12

Асад

преди 11 години

Сирия призова Арабската лига да се оттегли от арабските страни.

11

Путин

преди 11 години

Смажи тия жалки ***,Башар!

10

Анонимен

преди 11 години

До 9 стига сте рзпространявали като стари баби чуто недочуто , какъв коран какви пет лева и в Либия и в Египет предстои да се гласува приемането на нова Конституция , и не знам за кое болшинство в сирия говориш , но вече изтича информация че една трета от войската на Башар е преминала на страната на свободната сирийска армия от 350 000 повече от 100 000 са минали на страната на бунтовниците и всеки ден стават все повече , като лавина , нали се сещсш че вече процеса е необратим.

9

Анонимен

преди 11 години

Ще го пуснат по живо по здраво да си ходи, но преди това ще го любят страстно.

8

Ъц...

преди 11 години

Единствената причина за подобен "добронамерен подход" от страна на демократично-либералните арабски страни, като Катар, Саудитска арабия, ОАЕ и разбира се от новите демокрации Либия, Тунис, Египет- чиято единственна демократична конституция е Корана - е безсилието им пред факта, че сирийците в болшинството си застават зад Асад.

7

Анонимен

преди 11 години

sveta otiva kam promiana socializma kapitalizma imperializma si zaminavat posleden opit na amerika da spasi oligarxiata taka ili inache voini shte ima no sistemite shte se razpadnat .

6

kireza

преди 11 години

до 4Абсолютно си прав!!!Ал Кайда я създаде ЦРУ,но след атентата на кулите,организиран по заповед на БУШ Бен Ладен не пое отговорността,на клипа е негов двойник,затова и Обама уби незаконно в чужда държава Бен Ладен,за да не излезе наяве истината за кулите,макар че повечето американци си го казват!!!

5

Анонимен

преди 11 години

Кирец телевизия не гтледаш ли къде видя бандити , онези момиченца ли бяха бандидитите дети идигаха знака на победата с двата пръста и ние го правехме на времето .

4

Анонимен

преди 11 години

Няма разлика между операциите на ЦРУ за подкрепа на "революционерите бунтовници" в арабския свят, още от времето на съветската война в Афганистан. Тогава те открито подкрепяха хора като Бен Ладен, хвърляха стотици милиони в доставки на оръжие и ракети "Стингър", с цел да унищожават съветската армия. Същото се повтаря и тук, уж само ги подкрепят по медиите, но тези бунтовници всъщност са едни добре платени и финансирани наемници, използвани за постигане на империалистичните цели на щатите

3

kireza

преди 11 години

до 1По отношение оцеляването на Асад - от твоите уста в божиите уши!!!

2

kireza

преди 11 години

Призовават го за да могат да крадат,да режат глави,ръце и крака,както го прави ПНС в Либия - транжирани хора за Курбан байряма миналата година!!!Ето ви американската "демокрация" в действие!Учудвам се че нашите "демократични" медии не излъчиха клипа на либийските бандити с транжираните хора?Но защо ли да се учудвам,като сега не излъчват нито грам за Сирия,как бандитите убиват деца и жени,а нашите го приписват на Башар Асад!!!БАНДИТОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Няма да се спрат американци и техни протежета, докато не падне режима в Сирия. Според мен това е едно от последните "предупреждения", преди да започнат удари срещу Асад. Дано пича да остане и да им разкаже играта на натовци и измислени демократи!