54

Анонимен

преди 11 години

vas i bez tova shte vi iztrepat ,pyskaite tia ximii da mrat bre,kvo chakate.da vi obesiat kato saddam li.........

53

Петьо-Евреи

преди 11 години

ДО 44. един такъв синеок се взриви във бургас!!!! проблемът приятел нее във сините или черните очи и във цвета на кожата им а във религията им така нереченият ислам!!

52

Анонимен

преди 11 години

обаче *** усещат , че обръча се затяга и са следващите за клатене :)))

51

do56

преди 11 години

Пиши грамотно , *** !

50

Анонимен

преди 11 години

Сайта на SANA не се отваря от 3-4 дни...

49

азз

преди 11 години

в действителност,израел притежава най модерните. (супер) оръжия!зад израел стой сащ,англия,франция,германия(колкото и да не и се иска..)за това не се налага държавата израел да напада,просто посочва с "пръст" една държава,нарочва я за антисемитска,терористическа,и останалите скачат да я разбият!страхотен филм ще бъде война между западните алианси и русия!победител за виняги-еврей!

48

turkiye

преди 11 години

а бе то и Саддамчо заплашваше, през 91, че ще унищожи Израел с химическо оръжиеegasi makoumnika irak ne e zaplashval a tochno obratnoto izrael i usa tvirdyaha che sadam e svetovna super sila a vsichki razumni hora znaeha che sadam nyama nishto druga osven AK sega pak sishtiya nomer virtyat i ti si po-zle dori ot sharan to pone kilve samo na striv

47

Анонимен

преди 11 години

dosega da bix go pysnal tova ximichesko orajie izobshto ne me interesyva kolko shte izmrat ,prosto sa statistika.samo tva shte vi opravi ximikala.

46

Мамантос

преди 11 години

Дано по-скоро с обединените усилия на Русия, Китай и Иран гнусната ционистка *** да бъде навряна там, където и` е мястото.Бог да пази Сирия -- земя на светии!

45

Анонимен

преди 11 години

до 47 Пич,от къде имаш тази информация...да не се присъствал на заседание на еврейският Ген щаб.....или си служил в тяхната армия.....голям си мозък-що не одиш там да си живееш...!!!!

44

Анонимен

преди 11 години

Тоз Джихад не ви ли прилича на Барозу на млади години?

43

до 33

преди 11 години

Това е част от истината. САЩ и Турция са пред избори, време неблагоприятно за започване на военен конфликт.Това време се използва за обработка на общественото мнение и ... други подготовки.

42

до 47

преди 11 години

Ходи им помогни или си отдел ционистка пропаганда.

41

до 35

преди 11 години

Нямам никакви съмнения относно подготовката на Израел. Затегнаха собствената си въздушна отбрана, включиха две нови батареи Железен купол в централен Израел. Както е известно те са с ефективност над 90% срещу ракети със среден и малък достъп, както срещу ракети град така и слещу тежки минохвъргачки. Имат отлична система Ароу срещу ракети с далечен обсег и балистични ракети. Друго което направиха е още две нови свръхмодерни германски подводници Долфин с по 16 установки за ракети със среден и далечен обсег, а също и крилати ракети. Освен това в Гърция с гръцките С300 отиграха защитата срещу руската ПВО С300 която е пенкилер система срещу всякакви ракети и самолети и сега с електронно заглушаване отклоняват ракетите и. Друго което направиха е да отремонтират старите и да построят нови скривалища във всички по големи селища на страната. Падготвени са да посрещнат над 150000 хиляди ракети от всички страни на Израел, дори са изчислили загубите на не повече от 500 души и са се допитали до главния равин какви погребения следва да се направят за тези неминуеми жертви. Но въпреки това твърдя, че не могат да се справят самостоятелно за по малко от 72 часа с иранската ПВО.

40

Анонимен

преди 11 години

Там където една малка част разполагат с пари и живеят охолно а народа мизерства последиците са едни и същи

39

Анонимен

преди 11 години

Аууу Израел щял да атакува България щото имало терористични групи . Ще си набелязва обекти и...бум

38

Анонимен

преди 11 години

Голяма част от народа в днешна Сирия е с европейски корени. Така е и в Йордания, Ливан и Израел. Нищо, че говорят на арабски и се пишат араби. Вярно е, че има и черни, *** и по така, жълтички но повечето са светли и доста са и синеоки. Няколко стотин годин в тоя район са командвали европейци-кръстоносци. Преди тях византиици също европейци, а преди това римляни също европейци. Последи господари са британците а преди тях турците, *** елемент е доста малко. Израел са си европейци на вид

37

до 30

преди 11 години

А какво общо видя между ционоталмудизъм и християнство,още повече,че сирийските християни подкрепят правителството,което ги защитава,а радикални терористи гонят християните от врата на врата.

36

Анонимен

преди 11 години

Тази година ще има война, но на евреите вече не им се мре заради скапани каузи. Арабите не искат държавата Израел. Тя им пречи. Стои на пътя между арабския свят и християнския в Европа

35

Анонимен

преди 11 години

Алооо! НАТО! Намерихте ли опасните оръжия на Саддам или само под кревата му още не сте търсили:) Само съсипвате живота на хората по света! Където е минало НАТО след това жертвите се удвояват!