342

топала

преди 11 години

тоз не присъства на вота защо му давате снимка в народното събрание твърдо е тръгнал по пътя на доган

341

Малинов

преди 11 години

Този лъжец от 402 явно си е изпуснал нервите и повтаря за кражбите ,като папагал !Кражбите и разбиването на държавността стана по времето на "най доброто управление " на СДС, но тъй като не им се потърси отговорност ,сега имат смелостта пак да претендират за властта. Прави са ,защото сегашното управление продължава с тези десни лъжи и измислици ,че именно десните са без алтернатива и всички други са ***.Бойко даде най важните министерства на Костовистите и те сега му *** ***!

340

Търпелив

преди 11 години

Не ги мъчете бе ,хора ! Не ги мъчете сами да си подават оставките! Ще ги изтърпим още една година да ни баламосват и да си говорят демагогии.След това обаче ,няма да остане и помен от ГЕРБ ! Справка -положението на баш демократите /СДС/ в момента ,които не знаят на кой бог да се молят да ги вкара отново във властта.Народа рано или малко късно си казва тежката дума.

339

Пиперлиев

преди 11 години

До анонимния от 421: Народа пък отдавна няма доверие на сините крадци и разбойници опропастили България след 1989 г. Затова ги прати на ***,но те се впиха като кърлежи в ГЕРБ и сега продължават същата разбойническа политика ,начело с отговорника за работата на ДАНС -Иван Костов /крадеца назначен от Бойко Борисов/ !

338

Изборизъм

преди 11 години

Фокус е гъзоблизка проправителствена агенция Глудам в ютуб- Герб прави избори, където един гербер се изцепва,че трябва да платят на 2 медии, неудобните активисти да се арестуват и да се доставят повече невалидни бюлетини.

337

подкрепям 413

преди 11 години

Бойко Борисов е Надеждата на България.......не е лесно да се справи с 19 год- "наследство" и отчаяната съпротива на вечните политици .....но Ще успее!!

336

kireza

преди 11 години

Пръцнаха на бойковия....Абе на това лилип.... станишчето никой ли му не казва че е толкова смешен че ни се повръща от него.И забележете,заедно с другарчето му Доганчо организират вота!Боже,толкова са крадливи че и *** им завиждат....Ама иначе Доган го уважавам много,страшен специалист е по язовири,милиони взе за знанията си за Цанков камък....Безценен специалист,затова станишчето му се покорява - я колко години беше на власт с Догановата благословия,колко пъти дупе Доганово е бацкал...

335

ВИДЯЛ

преди 11 години

Б.Борисов е човека който ще ни спаси ЧЕРВЕНИЯТ ВИРУС

334

Анонимен

преди 11 години

Никакво доверие на ЧЕРВЕНИТЕ ШМЕКЕРИ.

333

Анонимен

преди 11 години

малко след мача на Сесил е започнал терорът със съобщенията. Тогава тя е била на 14 години, като е живяла в затворен кръг от хора и не е била наясно със съдържанието на текстовото съобщение. Малката Сесил е показала въпросният смс на баща си, а той е взел телефона й, за да не разбира тя, какво се случва. След като Бойко Борисов е поканил младата тенисистка в хотела си, бащата Радослав е отговорил от нейно име, че ще отиде, но заедно с баща си.

332

nikicska

преди 11 години

Посочете ми алтернатива на Бойко Борисов. Аз мисля че е най-малкото зло

331

Анонимен

преди 11 години

аз нямам никакво доверия на червената мафия20 години разсипваха държаватаа сега се оказва, че са незаменими :)Сбогом БСП!Бсогом партийна мафия!

330

Анонимен

преди 11 години

КОСТОВ,КОСТОВ,КОСТОВ, хайде сега....да видим кво ще стане

329

Срам

преди 11 години

Само за тунелите на магистрала Люлин към Перник, трябва да бъде съден, може ли тунел да е по висок от земята около и над него. Ама строеж на асфалт струва 10 пъти по малко от тунел. Само за това трябва да бъде осъден, вота му е малко особенно когато е с ясен край. Народе събуди се.

328

Анонимен

преди 11 години

ЖАЛКИЯ СЛУГИНСКИ СЪД В БЪЛГАРИЯ,ИЗЛЪГА ХОРАТА,ЧЕ ЩЕ СЪДИ ПРАВЕШКИЯТАРИКАТ И КАМАРИЛАТА МУ,А В СЪЩНОСТОЗАКОНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ,КАТОПО СЪЩЕСТВО НЕ СЕ ВЪЗБУДИ ДЕЛО ЗА ТЯХ.СЪЩОТО Е И С ВОТОВЕТЕ НА НЕДОВЕРИЕ,КЪДЕТО ЕФЕКТА Е САМО ПОХАРЧЕНИТЕПАРИ ЗА ФАЛШИВИ СЛОВОИЗЛИЯНИЯ...

327

Анонимен

преди 11 години

Продължавайте да си играете на политици, а цените и безработицатча нека растат...

326

Бойколео Бойколей

преди 11 години

И все пак цената на хляба върви нагоре!

325

до 441

преди 11 години

Ти си поредният ***. Честно в тази държава, всеки преразказва думите на някой друг и мисли, че дава много акъл. АЕЦ Белене за да бъде построено, знаеш ли колко милярда са това !?!?!?! Следващият въпрос, откъде смяташ, че ще дойдат тези милярди ? От джоба на данъкоплатеца.... Накратко в следващите 5 години данъците ще скочат още повече, за да имам нова централа. Ами я Кунева, да си отвори устата, защо ни затвориха Козлодуй, алчната *** !?!?!?

324

IQ146

преди 11 години

Наистина трябва да си патологичен МАЗОХИСТ и НИХИЛИСТ, за да отричаш факта, че най-сетне се намери управник, който не е във властта ДА КРАДЕ и го е еня за България. Допуска много грешки, това е факт. Но всичко му е простено, защото има чисти помисли и обича България. За разлика от всички предишни управлявали КРАДЦИ! И като го осъзнаете, ще ви стане по-леко, а някои, които обичат България, пък може и да се зарадват...

323

Анонимен

преди 11 години

Зимата няма да я издържиме и ще ги избесим всичките! Да не си харчат театрото напразно, а да започват да репетират драма, белким предизвикат съжаление в побеснялата тълпа.