10

тончо

преди 11 години

Този още ли е жив, не са ли свитнали.

9

baihui

преди 11 години

Smart na Islama - da gi izkolim tezi maimuniobratno v maimunskite vi darjavi kamilari skapani - da si nosite feregjetata na volia i da se dupite na alaha

8

адад

преди 11 години

Брайвик разказа играта на толерастите в Норвегия.

7

CA

преди 11 години

Вижте какво направи ЕДИН човек, сам съмичък без помагачи и организация зад гърба си - резултат 77 жертви, не знам защо за атентата в Бургас от ден на ден се опитват да ни убедят че все по-вече и по-вече хора са замесени. Отначало беше камикадзето с един помагач, после се появи и втори, който трябвало да застреля двамата, после се появи изказване, че били поне 4-5 човека и са се потготвяли над 1 година, днес четох, че непременно имало и българска помощ ... май накрая ще изкарат че е имало организация от 100 човека за взривяването на 1 автобус, нещо много за шарани ни вземат ми се струва

6

Анонимен

преди 11 години

"Непосредствено след атаката и през последвалите дни реакцията на хората и правителството в Норвегия срещу жестокия атентат беше уникална, коментира Би Би Си. Десетки хиляди норвежци излязоха на улиците на Осло, като пееха и носеха цветя, а посланието им беше: "Ако един човек може да покаже толкова много омраза, само си представете колко много любов можем да покажем заедно."Toва е народ,граждани и общество!

5

Торквемада

преди 11 години

Редукцията *** мангустофилни либерасти е богоугодно дело....

4

Анонимен

преди 11 години

Мир на душите на избитите невинни хора!Каква идеология или религия изповядва масовия убиец и *** Андерш Брейвик?А за неговите почитатели и кряскащи високо съидейници каква глоба да има?Каква идеология или религия изповядва убиецът и ***,ранил тежко в главата американската конгресменка и убил още 6 души преди повече от година?Бог да пази Свободна България!Бог да пази Свободна Европа!Бог да пази Свободна България в Свободна Европа!

3

иха

преди 11 години

Защо не го пуснат този симпатяга за 3 дни , защото около Осло е пълно с български и румънски *** и няма кой да ги посъветва къде да живеят.

2

Анонимен

преди 11 години

човека просто е ходел да постреля по политически активисти

1

1

преди 11 години

Този човек който уби 77човека ,също ли е ислямски терорист,защо не коментирате бе калпаци.