67

Анонимен

преди 11 години

Ммм ще ти ги увеличат доходите, когато има Бургас 2... така ще се "разхвърчат" доходите , че приходите ще забравят да си търсят от НАП.

66

Анонимен

преди 11 години

Ало,народа е!!!Ще платим данъците,като ни увеличите доходите!!!

65

Sekundov

преди 11 години

standartni pisma per post / s fiksirani adresi,imena,data, chas,minuti,sekundi/ da prastat e po-eftino i po-barzo - v tzyalata BG edin den patuva pismo v ednata posoka ot NAP do bg danakoplatetz. I oste edin den ima za otgovor na pismoto ot bg danakoplatetza do NAP. za edin den mnogo rabota moje da svarshi taka edin slujitel ot NAP. A s telefonni obajdania slujitelite samo razpilyavat rabotnoto si vreme, koeto struva mnogo bg levove i ni obremenyavat s mnogo telefonni skapi razhodi.

64

4G

преди 11 години

telefonnite razhodi sa skapi! da prastat sms i e-maili e po-eftino lubezno napomnyane !

63

..

преди 11 години

В момента в който видя че парите ни не потъван в *** катуни, ще направя възможното да повиша плащаните от мен данъци.До момента в който не се вижда такава тенденция, ще правя всичко възможно да намаля постъпленията в бюджета

62

Ало, НАП ли е..

преди 11 години

Ало, НАП ли е.., закъснели сте с възстановяването на надвнесени данъци!

61

Анонимен

преди 11 години

Ало, ало... алооооооуууу, чуваме ли се...... АЛООООО

60

...

преди 11 години

Аз нямам кабел ели пък телефон, търсете ги при малцинството - там звънете.

59

хасан от 7-а клас

преди 11 години

и мене да ме турят горе,и аз ще се оправя.проста работа.забравям думата ВЗЕМИ!единствено употребявам думата ДАЙ!който оцелее,оцелее.може и никой да не оцелее.по-важно е да си напълня джобовете и да пускам по малко на придворните,за да ги пълня по-бързо.

58

дедо поп

преди 11 години

Я на господ плащам тъй данъците:Като събера парсата я връзвам в 1 торбичка,отивам под камбанарията ,хвърлям я нагоре и викам:Господи дръж,пък каквото падне за мене.

57

5q

преди 11 години

НАП да си го на,,т.. на касовия апарат!

56

Shark

преди 11 години

Абе телефоните на НАП на Виваком ли са??? Някой е закъсал, криза майка, крииииза!Кой ще плаща тези сметки за телефоните, може би ще се обаждат за наша сметка. Аз затова като видя непознат номер броя до 10 преди да вдигна!!!!

55

с.

преди 11 години

Абе то в тая държава човек да го е страх да си вдигне телефона!Звънят банки,събирачи на дългове,НАП и така нататък!Бантустана е най-жалката дупка на планетата!

54

Явно пак някаква дал

преди 11 години

авера се вихри! Това е някакъв параграф 22! Кой ще плаща за тези разговори!? Или утре ще ни вдигнат отново вноските и данъците, за да остават парички *** и пульо да си върти телефоните необезпокояван! Ефективността на подобна мярка е крайно съмнителна, тъй като вероятността за точна информация за телефонните номера на потенциалните длъжници клони към нулата. Да не говорим, че ако не искам да плащам данъци и Господ да ми слезе от небето, пак няма да ги платя, та камо ли някой от НАП !

53

Анонимен

преди 11 години

Ало, НАП ли е? Подранили сте със заграбването на данъци от хората, и то за да хрантутите *** и крадливи политици.

52

666

преди 11 години

още ли има ненормални да плащат данъци ПЪЛЕН БОЙКОТ И НЕПЛАЩАНЕ НА НИЩОНА АЙДУЦИ ПАРИ НЕ ДАВАЙТЕ

51

Анонимен

преди 11 години

Изпуснахте Ковачки, сега- Ало НАП е. Имате грешка...

50

Анонимен

преди 11 години

от 65Някой изобщо вярва ли на отговора, който ми изпратиха по повод дали звънят и търсят ромите ?!Аз лично, не.

49

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми господин ...,НАП информира по най различни комуникационни канали телефон, писмена кореспонденция, мейл и т.н. всички задължени лица който имат неплатени вноски към бюджета. Като в работата си НАП не прави разлика при отношението си към клиентите на база етнически произход, пол, възраст и т.н.С Уважение,Н.МишовскиИнформационен центърНационална агенция за приходитеИнформационен телефон на НАП - 0700 18 700Електронна поща: infocenter***nra.bg---На въпрос дали звънят на роми...

48

до 63

преди 11 години

Може и още как ще видиш, че може..... иначе от къде ще се съберат пари за билетите и издръжката на пишман боровинковите берачи? Ако аз и ти не си платим данъците утре няма да пише във вестниците - Кралят Слънце дари .... Кралят Слънце построи .... Кралят Слънце даде .... Кралят Слънце реши да упрости .... и т.н. .То Титвата хубаво се прави на Майка Тереза, но разликата е ОГРОМНА, най - малкото че той винаги прави помен с чужда пита.