83

Симо

преди 5 години

Някога в древни времена хората са живели в матриархат т.е жената е властвала. Природата с цел еволюция и естествен подбор е устроила мъжете и жените така че след сношение мъжът да губи интерес и заспива а жената да има желание да се сношава още с други мъжки индивиди. Така една жена преди да забременее е имала понякога до 20 съвкупления на ден с различни мъже. При попадането на семенни течности в женската полова система от различни мъже най-бързите и най-здравите сперматозоиди са я оплождали.

82

jaxsi.nedqlkov

преди 11 години

мойта приятелка заспива 1ва в 99% от случейте :D

81

Ники

преди 11 години

Още по-лошо е да заспиш преди акта...

80

Hal Drogo

преди 11 години

Серитонинът е хормон на щастието, при повишената му секреция се смеем и сме спокойни и всичко е розово....и впрочем точно това се отделя от мозъка след "сесия" марихуана! Това е нелегално , а единственото в случая което е вредно при 'НЕЯ" е това , че се пуши! ТHC или тетрахидроксиканабиниола , който всъщност стимулира мозъка за да отдели серитонин , може да се приема абсорбиран от олио в палачинки , марципанчета иии всичко в което слагате олие за да го сготвите ! Marilise The Legahuana!

79

истина

преди 11 години

Мъжът когато свърши жената си казва ех мили еѝ сега да има някой да те смени.

78

Анонимен

преди 11 години

Мъжът заспива след секс, когато прави секс, а не любов.

77

Анонимен

преди 11 години

Има и друго, не толкова научно обяснение. Мъжът заспива бързо, за да може жената да получи още секс и от други мъже, най-вече от комшията. Жената има нужда от повече и от по-дълъг секс и един мъж не може да издържи.

76

алооо

преди 11 години

е много ясно-който хамалува и друса,се умолява повече от тоя,дето лежи по гръб и гУеда у таваня...а понякога чете вестник,и вика-ай по-брже,че ме чакат приятелките-тоест 2-3юнаци, щото в хралупата една *** е малко....какви ги дрънкате,ясно е,че жената е много по-издръжлива-я един юнак да иде на пиацята и да опъне 4-5 булки за работен ден??и накрая и жена си да излупа-да ,ама не-а я колко такива булчета има!!!

75

Невена

преди 11 години

Серотонинът далеч не води до заспиване, а оказва стимулиращ ефект върху централната нервна система. Причината за заспиване след секс при мъжете са високите нива на мелатонин (известен още като хормона на съня). От друга страна причината, поради която на жените много им се говори след секс, е повишената секреция на окситоцин. Въобще не са открили топлата вода. :)

74

до 86

преди 11 години

кой както си го направи ако си мил с жената ще те накара да полудееш че и да се побъркаш

73

мак

преди 11 години

мисля си тези двамата на снимката бели като сирене ще изгорят тоя с този шкембак яко заорал,а що се отнася за статията не ми пука кой заспива след секс и дали с чуждо се заспива по-добре или по-зле важното е как доставяш удоволствие на човека до теб, и дали ви е било хубаво дали сте стигнали докрая и двамата и куп други важни неща който вие безчувствени същества слагате на последно място,а те са по-важни от това да ръгаш

72

Анонимен

преди 11 години

Не знам що, ама се сещам за оная мъжка приказка, в котято се разправяше, че "Едно време като таковах, спях като къпан! Сега кат се къпя - спя като такован!"

71

бате Гойко

преди 11 години

абе като бях young след секс , пак започвах секс ама сега заспивам преди сексизвода: статията е писана от някой "по средата" да кажем , че след няколко години ще пише статия наново " защо мъжете заспиват преди секс"

70

Анонимен

преди 11 години

И без научно обяснение мое си спим.

69

извратени българи

преди 11 години

Как може да поставяте толкова плюсове на Таня ,която прави секс с родният си брат ?! Извратеняци !!!Добре,че не съм българин !!! Кво се чудя вие с децата си правите секс като навършат пълнолетие ,пък какво остава с брат и сестра ! Прочетете новината за оня българин ,който прави секс с жена си и дъщеря си заедно ,а който им плати го допускат да прави секс с тях !

68

Кънчо

преди 11 години

Еееее какво откриха тия хора. То това е заключение до което стигнаха още през 1985г. някъде. Сега остава да открият, и че като светнеш лампата в стаята става по- светло отколкото е било преди това. Кой плаща за такива изследвания- искам и аз да стана част от някой изследователски екип.

67

Анонимен

преди 11 години

Поредната простотия, която да оправдава дебилщината и егоизма на мъжете. Интересно как не изключват в началото на една връзка, а??? Мозъка им е на шест.

66

Анонимен

преди 11 години

При орален секс няма спирки.

65

Borislav1

преди 11 години

има нещо вярно,

64

Анонимен

преди 11 години

Аз пък след секс си правя кратка почивка и после правя пак секс.