102

излишен Вот

преди 11 години

Няма уважителна причина да се иска Вот на недоверие.....българското правителство в лицето на Премиера Бойко Борисов и вицепремиера Цветан Цветанов се отнесоха твръде сериозно и дипломатично в тази трагична и критична ситуация....Българския избирател вижда в реални очертания ......Похвално е поведението на Бойко Борисов

101

до 114

преди 11 години

СДС в случай постъпват като разумни държевници и патриоти.......една парламентарна , респ . правителствена криза в настоящия момент е Само във врада за България

100

Оставка

преди 11 години

СДС-то можеше да измисли по-смислен довод, за да не подкрепи този смислен вот на недоверие. Почват да стават тотално смешни. Жалко за идеята и партията. Ако са почтенни хора ще гласуват в четвъртък заедно с другите срещу ГЕРБ.

99

Анонимен

преди 11 години

Със или без СДС все тая. Да се снимат за последно докато бойкотират вота, защотото ще гледат Парламент през крив макарон.

98

ха ха ха

преди 11 години

СДС и ДСБ са едни жалки партийки с жалки и смешни лидерчета.Те никога не са имали позиция,те са по-големи фурнаджийски лопати и от ДПС.Разбира се,че няма да подкрепят вота срещу ГЕРБ.Та нали на следващите избори,когато и да са те,СДС и ДСБ нямат грам шанс да влезят в парламента.

97

anonimen

преди 11 години

БОРИСОВ Е КРАДЕЦ

96

Анонимен

преди 11 години

Айдееее,започна голямото надцакване между ДСБ и СДС - кой пръв ще си изуе гащичките в ложето на ГЕРБ ! Давай ,Кабаиванов , давай Костов!Докога,хора ????

95

LOL

преди 11 години

Ако СИНИТЕ от ДСБ и СДС са истински ДЕМОКРАТИ милеещи за България и българитете ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ,за да доразвият ДЕМОКРАЦИЯТА в родината ни!

94

МММММ

преди 11 години

СТАНА МИ ОБИДНО КАТО ВИДЯХ НЕУВАЖЕНИЕТО КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ КОИТО ГЛЕДАХМЕ КАК ЦВЕТАНОВ СИ СЛАГАШЕ СЛУШАЛКИТЕ И СЕ ПРАВЕШЕ НА ИНТЕРЕСЕН - МОЛЯ СЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА НЕ ВЛИЗАТ ПСИХАРИ ЧЕ ДНЕС БЯХА ЖАЛКИ -СДС НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ ТЕ ИСКАТ ВОТА ДА НЕ МИНЕ ЧЕ ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА ГОЛЕМИТЕ ПАРИЧКИ

93

1234

преди 11 години

На Цветанов още приживе трябва да му се издигне паметник - тия умни слова ги роди главицата на Янето. Мале мила ами като го нацвъкат гълабите кво шъ прайм?

92

Анонимен

преди 11 години

Ама СДС, Атака , РДС всички се плюнчат, колко е лощо управлението ама кога се стигне до гласуване - вазелин, клякане и надупване ...

91

Анонимен

преди 11 години

до 93и накрая ти остава да завършиш възторженото си слово с думите че си се хванал/ла за палците и чакаш боко тиквата да те оправи

90

УФО

преди 11 години

То сега като няма АЕЦ дали не ни довършват?! За какво са ми магистрали при 3 лева за литър дизел? За какво ми е "зелена енергетика" като вдигнаха тока с 13%?

89

Анонимен

преди 11 години

Обява на партия ДСБ - търсим 4-ти за белот

88

не син

преди 11 години

Защо ни занимавате с тези мишоци ! Да направят един бетот с ДСБ , точно хора са !

87

GNUSEN GAERBERAST

преди 11 години

Да бъдеш гербер никак не е лесно,поникваш и отново разцъфтяваш.Така минават пролет, лято, есен,но затова животът продължава.

86

uzunski

преди 11 години

Парадокс : Доклада е за последните 5 години , комунистите и фесовете ще глазуват против себе си ! Станишев е с болен мозък , на всяка цена иска се върне , да ни довърши !Целта е АЕЦ , тлъстата комисионна , а не мизерния живот на българина !

85

анонимен

преди 11 години

Костов и Мартин само лаят ,а като ги ........т скимтат и......

84

Анонимен

преди 11 години

Днеска се разходихме с жената от Каваците до Созопол!За няколко километра имаше СТОТИЦИ къщи и хотели за по ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ!!!!!!!Та се сетих за ПР акцийките на *** с хеликоптерите и съм се смял през сълзи(от яд),като гледам тези как се ширят необезпокоявани а Боцко как само приказва а се крие ,като п..ка!И това само за няколко километра,представям си за цялото Черноморие и страна!!!!

83

Анонимен

преди 11 години

Само можещи ,знаещи как и имащи воля могат да ни изкарат от блатото!!!Такива ощипани *** без мнения не ни трябват !!!Ето СДС отпадна ,ако ВМРО прояви някаква воля ще гласувам за тях!!!!Иначе остава БСП,не съм и предполагал но ГРОБ,трябва да бъдат спрени!!!!!!!