319

Еlektra

преди 12 години

Аз искам оставката на всички политици от прехода. Доказаха ,че са некадърни. Тяхната безотговорност изпрати държавата ни на дъното.С приетите закони превърнахте страната в разграден двор в който всякаква *** се чувства в свои води. То не са фундаменталисти да промиват мозъците на български граждани. То не бяха оправдани крадци на милиони народна пара.Неосъдени убийци на пътя.И още и аще.... Господа ,та вие от 23 г. сте едни и същи и всички сте виновни пред мен и народа.

318

PITBUL

преди 12 години

PROVINCIALNOTO AZDVOKAT4E DA NAU4I ZNA4ENIETO NA DUMITE.I TOY VODI ZASEDANIQ NA PARLAMENTA.UJAS....

317

Анонимен

преди 12 години

Мароделство означава грабеж от трупове. Този какво иска да каже, че ЦВ и МЛ са вече трупове и искането на опозицията е ограбване на политически трупове ли? А дали има какво да се ограби от тях?

316

Анонимен

преди 12 години

Вежди Рашидов, да го е*ба, още не се е изказал. Чакам и Лиляна Талпата да вземе отношение.

315

Макаров

преди 12 години

Шопара явно незнае какво е това мародерство....мародерство е да крадеш от умрелите вещи!А не само тези двамата ,цялата хунта да си обира крушите.!

314

софинец

преди 12 години

в панделата, всичките от хунтата, гулаг ще им е малко - тия продажници си за условията, които предлагат гурутата им от цру - гуантанамо за тиквата и убийците в правителството, парламента и президенството - копоите и скапаните еничари няма да ги забравим и тях... хомо-терориста да ми се струва еталон за премиер??? - е не ми е идвало и на ъкъла, че е възможно... защитника на цар киро в панделата заедно със гласоподавателуте му - *** за тия!

313

Венелин

преди 12 години

Цветанов и Младенов когато и да бъдат изгонени, все ще е добре. Най-добре ще е целият цирк герб да бъде разкаран и то веднага!

312

Звездна

преди 12 години

Тоя, понеже не се бръсне от мързел, не се е погледнал в огледало на какво мяза. Пък ако се погледне, може и да се отврати от себе си.

311

БОЗО

преди 12 години

ТОЗИ АТАНАСОВ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ГЕРБЕРСКАТА ТЪПОСТ И НЕКАДЪРНОСТ. ПРИЛИЧА НА СУЕК, КОЙТО ЖИВЕЕЕ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ НАРОД

310

galivlad

преди 12 години

Това му е лошото на българската политика, в какъвто и цвят да я видиш. Никога не умеят да мълчат! Както и в момента пробив в системата на сигурност има, излагация има, но за да се получи по-голяма тя излиза Анастас Анастасов и разказва на ляво и на дясно как в Лондон било, как в Испания било, как в Израел било... Ами аз искам да сме като тях по заплати, не по атентати! Когато едно вмирисано нещо на земята се бърка повече, аромата винаги става по-уханен, шоуто е пълно!

309

Анонимен

преди 12 години

Тая *** възмутена? Та тя може само да грухти да е.. шунка на конвейр.

308

Шишо Бакшишо

преди 12 години

Мародерство е това,което правите с хората,*** долни!Защо имам усещането,че след първата зимна сметка за ток ще ви изпратим с камъни?

307

Анонимен

преди 12 години

за Цецо Цветанов и Бойко Тиквата:- Ало, Шенген ли сте? - Да, Ченген, Шенген сме! --------------------------- - Ние в Шенген държим повече на гените и гениите. - А ние в Ченген - на генералите. ---------------------------Културни вестиОчаквайте скоро на книжния пазар новия роман на Ърнест Хемингуенчев "За кого бие мандатото". --------------------------- Един е пътят, два пътя няма: или си в Шенген, или си в Ченген. --------------------------- Мичуринската команда: с такъв ген няма шен.

306

Той е

преди 12 години

Анастасов, и в Израел стават атентати, да, но Израел е де факто в състояние на война, и то срещу не един противник, а при нас какво е? Нали уж сме приятели с всички, а вече почнаха и нас да гърмят? За това се поема пълната политическа, и дори и наказателна отговорност, трябва да си отиде цялото правителство, не само тия двама сбърканяци! За мен, цялата ГЕРБ е генетично сбъркана, тя е вредна за България, и трябва да си ходи час по-скоро!

305

IQ146

преди 12 години

!

304

румен221

преди 12 години

ЩО ТАКА БЕ ТАНАСЕ...,- ЩО СЕ ХАБИШ ЗА..."- ЕДНО ФИЗКУЛТУРНИЧЕ И ЕДНО КОМСОМОЛСКО СЕКРЕТАРЧЕ...КОМАНДВАНИ ОТ ЕДНО ПОЖАРНИКАРЧЕ ...???

303

иска ви се

преди 12 години

Две основни фигури в управлението на България да отпаднат.........защо ли?!Не може да се краде , не може да ги подкупите ....все непростими недостатъци !!!Великата ни опозиция използва и най- трагичния инцидент да мъти водата и за собствен Пиар

302

Анонимен

преди 12 години

Анастасооооов! Без Боко ти и цялата ви герберастка пасмина сте само едни анонимници! Но нямате акъл да го разберете - как само ви е подбрал Мутрата - ***, угоен ***, ***, угоен ***!

301

Анонимен

преди 12 години

Смачкай ГЕРБ - спаси България

300

Анонимен

преди 12 години

... удавник и за сламка се хваща, Станишев ще използва и кюлотите на баба си, ако може с тях да компрометира ГЕРБ и да привлече вниманието на избирателите. Цветанов е фундаменталния проблем на ГЕРБ, но това няма нищо общо с атентата, просто е самовлюбен параноик, некомпетентен, но пък с его за световна величина.БСП много бързо забравиха пенсиите и безработните млади, какво сега - иранските атентатори ли станаха основния проблем на България?