81

kireza

преди 11 години

Какъв риск бе човек?Първо,дюнерджиите ни пазят на земята!Второ,турците ни пазят в небето!Трето, америкосите ни пазят край Ямбол,или някъде другаде ли беше базата...е не била американска ами орташка,само че с кого ортаклуват!?И първите,и вторите,и третите ще ни го набият,като му дойде времето,както беше казал Мончо....Та какъв риск при толкова пазванти бе джанъм???Не е риск ами си е чисто прееб...... по всички параграфи на Земята....

80

ЕЕЕЕЕЕЕ, аман от

преди 11 години

Разбрахме се уж ЖЕНСКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ да не се публикуват в сайта!

79

6 6 6

преди 11 години

Не сме говорили за риск,а за Тероризъм !!!!! Абе таранколо ти къде се буташ бе.Като искаш да си приятел на Евреите върви си направи къща там и там живей.То днес Иранеца им го каза в прав текст Вие сами си ги гръмнахте и веднага след това обвинихте Иран. Кога ли някои луд Българин ще вземе да писне и да ви гръмне вас

78

байо от село

преди 11 години

Знаете ли ,че културата на село е по-голяма, отколкото по върховете ?

77

Ужасен Ужас

преди 11 години

Сериозна работа е тоя Консултативен съвет по Национална Сигурност към Президента--Пожарникар.Учител по Физическо.Строителен техник.Бивша секретарка на БКП.Некакъв недоказан икономист който си прави експерименти с живота на народа ни и една доказана банда крадци от парламента които най трудната работа която са свършили там е била да изакат парламентарните кюфтаци след обилен обяд на най ниска цена!! Банда Смешници.ВРЕМЕ Е ДА СИ ОТИДЕТЕ САМИ ЗАЩОТО КЮТЕКА ЩЕ Е СЕРИОЗЕН ТОЗИ ПЪТ!!!!!!!!

76

акуд

преди 11 години

ако е истина това което се каза сутринта по бтв, че "камикадзето" се е карало с някой от туристите да си остави багажа. ми става много ясно защо пристигнаха на момента мосат и цру , не за да помагат а за да прикрият какво се е случило.

75

До 82

преди 11 години

Що бе човек?Чекай само да видиш: Бойко -касапина ще транжира българската нация. И ще стане ВИНЕТУ на ЦИГАРИЯ!

74

коко

преди 11 години

Една бомба - и колко емоции,писаници, предавания и т.н.Лошо - да , убити хора .Но колко други терористи ,тихо и без бомби ни убиват всеки ден - като ЧЕЗ,ИВН, ВИК ,ЛУКОЙЛ иТ.Н . Е ЪДЕ СИ Г-Н Плевнелиев тогава . Какво правиш за хората - или не те интересуват / те са електорат - не хора /.

73

Хасму

преди 11 години

Плевня, карикатурен си, наборе!

72

Анонимен

преди 11 години

кога стана калайжия кога му почерне за.ника? много умен селски тарикат е този бе. от акъл главата му е станала като на кон. само като си отвори устата и започват да излизат жаби и гущери. то бива простотия ама изглежда е по *** и от бащицата. бащицата поне има акъл за далавери. а тоя и затова не става. какъвто народа такива и управниците му. това го е казал много умен човек.

71

D. Yankova

преди 11 години

Там е проблема, че преди не говорихте за този риск, а си прехвърляхте службите, които трябва да се занимават с проучването на такава опасност и заслепени в политически битки съвсем му изпуснахте края, а сега не си признавате греховете. Плевнелиев пък как може да е толкова слабохарактерен и да подари на Боко и Цеци разузнаването, а сега се прави, че нещо зависи от него...

70

Бряяяяя, дей оня ??

преди 11 години

По повод репликата: Къде е оня касапин!О Б Р Ъ Щ Е Н И ЕГ-н Борисов, бихте ли споделили с нас къде се изучихте на такива " ФИНИ " обноски!

69

Анонимен

преди 11 години

нещо не мога да го възприема като президент

68

антиЕС

преди 11 години

тримата ***

67

Анонимен

преди 11 години

Едно въпросче км високотехнологичния Президент и високоумните Премиер и Вице: Днес има публикация от Националната стъкмистика, че издръжката на един член на четиричленно семейство за месец е около 550 лв. Та нека Цеко да пресметне (той е учено и ученолюбиво момче), колко са четиричленните семейства в Майка България, получаващи в семейния си бюджет толкова пари за елементарна издръжка? Помагам Цецко - към 2200 лв., а? Нещастници нагли!

66

Анонимен

преди 11 години

До 46Боко пита Цецо:Абе Цецо, сами ли се насрахме или някой ни *** в гащите?

65

Анонимен

преди 11 години

На масата са се събрали най-големите Разбирачи в държавата! Жалка работа!

64

teritorialno_podelen

преди 11 години

Клишета и празнословие, нещо толкова характерно за нашия президент! Наслушахме се на тези слова, а когато дойде време за действия той блаженно се усмихва и не знае какво да каже

63

по кабеларките!

преди 11 години

Плевелът свика заседание на Консултативния съвет за национална сигурност, само и само за да дават пожарникаря по кабеларките!

62

Няма пробив

преди 11 години

Няма пробив в сигурността, категоричен е обаче пожарникарят. Само дето има 8 убити и 32-*** ранени. Това ми напомня вица "Операцията мина успешно, само дето пациентът умря"!