15

kaka_fire

преди 12 години

Някой да помни случай, в който някой наистина е имал казус и да е отсъдено в негова полза в тоз съд????

14

Наблюдател

преди 12 години

Докато конкретните виновници за осъдителните присади срещу страната остават ненаказани,НИЕ ДАНАКОПЛАТЦИТЕ ще продължим да плащаме обезщетенията наложени от Съда в Страсбург. Също пак НИЕ ще ги плащаме и по новата схема. Съответно,докато НИЕ плащаме,намаляване на осъдителните присъди за Балгария няма да има!

13

Анонимен

преди 12 години

Да направят финансови прогнози за следващата година колко трябва да платят данъкоплатците,за да си направим сметка трябва ли да теглим кредит за да плащаме за наглостта на чиновници които ...

12

Анонимен

преди 12 години

Ще плащате вие овце, седящи цял ден зад РС-тата

11

Венелин

преди 12 години

Управата на затвора да плати сега обезщетението! Няма ли кой да въведе правилото виновния за безобразието да плаща?

10

bg

преди 12 години

Norvegia osudena v Strasburg za narushavane 4oveshkite prava na Breivik.

9

Тошо

преди 12 години

По презумпция, държавата сме всички ние. Значи ние сме допуснали тези или онези да ни управляват, те са назначили, некадърни, или хора с гранични ккомплекси. От това следва, че ние сме виновни и поради това е съвсем нормално да плащаме. Докато си мислим, че някой друг ни е виновен, а ние нямаме никакво отношение, ще е така. Ово е демокрация, другото е социализъм. Майтап, но не е!

8

Анонимен

преди 12 години

Управляващите "политици" от години "усвояват" парите на народа така, че изобщо не ме е "жал" за тези пари които държавата ще даде на човека.

7

Анонимен

преди 12 години

Плащате си всички,секси Гери,по същата логика,както можете да си лягате с пазачи в незабравими кучешки нощи,без да ви е еня тоз наказвал ли е днес за свое удоволствие,респект и репутация в клана.

6

Гери

преди 12 години

Обезщетенията за забавени дела да се изплащат от бюджета на Министерство на правосъдието, от заплатите на виновнитв съдии.Ние, данъкоплатците не сме длъжни да плащаме милиони за несвършената работа на съдиите.Това само в България може да става - държавата да плаща.

5

.

преди 12 години

Мен лично най-ми харесва когато някоя община е осъдена за това че не сградите не са приспособени за инвалиди. Чакам да видя и транспортни фирми осъдени за това че мпс-тата им не са пригодени за инвалиди.

4

Спас

преди 12 години

Тези кинти требва да ги плащат съдии, ченгета и всякакви чиновници, които са виновни! Това не трябва да е ангажимент на бюджета!

3

venci

преди 12 години

I tezi pari gi plashtame nie...dreme im na darjavnicite

2

алоо--

преди 12 години

Това не е 6-звезден хотел!Това е затвор!

1

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЕЩАС

преди 12 години

ТНИЦИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ В СИСТЕМАТА НА ЗАТВОРИТЕ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ТЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ТЕЗИ ХОРА - ТЕ СА ХОРА И КАКВОТО И ДА СА СТОРИЛИ ВЕЧЕ СА НАКАЗАНИ! НЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО НАКАЗАТЕЛИ! НИКОЙ НЕ Е ЗАЩИТЕН НАЧАЛНИКА НА ЗАТВОРА В БУРГАС ГО ДОКАЗА!!!