263

супер анонимен

преди 11 години

Хмм странно защо когато се вдигнат цените на международните пазари се вдигат цените и у нас, но когато падат цените на международните пазари цените у нас пак се вдигат ?! А Държавата изцяло защитава интересите на монополистите и сенчестите групировки. За нея народът(т.е. материалът) е умрялото куче, на което тя всеки ден му вади ножа. Та питам се, до кога ще е все така и не е ли време вече наистина на изхвърлим веднъж за винаги ***?

262

Анонимен

преди 11 години

В основата на всичко е алчноста и безморалността и безчувствието към себеподобните! И тук и в целия свят! Ако се спазваха християнските ценности света наистина щеше да е едно прекрасно място! Представете си ако ни нямаше хората- каква красота, спокойствие и мир е! И ние можехме да бъдем в унисон с всико това.......но избрахме обратното и ще си плащаме!

261

Анонимен

преди 11 години

Каквото си си надробил прости българино , това ще си сърбаш.Така ще бъде докато чакаш някой месия да ти оправи дереджето , а не се захващаш да работиш яко.

260

НФСБ

преди 11 години

Вдигането на цената е спекулация и картелен заговор. Нима псевдоминистъра не знае, че добрите арендатори получиха по 600 кг пшеница от декар ,и очакват 250 кг от слънчогледа и 500 кг от царевицата. Калпазаните не очакват нищо, те грабят само субсиции, защото парите са за декар, а не за добив. Пуснете квоти за износ и осигурете вътрешния баланс, като дори цената на хляба се намали за сметка на износната цена. Има куп лостове, но кой да ги приложи? Експерта по песове е срам за Земеделието!

259

jeje

преди 11 години

tapa darsavanikoy nemisli za naroda

258

1000 лв джобни

преди 11 години

Когато питаха Дянков колко пари носи в себе си той им показа и то по национален ефир на екрана своя портофел с 1000 лв ,няколко стотин евро и малко долари и това в брой. Е ако и ние ходиме с толкова джобни пари сега няма да си говориме нито за хляба нито за горивата.

257

galivlad

преди 11 години

Големият спекулант е Дянков! Правителството няма от къде да закърпи бюджета, поскъпване на продукти от първа необходимост води до по-голямо постъпление на ДДС в бюджета, лесно и удобно! Дянков е борсов играч на къси позиции, знае как да си покрие цифрите винаги да излизат точно!

256

Анонимен

преди 11 години

Докато ГЕРБ управлява България цените на ВСИЧКО ще се повишават. Единствено доходите на хората ще намаляват.

255

Анонимен

преди 11 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

254

galivlad

преди 11 години

До 313След хляб, в момента е горивото, после е парното и топлата вода, тока вече скочи мноого на горе, месото и млякото те също са на ред! Няма да скочи определено Инфлацията, защото българина и без това няма пари за покупки и в България ще се отчете Дефлация! Спомням си рефрена от Жан Виденовата зима "Кой не скача е ....... " До зимата на мястото на многоточията трябва да се измисли думичка! Глада ще скочи, безработицата ще скочи, ровещите по кофите ще скачат един на друг! Абе като и да е...

253

Наблюдател

преди 11 години

Едно време какъв хляб имаше...рупнеш една порезаница и целия ставаш в трохи,а сега мухлясва и пак е мен.

252

азз

преди 11 години

евалла теуженик!аз го подкрепям!и,не само на ббб главата!на целия парлам/а/ент!

251

Анонимен

преди 11 години

да живей бибиткоооооо!!рИвахте за него-хак да ви е!

250

???

преди 11 години

Добре де, този пукъл ,това недоразумение на министър само преди месец тръбеше, че хляба няма да поскъпва, че всяко вдигане на цената на хляба е спекула, а сега цената на хляба нагоре...Всъщност гответе се за поскъпване също на млякото и месото!

249

ДАЙТЕ

преди 11 години

ДА СЕ НАДИГНЕМ СРЕЩУ ПРОСТАТА ТИКВА!!!!ПИСНА МИ ДА ГО ГЛЕДАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

248

Браво, браво!

преди 11 години

А така, я да видим сега, какво още ще тръгне нагоре?!

247

перо

преди 11 години

Преди години , когато М-р Председател на Р.България , беше на власт омразният на всички ни г-н Иван Костов , имаще същият прецедент. Земрдрлците, прекупвачите и прочее , обявиха, че ще вдигнат цената на йляба. Тогава този крадлив с *** вид М-р Председате , се появи по екрана на БНТ и каза само едно нещо: НЕ СЕ ЗАЙГРАВАЙТЕ С ХЛЯБА НА НАРОДЪТ.И след това купи евтина пшеница от вън.Наистина всичко беше по поносимо и евтино , но и знаеше как трябва да постъ

246

анонимен

преди 11 години

.аман с вашите цени бе..писна ни с това скачане на цените..иде ми да грабна калашника ако го имах и да почна първо от тия наричащи себе си държавни "частни служители" корумпирани до шия...и после по веригата..та до крак..до кога бе мошеници с вас мошеници?

245

Анонимен

преди 11 години

Това за хляба не е нищо ново. За три години цените растат, но "расте" и доверието в "управлението" Герберско, ако четем и слушаме платената стъкмистика. Преди минута случайно попаднах на биографична справка за министъра на здравеопазването - Деска. Била завършила право, политология и европейска интеграция?! В Бургаския университет ли? Или никъде - поредната Калинка от "безкрайната редица на тежката артилерия на Герб"?! Пази боже от специалисти, нима Цеко и д-р Боко не са предостатъчни?

244

::::))))

преди 11 години

По-малко хляб ще консумирате!Без това е вредендавайте само на ракия и бира.Аз от как съм се родилвода не съм пил.