75

ТОЙ

преди 11 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕТЕМ ГЛУПОСТИТЕ НА МИРО-МЪРШАТА.СЛУШАХ ИЗКАЗВАНИЯ НА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ-ИСКАТ 5-7% ОТГОРЕ В СРАВНЕНИЕ С МИНАЛАТА ГОДИНА,НО ЕДВА ЛИ ЩЕ ГО ПОЛУЧАТ.СЕГА ЩЕ ИЗНЕСАТ КАЧЕСТВЕНАТА БГ.ПШЕНИЦА И КАКТО ВСЯКА ГОДИНА ОПРЕДЕЛЕНИ ТЕХНИ ФИРМИ ПРАВЯТ ЩЕ СЕ ВНЕСАТ СУПЕР ЕВТИНО НИСКОКАЧЕСТВЕНО ФУРАЖНО ЗЪРНО ЗА ХЛЯБА.У НАС СЕ ПРАВИ НАЙ-НЕКАЧЕСТВЕНИЯ И БЕЗВКУСЕН ХЛЯБ НА СВЕТА И ЗАСЛУГА Е НА ТАКИВА КАТО МИРО МЪРШАТА И ДРУГАРИТЕ НАЗНАЧЕНИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ХЛЕБОЗАВОДИ И МЕЛНИЦИ.В БРАШНОТО СЛАГАТ НАБУХВАТЕЛИ,ИЗБЕЛВАЩИ ВЕЩЕСТВА,ПОДОБРИТЕЛИ И ВСЯКАКВА ВРЕДНА ХИМИЯ.СОБСТВЕНИКА НА МАЛКА ХЛЕБОПЕКАРНА ЗАЯВИ ,ЧЕ ВНАСЯ МАЯТА ОТ ФРАНЦИЯ,А БРАШНОТО ОТ ХОЛАНДИЯ-БЪЛГАРСКИТЕ НЕ СТАВАЛИ ЗА НИЩО!АКО ИСКАТЕ ДА ЯДЕТЕ ИСТИНСКИ ХЛЯБ И ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,НЕ БЪДЕТЕ МЪРЗЕЛИВИ А СИ МЕСЕТЕ ДОМАШЕН ХЛЯБ ОТ ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ БРАШНА-ТЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ,НО НЕ ОТ ГОЛЕМИТЕ ХИПЕРМАРКЕТИ-ТАМ НАДУВАТ ЦЕНИТЕ ТРОЙНО В СРАВНЕНИЕ С ПРОИЗВОДИТЕЛЯ!ДОМАШНИЯ ПРЯСНО ИЗПЕЧЕН ХЛЯБ Е С НЕСРАВНИМ ВКУС И С ПО-НИСКА ЦЕНА.

74

Анонимен

преди 11 години

Повишаването на всички цени , ще доведе неминуемо и до освирепяване от глад на *** население,което пък ще бъде реална предпостовка и до увеличаване на битовата лека,средна и тежка неорганизирана престъпност! И това , ако не е пробив в системата за национална сигурност , какво е ? И то почти умишлен пробив !

73

Анонимен

преди 11 години

Абе на тоя само , като му чуеш прякора - Мършата и ти става ясно х.й не става от него ! Друго си е Дон Боко,Тиква,Особената форма на главата,Шестака ,Фонтана,Пигито,Брад Пит , Мозъка.....А тоя Мършата,вони от далече та се не трае!Айде бягай на екарисажа !

72

ппш

преди 11 години

министър Найденов. А тези, които са го познавали, като студент, са на мнение , че тогава е създавал впечатление на умно и способно момче. Какво ли не прави жаждата за власт...Дори и да ти късат копчета в Япония и ти ставайки от пода , да се хилиш угоднически... Толкова ли е важно да си на власт с цената на загуба на достойнство и себеуважение? Сигурен съм , че неговите деца не се гордеят с този епизод на баща им!

71

НМ(народна милиция)

преди 11 години

От цялото некадърно правителство от цялото си сърце ненавиждам Найденов,причините са седем.

70

Анонимен

преди 11 години

А Вдянков разправяше , че сме щели да бъдем по-добре от маляките , е кажете как да стане това ,като мъничко да се обърнат нещата в наша полза в региона и тия отгоре гледат да ни го натоварят тройно. Как да имаме икономика после ?

69

Chiko

преди 11 години

Винаги с две ръце за Доган, но никога за тия скапани комунисти.

68

Анонимен

преди 11 години

На гербавите комунисти ще им сърбаме сега асфалта от магистралите. Това е най-разсипническото и некадърно комунистическо управление, което сме имали досега.

67

Анонимен

преди 11 години

ДО КАТО ИМА МОНОПОЛ И КАРТЕЛ В БЪЛГАРИЯ ЦЕНИТЕ ВИНАГИ ЩЕ СКАЧАТ НА ГОРЕ

66

Анонимен

преди 11 години

ОТ ХАЙВАН/ЖИВОТНО/ДОКТОР МИНИСТЪР НЕ СТАВА

65

перо

преди 11 години

Герберски "умнико",За това си гласувал за ГЕРБ. Не само да строи магистрали за "никъде" , зали за мач на месец , безмислени стадиони и прочее , а и да УПРАВЛЯВАТ.Т.е производсво , износ , инестиции.Мислиш ли , че идеята на Дянков да премести митницата в Русе или Морската администрация във Варна е едно "умно "решение , или безмислени умствени упражнения. А и накрая след три години ,ставащото е ясен признак за НЕМОЩНО УПРАВЛЕНИЕ с непрекъснатото оправдавания с ПРЕДИШНИТЕ.

64

osata

преди 11 години

От статията - "Има обективни предпоставки за повишаване цената на ХЛЯБА заради рекордната цена на пшеницата и поскъпването на енергоносителите...""...на съвета ще бъде обсъдена и цената на фуража...пряко да рефлектира върху стойностите на МЛЕЧНИТЕ И МЕСНИТЕ ПРОДУКТИ." "...поскъпването на фуража върху цената на МЕСОТО..."т.е. поскъпване на почти всичко от хранителната индустрия!Иначе годишната инфлация ще е в min стойности от 3-4% и ще е напълно "вярна и точна"!Честито!

63

1

преди 11 години

До,преди един месец,миро мъзгъта,или още ирландското 30годишно месо пееше друга песен,реколтата е добра няма предпоставки за промяна на цената на хляба от страна на хлебопроизводителите ,сега пее друга песен.Но нищо на другите избори пак гласувайте за тикви,физкултурници,калинки и др.

62

Мария-Антоанета

преди 11 години

По време на френската революция, кралицата Мария-Антоанета попитала: - Защо се бунтуват?- Нямат хляб - Ами да ядат пастичкии заплати с главата си

61

до 68

преди 11 години

Все още не сме министри или премиери, за да си дигаме доходите от комисионни, даване на разрешителни за ветрогенераторите, от всеки проект да ни даряват. Изглежда, че си от предизборният щаб на ГЕРБ и бягай да търсиш място за паметник на Цветанов! Може и за скулптурна композиция - Борисов, Цветанов, Цачева, Лъчо мозъка и всички видни дейци на ГЕРБ.

60

Анонимен

преди 11 години

Все си мислех че революцията ще стане зимата, ама май ще е по рано

59

dada

преди 11 години

айде сега едно евро да стане 20 лева .. познати ли са ви тия времена ... тоя филм сме го гледали, но на есен е премиерата на новата му серия

58

Анонимен

преди 11 години

Абе , намерете една предпоставка да вдигнете доходите ! Иначе знаем ,че сте много добри в оправзанията !

57

Анонимен

преди 11 години

Щом ,като има предпоставки за увеличение на хляба , а няма такива за увеличаване на доходите, то значи , че има и презпоставки Тиквеното правителство да си обира крушите !

56

Анонимен

преди 11 години

KOLKOTO I DA TRIETE GERB SI OSTAVAT POMQRI OT KLASA SAMO LAJAT NARODA .DO KOGA SHTE SME IM ROBIIIIIIIIIIIIIIII NA TEZI KRADCI OT PARLAMENTA ?????DO KOGA SHTE SE SABUDITE OT ZIMEN SAN