312

за 343

преди 11 години

Евреин си не, българин. Имало е холокост, да. Чист бизнес за измама на Германия. Всичко останало е лъжа. Посочените жертви, за които е осъдена Германия са 6 млн евреи. Чиста лъжа. Поскле са намалини до 1,5 млн. А кой ще компенсира Германия. Общия брой на жертвеите е бил не повече от 300 хиляди. Другото са еврейски бизнес лъжи.

311

муспи

преди 11 години

666, ти не ги мразиш а те пък те мразят. Това са човешки понятия адресирани към обездушени същества. Те трябва да се избиват като ***, въшки, с хигиенна цел, а не с умраза. Иначе хората ще загинат от най презряната смърт, от ***. Приемайки ги за одухотворени като нас същества ние се самоубиваме.

310

bg

преди 11 години

Holokost e imalo,okolo 1-1,5 miliona evrei sa zaginali.

309

П.Петров

преди 11 години

Цитирания ревизионист на холокоста Френ Лойхтер(Frederick A. (Fred) Leuchter, Jr) има образователна степен бакалавър по изкуствата специалност история, не е химик, не е инженер, не е патолог, не е следовател, следователно няма квалификация да се нарича "експерт". За разлика от него професор Ян Маркиевич ( Professor Jan Markiewicz) директор на Института по криминалистика в Краков, който е проверил твърденията на Лойхтер с научни средства и доказва наличието на високи остатъчни дози цианид в газовите камери на Аушвиц. Като се добавят свидетелските показания и снимковия материал, не само на затворници, но и на войници, назиратели и други очевидци, холокоста е напълно доказан.Лоихтер е обикновен търговец, първо на оборудване за военно наблюдение, а после на оборудване за камери за екзекуция, т.е. превърнал е садистичното си хоби в професия, но това не го прави експерт, поне не повече отколкото касапин е експерт по металургия на оръжейните стомани.Интелигентните хора първо проверяват източниците на информация преди да я приемат за чиста монета. Между другото моят прадядо също е опълченец и се е бил на Шипка , но не на него се дължи гордостта ми, защото нямам заслуги за смелостта и жертвоготовността му, но съм горд от коефициента си на интелигентност и успеха си дипломата на ТУ, които са по-високи от същите на всеки един от министрите на Боко Тиквоко, а и не е купена.Доказателство за интелигентността ми е, че мога да правя разлика между комунистическо фашистка демагогия и патриотизъм.Терористичен акт извършен на територията на България, при които са нанесени материални щети на българско имущество и инфраструктура, пострадали са български граждани под какъвто и претекст да е не заслужава възхвала, а пропорционална ответна реакция разследване, доказване и ликвидиране на една две терористични клетки, чиито и да са.Да се вярва сляпо на твърдения и конспиративни теории, непотвърдени с доказателства е признак на откровена простотия и фанатична глупост.upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e6/Mass_Grave_Bergen_Belsen_May_1945.jpgupload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a8/WieselAuschwitzpits.jpgСамо две от твърде много снимки, които показват истината за фашизма еквивалентно е и за комунизма, но там материалите са по-малко. Подкрепата дори и с мълчание на подобно дело е позор, и е не съвместима със самоопределението човек.

308

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЕВРЕИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА СИЧКО...!...БЕЗ ЕВРЕИТЕ И АРАБИТЕ СВЕТА ШЕ Е ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО ДОБРО МЕСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ...!...ПАЛЕСТИНА НА ЛУНАТА...!

307

1234

преди 11 години

Иран + Израел -

306

picadili

преди 11 години

Ако това е вярно lucecita.blog.bg/***/2012/07/23/novata-era-v-choveshkata-istoriia-zapochva-na-6-9-2012.982013Тогава са ми ясни напъните на Израел и САЩ срещу Иран!!!

305

Аушвиц 3

преди 11 години

Последовател на пионерската дейност на Фред Лойхтер, той забива последния пирон в ковчега на мита за Аушвиц. Като учен, той намира твърденията за обгазяване за несъстоятелни и абсурдни. Като модерен Галилео Галилей, Рудолф е признат за виновен, защото отказва да се отрече от фактите от своите научни проучвания. Заминава в изгнание със съпругата си и двете си деца, пред угрозата да лежи в затвора.---Това е само повърхността. Не случайно Холокост е обявен за измамата на столетието.

304

Аушвиц 2

преди 11 години

Като експерт е имал достъп до целия лагер. През това време е заснел доста ценни фотографии. Той е първия ревизионистки очевидец, който категорично заявява, че не е имало газови камери за убийство на хора в Аушвиц. Той е автор на известната брошура Лъжата за Аушвиц преведена на много езици.Гермар Рудолф и последния пирон в мита за Аушвиц.Химик, който прави проучване на Аушвиц, Биркенау и други инсталации и сгради, взема проби от скали, почва и други - за следи от Циклон Б.

303

Аушвиц 1

преди 11 години

Доктор Форисон първи открива техническите и архитектските чертежи на газовите камери от Аушвиц, крематориумите и други инсталации. Той е първия, който твърдо заявява, че дори само един американски експерт по газовите камери може да разкрие невъзможността на легендата на смъртоносното газово обгазяване в Аушвиц лъжливо разказвано на широката общественост вече шейсет години.Тис Кристоферсен - очевидец от Аушвиц/Немски аграрен експерт, разквартируван в Аушвиц през критичния период 1943-44 г.

302

евреи

преди 11 години

Трябва да заличите разликата между члена на обществото и чужденеца така че чужденеца да не се счита повече за такъв. Тогава съпротивата срещу чуждите рухва. Разбирате ли?. Това е, и винаги това е бил еврейският метод: подчини нация като я унищожиш, остави я без корени, направи я космополитна мултикултурна помийна яма! ----- Разбирате ли политиката, която ни водят евреите въъв форума. За това се представят за българи и се изказват като такива. За това еврея във форума фалшифицира историята ни.

301

ewreite

преди 11 години

Но ако искате наистина да изсмучете една нация, вие трябва да отидете по далеч от рушветчийството. Трябва да разрушите националната солидарност. Вие сте или в семейството,член на нацията, или сте чужденец не свързан със семейството. Това е съществена разлика. Така че ако искате да подчините една нация вие трябва да накарате членовете на семейството, гражданите на нацията, да забравят своята идентичност и традиции!. Вие трябва духовно и морално а също и политически да корумпирате нацията.

300

Анонимен

преди 11 години

Еврейският метод на преодоляване на устойчивоста на нациите които те искат да звладеят е корупцията. Един аспект на това е рушветчийството. Ако имате достатъчно пари то е възможно да купите привилегии от ръководителите на нацията. Това свърши работа когато европейските нации се управляваха от крале, и върши работа дори по добре когато обществото се управлява от демократично избрани политици.Но ако искате наистина да изсмучете една нация, вие трябва да отидете по далеч от рушветчийството. Тря

299

Анонимен

преди 11 години

Евреите от друга страна, винаги имат за цел поемането на властта. Те не искат трохите от не-еврейското общество, те искат всичко!. Не-еврейското общество се съпротивлява разбира се, и ето защо евреите са били много пъти масово изгонвани от всички нации в Европа през последните 1000 години.Еврейският метод на преодоляване на устойчивоста на нациите които те искат да звладеят е корупцията. Един аспект на това е рушветчийството. Ако имате достатъчно пари то е възможно да купите привилегии от ръко

298

DDD 67

преди 11 години

До 330: Да, ПРАДЯДО МИ е бил Опълченец и е убит на Шипка. Не дядо ми! Факт. И аз съм горд от това! И Да, аз стоя по-високо от тях, по простата причина, че не съм масов убиец!

297

DDD 67

преди 11 години

Много ми е интересно как ще коментираш масовото избиване на палестинците от същите тези "изстрадали" евреи?

296

до 326

преди 11 години

Добре де, тези неща за евреите защо ги пишете тука, а не се изтъпаните пред някое събрание на евреи и да им обясните в очите какви гадове са? Обясни им, че дядо ти е бил опълченец и затова стоиш по-високо от тях и че пак трябвало да има Холокост, може би ще те разберат.

295

до 666

преди 11 години

Обхваща те гняв защото не си стигнал до думите на свети Павел в посланието до Галатяни3:23 А преди да дойде вярата бяхме под стражата на Закона,затворени до времето на вярата ,която имаше да се открие.(демек докато се роди Месията Исус)3:29 И ако сте Христови,то сте Авраамово потомство,наследници по обещание.Ционизмът няма нищо общо с Библията,но лъжите трябва да се изобличават ,че който вижда да се покае и приеме Исус за своя Спасител(Единственият,друг не имало нито ще има,последния влак)

294

Анонимен

преди 11 години

Аз едва днес, докато четях коментарите разбрах, че всъщност Аушвиц и Треблинка били санаториуми за лечение на неблагодарните евреи. Газовите камери и крематориумите са ги построили самите евреи от скука докато разпускали и за да злепоставят Хитлер, а 1800000 евреи са починали при нещастни случаи само е тези два лагера, защото смъркали лепило и бронз за печки, докато се препичалив солариума. по погрешка наричан краматоиум.Тъпо, тъпо та чак вдлъбнато.

293

тцЪ

преди 11 години

Браво на персите! (Пардон... иранците). Единствените, които не клякат на еврейско - американската ***.