6

Анонимен

преди 11 години

Под климатика.

5

Анонимен

преди 11 години

Сложили сте снимка на няква с черни мръсни крака...

4

-

преди 11 години

От години в балнеоложкия център край баните успешно се съчетават лечебните качества на минералната вода и на калта от дъното на соленото езеро. Прилагат се модерни методи на водо-, електро- и парафинолечение. Болни с най-различни заболявания продължават да търсят лек във водите на извора.

3

Aquae calidae

преди 11 години

Аква калиде, Термополис или Бургаски минерални бани - независимо от наименованието си вече 25 хилядолетия един лековит извор привлича неудържимо желаещите да се изкъпят в него. Курортът край минералните бани на Бургас е бил популярен още в древността. Императори, султани и пълководци са търсили във водите му лек за болките си. Лечебните води на баните са спасявали нееднократно курорта от разрушение, спечелвайки благосклонната протекция на завоевателите.

2

Анонимен

преди 11 години

ДнесБГ, а няма ли да напишете нешо за мазолите и пришките по ръцете, които се получават от лопатата? Мене въобще не ме интересува какво им е на канцеларските калпазани.

1

4и4о

преди 11 години

А Чичо Пейо казваше, че най-добрият лек срещу ишияз е 1 младо Магаренце, лекува успешно всички болки,но младо,ако е дърто лекува и ошипяване по вратът от вътре. И да не забравите да преместите:))