 11 години

*** *** гората и Шведите се видяха в чудо.Вярно,идват избори и ГЕРБ,си прибират електората,но Аушвиц е по близо.Щяха да отърват човечеството от 200 паразита.

99

Анонимен

преди 11 години

*** сметка : По 30 ойро на ден РАВНО НА 900 . дВАМА ДЪРТИ *** 1800.две *** ,поне по 20 , още 1200 ! Общо 3000 ойрута ! Бре-е-е-е-е , голям гювеч , голям берекет ! И малко жилязу , ако има за бране , направо царска работа ! Става , като приказката 100 коча , по две мъде 200 ! Да ама не !

98

Анонимен

преди 11 години

*** са толкова *** , че ако някой им обещае да берат гъби на Луната , сигурно и за там ще тръгнат ! Ама добре , че никой не се е сетил за това , щото после ще трябва и космически кораби да им купуваме !

97

Давид Севрюков

преди 11 години

Българите са самоГАРДОВЕ.. Итрактористи.

96

аню

преди 11 години

Трябваше да им изпратят военните камиони с брезентите да ги докарат. Да седят на дървените пейки от Швеция до тука, та да не си помислят вече за гурбет магалите.

95

Давид Севрюков

преди 11 години

Доколкото знам.. Всички секачи, и всички берачи на гъби в България са ***. Половината поне в пътното ремонтиране са ***. И половината в земеделието - череши, лавандула .. Домати.. Лук.. Картофи.. Българите са само градове.. И трактористи..

94

Българин

преди 11 години

99 - много ясно - *** електорат на ГРОБ няма да ходи пеша до България? Нали може да закъснеят за изборите?

93

реплика

преди 11 години

С правителствения самолет ли се прибиат?

92

уж измамен

преди 11 години

Как успяха да ви прилъжат да се качите в самолета бе,преди Саркози ви плати по 200 евро,сега с колко изработихте шведите!?

91

Анонимен

преди 11 години

цитирам:-втора група РОМИ от България ,берачи на боровинки в Швеция се завръща у нас,най-после някой каза какви са тия "българи" и то О!!Изнанада това го съобщава БТВ,защото вчера пак една рошла от там 100 пъти каза "нашите сънародници"??НА МЕН НЕ СА МИ СЪНАРОДНИЦИ,АКО ИМА ОТ СОФИЯ СА МИ САМО СЪГРАЖДАНИ,не може *** от България да са ми сънародници кухи ***,на мен и на още над 6000000 в тая страна!!Сега идете да бЕрете ягоди у Финландия....