270

Никола Петков

преди 11 години

В България Не бият!!!

269

арамис

преди 11 години

ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА ПРОБИВА В НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ,ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОБЛЕКЧЕН РЕЖИМ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА НОВИ ДЮНЕРДЖИЙНИЦИ В ЗАСТРАШЕНИТЕ РАЙОНИ НА СТРАНАТА

268

Анонимен

преди 11 години

Koi vi osvobodi ot *** i japonska armia po vreme na vtoro svetovna voinna.Ako ne, USA koi. ne blagodarni. Arabite izlizat s rasni bolni Theoria na konspirasii

267

Анонимен

преди 11 години

колко са парите за подслушване

266

анонимен

преди 11 години

сега вече не е сигурно и спокойно в БГ ..но по бай Тошово време беше..а сега "демокрация" "свобода" ..хм..и що така бе? каква е разликата от тогава и сега? вдянвате ли?

265

Анонимен

преди 11 години

Какъв Шенген бе, с тия гета, в които полицията не влиза

264

Анонимен

преди 11 години

Не бе Борисов не е виновен за Тунгуския метеорит, ама за всичко останало както сам каза поема отговорност. Нали все него питат

263

zapryan

преди 11 години

А стига вече умни коментари Тероризма точно това цели - разединение Държавата пак ви е виновна Кой досега е успял срещу партизанска война Тротила бил наш Другото било наше а самото израелско разузнаване се вини че е направило пропуск Да бъдем единни това е важното

262

Анонимен

преди 11 години

Коментарът на 316 е Т Ъ П Н Я /израз употребен от вожда Брисов по повод изказване на депутатина му Емил Димитров/. Дори му липсва и чувство хумор.

261

Ей

преди 11 години

"Риба се лови в мътна вода" Време е за Станишев да трупа политически активи а журналисти и политолози финансови такива. Плюйте по правителството. Борисов е виновен за земетресението и атентата. Хвана се на бас с Чък Норис, че може да разлюлее Перник и го направи.Сериозно, имали дори едно правителство което е предотвратило бомбен атентат? Автобуси взривяват дори в Израел. Дали може днес да се използват методите на Сталин-разтреляй всеки съмнителин и писмено разрешение да отидеш от Шумин до Варна?

260

анонимен

преди 11 години

Атентата в Бургас е умишлено психическо въздействие от страна на USA. Според мен е е дело на камикадзе терорист, а е една манипулация на народа и не само нашия с цел създавена на паника в обществата за да може да се въздействат по-лесно. В деаствителност няма реален враг! Американското правителство умишлено създава у хората убеждение, че води постоянна война, която не съществува. Не всички атентати са дело на така наречените терористи

259

Той е

преди 11 години

Бъдещето вече се вижда, САЩ подвиха опашка пред Китай, скоро ще им отстъпят първенството по икономически потенциал, Русия винаги е била военно далеч преди тях, за какво има изобщо да говорим? Америка е една умираща, агонизираща империя, която вече изнася вътрешните си проблеми навън, обръщайки ги в нескончаеми военни конфликти, но, винаги с по-слаби противници! Икономическият им модел се срива тотално, единствения път, за да се закрепят е война, и то война за оставащите ресурси на планетата!

258

до 308

преди 11 години

Дали съм далеч от твоята истина или на някой му е тъмно под шапката и иска да прескочи трапа на 2 скока...бъдещето ще покаже!Потенциала на САЩ е космически и неограничен, защото икономически владеят света, ресурсите, технологиите и интелектуалния потенциал. В състояние са да водят войни във всички точки на Планетата, и то войни информационни, високотехнологични, космически и нестандартни, нещо, което никоя друга държава не владее. А Русия и Китай се движат след дилижанса на САЩ и го знаят!

257

Той е

преди 11 години

До Пацифист,Пацифисте, много си далеч от истината, вервай ми! Ако Израел можеха така лесно да разбият Иран, досега да са го направили, но това не им е Палестина, или други, дребни арабски страни, голям кокал е, ще им преседне!Колкото до САЩ, историята е показала, че от тях войници не стават, в истинския смисъл! И вервай ми, те много, ама много се страхуват от Русия, а сега и от Китай, защото и двете поотделно, имат по-голям военен потенциал от тях, и американците го знаят!

256

До 299

преди 11 години

...кой пъ я гледа тая , след великото "интревю" след протестите за закона за горите въобще имали някой дето я гледа...

255

zuio

преди 11 години

Боко е аут .Ферберастите вече с апътници от партийката им няма да остане нищо.

254

пацифист

преди 11 години

Каква световна война ви се привижда, Иран ще бъде смачкан само за 4 дни от Израел ! Ако се включат и САЩ тогава от Иран ще остане само шлака и кратери! САЩ са военни професионалисти, просто нямат сериозни противници и темата за световна воана им е скучна!

253

Анонимен

преди 11 години

Щом стъпиха еврейски войници с униформи ...какво искате още.

252

Анонимен

преди 11 години

ВАСИЛЕВАБЕ, А ТЕБЕ КВО ТЕ БОЛИ *** ОТ ГЕРБ, ХРАНЯТ ЛИ ТЕ, ПОЯТ ЛИ ТЕ?

251

Събудете се накрая

преди 11 години

В България ИМА РАДИКЛЕН ИСЛЯМ, ИМА КЛЕТКИ НА ТЕРОРИСТИЧНИ ГРУПИ. Ощипете се и се събудете, преди да са загинали още невинни хора. По света срещу такива организации се действа безкомпромисно.