107

kkk

преди 11 години

Елате от НАП.то балгарите щте станат камикадзета за ВАС,а може и Хизбула да Ви удари

106

Анонимен

преди 11 години

"По селата ходят императорски войници, ядат кокошките и насилват жените. Добре, че от време на време идват разбойници да им дадат отпор." Ши Най-ан, "Речни заливи", 17 век.

105

Неграмотния

преди 11 години

Кви са тия "КАФЕТЕТА" ве днес.бг ?

104

Анонимен

преди 11 години

съсипаха дребният бизнес в БГ вкараха големи вериги,хората работят в тях за по 500 лв не плащат данъци в Бг..искат да унищожат дребните търговци и да ги направят роби..и успяват...в големите вериги има развалени продукти,некачествени,вмирисано позеленяло месо.там глоби няма там Нап не ходисамо така това е правилната политика

103

Анонимен

преди 11 години

Браво на Нап:) само така,отиваш в някой курорт:) взимаш барачка 4х2 на тротоара за скромната сума 8-15000 на сезон барачката е скована с талашитени плоскости:)отиваш зареждаш стока за 10-15 хил лв търсиш място за спана на теб и евентуално работник,плащаш осигоровки на продавач консултант на 430 лв 200 лв са горе долу осигоровките:)купуваш касов апарат за около 300 лева,,и в един момент се оказва че то по черноморието не върви толкова много и почват проверки браво:))

102

Анонимен

преди 11 години

имам магазинче на морето от сутринта съм продал една постна пица , дюнер. и три гербера

101

Анонимен

преди 11 години

когато ти дойде такъв човек в заведението покажи му повече $$$$$$$$$ и всичко ще се оправи

100

fftt

преди 11 години

Аз бях няколко години служител в НАП Пловдив . Тези проверки са пълна измишльотина. Предварително ти се казва кой, къде и как да го обработиш.... Този отдел оперативни проверки трябва да се закрие, никаква полза от него.

99

ДО КОГА

преди 11 години

Търговците по морето никога не са плащали данъци,свикнали да да слагат само в собствения си джоб,как някой доброволно ще ги накара да бъдат честни с клиентите и държавата си.Всяка година ни се казва с колко се е увеличил ръста на туризма в БГ,ние доволни,че има отрасъл който дърпа икономиката в тази криза,а накрая се оказва,че заведение на плажа на Слънчев Бряг с 15 човка персонал има оборот от 20лв.Не трябва да се глобяват подобни бизнесмени,а направо да се затварят кръчмите им,за назидание.

98

Анонимен

преди 11 години

ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ НА СЕДЯНКОВ БЮДЖЕТНАТА ПИЦА НАПРАВО СЕЕ СТОПИЛА. СЛЕД ОЩЕ НЯКОЙ МЕСЕЦ И ТАКА НАРЕЧЕНАТА ТЕРИТОРИЯ МУТРЕСТАНИЯ ЩЕ Е НА ПЪЛЕН ФАЛИТ. ЩЕ ФАЛИРА ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ДРУГАРЧЕТАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНКА КОИТО СИ ИМАТ ДЪРЖАВКА. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ. ЧЕРВЕНО РОЗОВИТЕ. СИНЬО БЕМБЕНИТЕ. И НАЙ ВАЖНИТЕ ГЕРБЕРИТЕ. В ПРЕВОД ГРАБНИ И БЕГАЙ. И СЛЕД КАТО ГИ ИЗБЕРЕТЕ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ПОСЛЕ ДА ГИ ПСУВАТЕ. НО НЕ ГИ ПСУВАЙТЕ МНОГО ЧЕ ЩЕ ХВАНАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАТ.

97

Анонимен

преди 11 години

109 отвори си и ти заведение има лесно

96

,,,,,,,

преди 11 години

Преди доста време бях писал радостен коментар за това че се въвежда свързването на касовите апарати с нап,но имах доста минуси не знам какво така след като ви бях писал че съм работил на доста заведения и то хубави и във всичките трият паметта на апаратите или компютрите,никой не си плаща данъците а ти като седнеш да хапнеш не стига че ти слага 200-300% надценки а й ДДС си плащаш и накрая какво-идва счетоводителят на фирмата му и трие всичкоооо,ето затова хората имащи станаха още по заможни,,,,,

95

Анонимен

преди 11 години

103 сага туристите си носят дините от къщи не купуват

94

Анонимен

преди 11 години

до103 купи си и сега

93

Анонимен

преди 11 години

и в нап има корупция

92

Анонимен

преди 11 години

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА НАП предценяват при кого да отидат - е много ясно при кого при кокошкаря няма да подгонят богатите да не са луди ще и изтинат местенцата

91

Старата школа

преди 11 години

През 2001г.аз и брат ми продавахме плодови салати на плажа на Константин и Елена.Дядо ми беше насадил 5дка.бостан с дини и пъпеши.Няма касови апарати,няма бележки,няма данъци,ХЕИ и елементарни хигиенни условия.За едно лято родителите ни изкараха пари и ни купиха на двамата с брат ми по един 3-стаен апартамент във Варна.

90

Анонимен

преди 11 години

за безработицата нищо ли няма да кажат

89

Анонимен

преди 11 години

а кога ще построят заводи хората да работят да си плащат данъци

88

98

преди 11 години

Дюнерите са без касова бележка, защото са антитерористично средство:)))) Ей тоя 97 например и той споделя тази идея:)))