23

хаха

преди 11 години

НАЙ КРАСНОРЕЧИВОТО Е: "Данните сочат, че в Европа най-много милиарди се заработват в "старите" отрасли - облекло, търговия на дребно, суровини, металургия и козметика, докато почти отсъства "новата икономика" с интернет, мобилната телефония и високите технологии, отбелязва БТА." - ех, стара Европа, ц-ц!Това се получава, щото за разлика от США, където напредничевите иноватори получават шанс и натрупват пари, в консервативна Европа системата е угодна преобладаващо за богатите фамилии и наследници

22

Калин

преди 11 години

ЕЙ ГЛЕДАЙ СИ СЪВЕТСКИТЕ *** 0 БОГАТАШИ!! ДОЛНИ ТВАРИ . ВСЕ НА ЧУЖДО НАЛИТАТЕ!!

21

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Този старчок и 50006565656 милиарда да има, пак не може да спре часовника!ТИК-ТАК-ТИК-ТАК-ТИИИИИИИИИИииииииии...............

20

Анонимен

преди 11 години

IKEA са егати ***.

19

123

преди 11 години

Преди време в нета четох репортаж за отвратителните условия на труд, в които се правят мебелите на веригата. Все в бедни държавици с бедни работници. Точно този "безнесмен" е еманация на абсолютната робия !!!

18

б

преди 11 години

Той затва дава по 200 евро заплати , щото е богат.

17

не син

преди 11 години

Хайде да не го правим още по-богат !

16

Дебелия

преди 11 години

Конкретно с/у този шведски милиардер има доста сигнали за укриване на печалби, прехвърляне на капитали през офшорни зони и др. Външнния имидж, който опитва да наложи пред обществото е измамен.

15

225

преди 11 години

Само че този шведски милиардер, ако щете вярвайте, ходи до работното си място с градски транспорт. А Цветан Василев и другите мишоци с по няколко милиона в джоба но с претенции за богатство в мащаба на Уорън Бъфет имат армада от коли. После къде била разликата в манталитета.

14

Анонимен

преди 11 години

Само че този шведски милиардер, ако щете вярвайте, ходи до работното си място с градски транспорт. А Огнян Донев и другите мишоци с по няколко милиона в джоба но с претенции за богатство в мащаба на Уорън Бъфет имат армада от коли. После къде била разликата в манталитета.

13

Анонимен

преди 11 години

Браво!Обаче да си оправи веждите, че ще му извадят очите!

12

Няма смисъл

преди 11 години

Аз имам пари да живея охолно до края на света без да работя,ако края на света е след 6 дни

11

анонимен

преди 11 години

Как иначе!Вижте цените в Икеа!Остава и да е беден!Алчни и ненеситни акули!

10

ТИКВОЧА

преди 11 години

ай сиктир бе. ми аз дйе съм бе? имам 7 милиона крепостника и един милард евра. ако оценим всяка глава *** по цените на световната банка този от ИКЕА няма да мое ми се мерне из Банкя. Да не говорим че всяка година моа си тегля заем и раите да го плащат. ми цурето? тя де е? ми цвъкнята къде е и той, тези швейцарци цените на панелките знаят ли ги уе?

9

Килюминати

преди 11 години

Служене/служба на Сатанаил (за Ротшилдови)

8

Killuminati

преди 11 години

До 6: естествено, че не братко - откъде си направи този извод не разбрах. Най-богатата фамилия например е Ротшилдови които държат половината богатство на света, натрупали своето богатство от лихварство (грях), споснсориране на войни, манипулации и служене - това значи ли че трябва да им се възхищавам.

7

Анонимен

преди 11 години

"На седмо място се появяват първите италианци - фамилията Фереро с 16,3 евро..."16,3 евро??? Верно? Значи аз съм на 6-то място... Интересно, не съм получил още документите и доказателствата, че участвам в класацията...

6

Анонимен

преди 11 години

При тия цифромании не се и съмнявам! Във всяка друга верига има мебели и за бедни но в Икеа под 1000лвтрудно ще намериш нещо! Има разни столчета и масички които са тънкана само колкото да те подлъжат да влезеш. За пример: има цялостно обзавеждане(без матрак) за спалня в другите вериги за по 700-800лв а в Икеа само гардероба ти е над 1000лв! Общо взето втори път няма да вляза!

5

Анонимен

преди 11 години

А бе откога Узбекистан е в Европа? :))))))))))Неграмотниците са навсякъде!

4

Анонимен

преди 11 години

IKEA са големи *** . Каквото съм си купувал оттам не е издържало дълго ....