44

алекс

преди 11 години

Олее тука да не се провежда нова кампания, аре по - сериозно. Нищо кой знае кво не е станало, метрото е най нормалното нещо за всяка столица.

43

Култура ми Янко

преди 11 години

Да допълня, че тунелът м/у Васил Левски и Жолио Кюри също е изкопан от ***, той първоначално не е бил предназначен за метро.

42

Култура ми Янко

преди 11 години

Янапреди 2 дниГЕРБ построиха за няколко години повече метро и нови булеварди в София, отколкото управляващите града в предходните 30-40 години. Това е най-успешното управление на столицата.ХАХАХАХАХХАХАхА Ти луда ли си ***, знаеш ли, че станциите на метрото под ндк и Свети Наум са направени още по времето на бай Тошо? Да не говорим, че цялата отсечка Сливница-Сердика също е започната по негово време. Там са и най-големите метростанции.

41

Елена

преди 11 години

Най-сетне ще имаме модерен град с широко метро, благодарение на ГЕРБ.

40

Яна

преди 11 години

ГЕРБ построиха за няколко години повече метро и нови булеварди в София, отколкото управляващите града в предходните 30-40 години. Това е най-успешното управление на столицата.

39

Михо

преди 11 години

Дано ГЕРБ да продължат да бъдат още дълго на власт, за да осъществят още много подобни мегапроекти. Евала!!!!!!!!

38

софиянец

преди 11 години

Виждат се някакви подвижни пейки по пероните? Това да не е селско стъргало?Какво значи буквата V под М в емблемата на метрото?

37

Анонимен

преди 11 години

До 42герб и образованост ( образование) ми звучи доста неадекватно, кои са образованите хора в герб, ББ символ на неграмотността и мутренската простащина, Ц.Ц един мразещ всички неграмотен физкултурник, не е ли така.Управляват ни генерали и полковници, мутри и спортисти.Бъдещето на герб е на *** на историята!!!

36

sss

преди 11 години

С ГЕРБ или без, метрото щеше да бъде построено - ето това е истината. Няма нужда да им благодарим за абсолютно нищо!

35

Анонимен

преди 11 години

Абе не искам да се заяждам и плюя по Фандъкова, но някой забелязал ли е да има тоалетни в европейското ни метро.Може ли една сладкарница да има тоалетна, а метрото през което минават хиляди на ден да няма.Хубава работа, ама българска, колко верно ес оказва.А пропо елате да видите на станцията в Младост Пазара, как падат плочките от стените, какво се хвалят само, че било красиво, а качеството?Пак за сметка на данъкоплатците

34

КВ

преди 11 години

"...осигури, включително и с присъствието на кучета в метрото" - може даже и за всички метра по всички европейски градове да обзаведем с кучета :)

33

Joro

преди 11 години

Чета коментари и само злоба и злоба се лее.....Как може така бе хора....? Веднъж не се написа нещо положително или поне да се зарадваме, че нещо хубаво се прави за този град или за нас!

32

Анонимен

преди 11 години

А лентореза де е, що го няма на снимката?

31

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига с това метро бе.Преди трийсет години го почнахте и още го влачите.Хората имат метро от преди втората световна война!

30

Гадния, като Владо Г

преди 11 години

А тоя дето кара новия влак, знаете ли ,че предната вечер бе кьор кютук пиян. Кой го е допуснал да кара Кметицата ?

29

Дядо Петър

преди 11 години

Десетки милиони пръснати за абсолютно ненужни реконструкции на "Витошка" и "Черни връх".Премахнати травмайните линии по същите улици.Прекарване на всички травмаи под носа на живущите на "Скобелев".И ВСИЧКО ТОВА БЕЗ ИЗОБЩО ДА ПИТАТ ЖИВУЩИТЕ В РАЙОНА СОФИЯНЦИ.Естествено, щом са си дали вота за ТАЗИ НЕКАДЪРНА И РАЗБОЙНИЧЕСКА ПАСМИНА, НАЗОВАВАЩА СЕ ГЕРБ.КОЯТО МОЖЕ САМО ДА "УСВОЯВА" ЧУЖДИ ПАРИ ЗА ДА ПЪЛНИ ГУШИТЕ НА ПРИЯТЕЛЧЕТАТА СИ (СРЕЩУ СЪОТВЕТНИТЕ КОМИСИОННИ, РАЗБИРА СЕ).

28

Анонимен

преди 11 години

Щат-нещат, ще присъстват кучета в метрото. Много кучета :)

27

Анонимен

преди 11 години

"присъствието на кучета в метрото"то само там всъщност не присъстватИна.е за метрото - да го пускат вече и да почват плановете за тоя пусти 3ти метродиаметър. Има градове с метро от над 100 години, ние в 21 век едвам втори лъч пускаме.

26

Rocky

преди 11 години

Къде е то при вас? В малкия Пакистан? Или там, където миеш чинии?

25

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ликвидираха БДЖ и влакове изминаващи десетки хиляди километри на ден, за да пуснат метро в София от 10 километра.