31

Анонимен

преди 11 години

Този кога го арестуваха, кога успяха да го вкарат в съда, че чак ще успеят след 7 дни да го осъдят. Тоя ако беше тук в България, поне 3 години щяха да се влачат дела, доказателства, свидетели и ненам си какво още........

30

Веско

преди 11 години

Хората трябва да са по загрижени един за друг и да си помагат поне малко.На този вече е късно да му се помогне, както и на пострадалите семейства :(

29

От САЩ

преди 11 години

Хайде Ганчовци, ваш ред е.

28

До 18

преди 11 години

Циониозма не е нищо повече от нашите БРЦК (в Гюргево и Букурещ ) или ВМРО .

27

до 23

преди 11 години

"И се опитвам да направя връзка с "масовото убийство в Колорадо" с подобни в Русия, но не можах"Щото те мързи да си рамърдаш пипето.В Русия няма легален достъп до огнестрелно оръжие. В САЩ има 500 млн. броя леко оръжие в населението. Човекът си е поръчал хиляди пълнители... по пощата!Ако обаче вземеш убийства с нож, Русия бие яко, както и по пиянски убийства, катастрофи, болести и... каквото се сетиш... Затова дават пример с Русия, сега разбра ли?

26

Анонимен

преди 11 години

Това е поредната контролирана случка, която има скрити цели за властта. Голяма работа, че убиха няколко обикновени американци. Човвешкият живот не струва пукната пара, само интересите на властта.

25

Калина

преди 11 години

типичен хамерикански мизиръбъл.

24

До 26

преди 11 години

Имат още много- не само един, двама.Повярвай ми.

23

Анонимен

преди 11 години

Прилича на алколизирал се руснак!

22

До 23

преди 11 години

Ти заявяваш ли сериозно,че в Русия няма убийци? Дали масови,серийни,единични и т.н.? Какво е значението,когато се отнема човешки живот. И ти разсъждаваш като кучето на Павлов,съжалявам.

21

Анонимен

преди 11 години

За Русия е достаъчен да се посочи само Чикатило! Над 50 жертви, повечето от които ядени! Имат още двама -трима такива!

20

Анонимен

преди 11 години

Е ТАКА изглеждат повечето хамериканци а ние нали се стремим към тях

19

Ф.С.В

преди 11 години

Делото ще завърши така--Близките на загиналите ще спечелят решението--а то е --Джеймс Холмс да доизиграе докрай ролята на Жокера и както е известно в края на филма Батман го убива с 380 волта ток --Доброто побеждава злото-- Така филма ще стане автентичен и много касов -- хахахахаахах--моля любителите на кинопрожекцията Батман срещу Червеното зло---да носят бронежилетки )

18

до 21

преди 11 години

Защото номер 10 написа(не ти;-)) "Ако знаеш колко ненормални убийци има в комунистическа Русия, какво ще кажеш за Русия,а?". И се опитвам да направя връзка с "масовото убийство в Колорадо" с подобни в Русия, но не можах, а очаквах номер 10 да посочи някое. И защо номер 10(не ти;-)) трябва да дава пример точно с Русия, а не с Норвегия(да речем)?

17

До 16

преди 11 години

Защо приемаш,че само публичните убийства са убийства? Разсъждаваш като кучето на Павлов.

16

4oko

преди 11 години

НЕВИНЕН!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Преди време беше популярен израза `грешка на природата`...сега как му викат?

14

Medikamentoza

преди 11 години

Ako poglednete reportaj e iasno che sa go nadrusali. Vijte mu zenicite. Neadekvaten e otkydeto i da se pogledne. A sydiata ne otgovori na vypros na *** dali podsydimiat e pod vyzdeistvieto na medikamenti....Che e ***, *** e, ama shto za fars na pravosydie e tova!

13

До 14

преди 11 години

Очаквах номер 10 да даде пример, как психар представящ се като фон Ротбар избива балерини в Русия(комунистическа или не) по време на представянето на "Лебедово езеро". Кой отрича добрия стандарт на живот, на богаташи в Сащ?

12

!

преди 11 години

Какво е това надрусано- напушено, преиграло на компютърни игри и нагледало се на матриците по филмите, опулено с едното око нагоре, а друго надолу "лице" на снимката?! Явно е одурманен от американската мечта щастлив индивид, неуспял да преживее това щастие- ужас! За този бая лудници ще се сбият, жалко, че преди това е успял да затрие толкова хора.