5

Стоманения

преди 11 години

ЕС - ембарго за Сирия, а Щатите в същото време им сипват оръжие колкото влезе... това ако не е двоен стандарт... и после подкрепят демокрацията... каква демокрация е това, като е в резултат на наемническо-терористични действия, финансирани и подкрепяни отвън? Това си е стандартния сценарий на ЦРУ за преврат в подони страни... АКО НАРОДЪТ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА ЯНКИТЕ - ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖАТ С ВОЙНА! ТОВА Е АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - ЗА ИЗНОС!!!

4

Анонимен

преди 11 години

Всичко това е с много слаб ефект , на времето така се лигавеха с Югославия а Милошевич докара до там нещата , че да загинат 200 000 души , за съжаление всичко зависи от ината на един дребен човечец с полузиатска физиономия и огромни амбиции , сещате се кой нали.

3

славянин

преди 11 години

ЕС е пред разпад и в тежка финансово-икономическо-политическа криза и само се чуди как да хвърля прах в очите на поданиците си! Не искат да си признаят, че развитият им капитализъм си е изпял песента, най-големият им проблем бил Башар Асад - някой вярва ли в този виц!?

2

A1

преди 11 години

Само така!Това отдавна трябваше да стане факт.

1

Анонимен

преди 11 години

Ей тва е то, забраняват износа на оръжия за Сирия и в същото време изнасят оръжия за така наречените "бунтовници" и "борци за свобода"... Лицемерието на западняка край няма...