27

kireza

преди 11 години

Хизбула се снабди отдавна с химическо и всякакво друго оръжие чрез либийските и натовските бандити от ПНС,така че Сирия няма нищо общо,още повече че Хизбула избяга от Сирия вместо да се бие с бандитите на ЦРУ!Язък че Асад и баща му ги приютяваха и им помагаха през цялото време,когато Израел преследваше и избиваше бойците им.Предатели има навсякъде!!!

26

Анонимен

преди 11 години

Тая измислена държава Израел се кокушини защото Американските агресори са ги взели под крилото си.Ах тия еврейчетаааа....

25

Турчин

преди 11 години

Сега ако аз съм на ред трябва ли да кажа: "Я да махнеш мръсния трикольор от свещеното турско знаме!". Да ви го начукам, смотани националисти!

24

do muspi 17

преди 11 години

Naal abuk ars Nauchil si se da pishesh na Bg, arabska mucuna

23

do 24

преди 11 години

стожер на християнството??????? ???? тия мразят християните повече и от арабите.

22

До гаджала

преди 11 години

Ей *** я да махнеш гаджалскио полумесец от българския триколиор че ще ми станеш на ястребчета

21

Анонимен

преди 11 години

Вече знаем, че няма армия която да се противопостави на мирните демонстранти- тях ги избива безмилостната редовна войска, а те без много да бързат си превземат градове напук на всякаква логика! Няма такъв нашественик като собствените ти граждани- няма как да кажеш, че си нападнат от чужда държава и да организираш народа за съпротива, американците не пестят средства за наемници и изсипват прфесионално обучени хора да създават смут и недоволство като подготовка и оправдание за военна намеса

20

Анонимен

преди 11 години

ako sam na mestoto na asad shte vi iztrovia vsichkite .

19

1

преди 11 години

Demokraciata bilo hubavo nesho ama nikoi neia zima po jelanie shto taka. Posle she im turant edin dulg i si4ko sche se naredi.

18

-

преди 11 години

*** im za6to ne iskaha voina s Siriq predi 1-2 godini ami sega kato otslabiha s tozi izmislen vatre6en konflikt sazdaden ot tqh.

17

муспи

преди 11 години

Може ли да се допусни че нашите лакеи на своя глава правят разледване, след като изсраел непрекъснато повтаря че атентата е на Хизбула? Както знаеме евреите, това е размътване на водите за да нанесат неочекван удар. Какъв е тяхният неочакван удар? - както винаги да се бият САЩ и НАТО, а те да водят борба за мир, докато всичко се получи толкоз неочаквано, че сякаш те са го планирали.

16

ХА ХА ХА

преди 11 години

И ПАК "ястреб"

15

Анонимен

преди 11 години

обективен, ти си с обективна диагноза май.

14

Анонимен

преди 11 години

Евреите станаха толкова нагли, че сами се доближават до събития, които няма да са в тяхна полза. Прекали ли някой, съдбата неизбежно възстановява баланса...

13

anonimen

преди 11 години

Kolkoto v irak ima6e qdreno orujie tolkova I v syryq ima.tyrsqt povod mrysnite 4ifyti.

12

До 6

преди 11 години

Либерман=Моше=Шломо=ЮДА=(30 сребърника,предателство и ограбване)

11

Срамота

преди 11 години

Докато терористите се бият с правителството в Сирия,окупаторите в сирийските Голански възвишения имат нов " спорт"-гледане с бинокли на живо шоу на смърт и човешко страдание.Молдавецът пак ли пули очи.

10

Анонимен

преди 11 години

да ще си сложат *** противогаз така ще реагират

9

_Ястреб_

преди 11 години

Вълк пие вода от поток. По едно време поглежда, и вижда едно агне и то да пие вода от потока по-надолу от него. "Ще те изям!" изревава вълкът на агнето. "Че какво съм сторил, да ме изядеш?!" - пита агнето. "Мътиш ми водата, дето я пия!""Че как ти мътя водата, когато аз пия по-надолу?!" недоумява агнето."Мътиш, не мътиш - ще те изям!" отсича вълкът.Дали Сирия не трябва да счита за причина за война факта, че Израел снабдява сирийските терористи с оръжия, обучение, логистика и информация?

8

обективен

преди 11 години

Изобщо Израел е много добър пример как нашите европолитици в Брюксел трябва да защитават Европа. За доброто на една страна никакви кой знае какви специални политики не са необходими, всичко се изчерпва с работни места, стимулиране на бизнеса, затягане на емигрантската вълна от всякакви и нетърпимост към тероризъм, престъпност и т.н. все неща тормозещи населението. Аман от тази криза и растящите цени!