9

Анонимен

преди 11 години

Полеви тест в България означава че куките са врътнали по едно козче да доубият времето до края на акцията

8

Анонимен

преди 11 години

Този е печените тероряги ...има и гранатомет или квото е там !Явно една двуцевка не спира *** на село и гранатомет трЕбЕ !!!

7

Анонимен

преди 11 години

Като се е напушил така му се пада. Да му ги вземат. Иначе за мен няма нищо незаконно в къщата, просто трябва да се разреши на човек да си пази имота. Аз имам повече оръжия у дома(общо 3 бр) и до сега не съм гръмнал никои, а са си законни...

6

Анонимен

преди 11 години

Обзалагам се,че пищовлията НЕ Е ***(ром).

5

kireza

преди 11 години

до 4Вярно е,с очите си го видях....е без очилата си бях,но видях че с нафта поливаха....Помислих си,какви диванета,нафтата разхищават,но ти ми отвори очите,даже и без очилата.Ашколсун...:)))))))))

4

Анонимен

преди 11 години

В Казанлъшко поливат градините с нафта, за да не ръждясат калашниците.

3

аноним смешников

преди 11 години

А кухненския нож, защо не са го описали? И сега горкият ловец с какво ще се пази от крадци и мародери със снимката на Бойко ли? Ако прочетохте добре новината това уважаеми колеги не е арсенал-това са ловни принадлежности без документи. Мухата не е слон. Иначе се забавлявах, много. :)

2

kireza

преди 11 години

Яяяя ама тука има елементи за бомба,досущ като тази от Бургас....Урааа открихме "българската следа" в атентата...бряяяях че късмет....:))))))))

1

Съвет

преди 11 години

Това си е детска сбирка в сравнение с това, ако направите тараж по Казанлък и селата около него - гарантирам ви, че ще екипирате поне един корпус с калашници, гранатомети и пищови . . .