304

мен

преди 11 години

Другарю комунист помниш ли войничетата които загинаха по времето на другаря Жан Виденов А или си забравил всички бяха български деца .А комуниста Виденов предпочете да играе хоро пред голямата Българска трагедия.Така че комунист ли е на снимка да го видиш ШАМАР МУ УДАРИ.Петър Дертлиев щеше да ви оправи на всеки стълб комунист ще виси.

303

Дали?!

преди 11 години

.........А какво преследвате с Вота ?!Забавяне на реформи , злепоставяне и или?!.......

302

ЖАЛКИ

преди 11 години

До ден днешен не съм чул да предложат нещо, Винги плюят по другите а не предлагат нищо. Въздух под налягане, няма никакво съдържание в тях. Аз гласувам за този който предложи нещо реално и постижимо или показва резултати. От тези *** не съм чул нито предложение нито съм видял резултат.

301

Истински българи

преди 11 години

Ей Льохман РЗС и БСД ви бият в Белоградчик.Не ти ли омръзна народа да те рита,а ти да се напъваш за власт.

300

breneke

преди 11 години

Пак ли АЕЦ "Белене" ти е в тиквата.Явно руснаците са му обещали сметка на някой остров и са му сложили рамо за избора му в ПЕС.Енергийната мафия ако е докарала Станишката от степите на Украйна и го издигна,той следва да им се отчете подобаващо.

299

Анонимен

преди 11 години

червен, много дървен философ!не човек а ламаринт!

298

Анонимен

преди 11 години

Тръгни и ти да правиш нещо,ама нямаш пипе. Най-много да те последва някоя ***.Пусти комплекси!

297

СерГейЧо

преди 11 години

Този ***, дето е писал дипломна работа на тема "Интелектуалните загадки на съветската военна униформа" /истина е!/ да си го взема ПЕС и хич да не ни но връща!!!!Недоносен комунист с най-некадърното управление в близките 20 години - тръгнал референдуми да прави - пак с мошеничества и обещания за баби и дядовци!

296

Анонимен

преди 11 години

Кажи на външния министър!

295

За евреите

преди 11 години

България е спасила евреите си по времето на втората световна война!Може ли някой да ми даде пример на евреин направил добро за Българияили за някой българин?По-скоро е обратното, историята ни е осеяна с примери за еврейски предателства оттурското робство, та до наши дни.Българи, да бъдем внимателни и да не допускаме повече евреите в нашите политически партии, да не гласуваме повече никога за тях, защото те са потенциални предатели! Тъй като сме "наивни", нека ги държим далече от управлениет

294

смях

преди 11 години

Детенце от съседното ОДЗ- Аз ще съм последно,пък,яж ми....

293

Анонимен

преди 11 години

ДО 368...КАКВИ СТЕ МИ МОДЕРНИ ЛЕВИ ТУТУРУТКИ СЪС СЕРЕГЕИЧО !...

292

ттмм

преди 11 години

СЕРгей да ти сер в устата, Божидаре!

291

teo

преди 11 години

СерГЕЙчо, ти и Меглена комунистимески издънки, И Местан-доган, ТОЧНО ТЪРСИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ ОТ ТРАГЕДИЯТА НА ХОРАТА - ТИПИЧНО ВЪВ ВАШИЯ ЧЕРВЕНО-ТУРСКИ СТИЛ - МАФИОТИ ГАДНИ!!!

290

Заради горещините.

преди 11 години

Жълт код в 11 области,раздават се и жълти книжки на нуждаещите се.

289

Анонимен

преди 11 години

ДО 364...НО ЗА ТОВА ПЪК ЕСЕС Е ЛЮБИМИЯ *** КРЕМАЛСКИ ***,КОИТО ЛИЛИПУТКИТЕ--КРЕМАЛСКИ *** ДЪЛГО И УПОИТЕЛНО ОБЛИЗВАТ...

288

двем

преди 11 години

СС е свят човек и е неразбираем за проамериканските неграмотни ***, които са безсилни с липсата на аргументи. Повтарянето до безпаметност на две наизустени мръсни думи на нивото на смехорливите дечурлига не е аргумант,а пуберско ежене.

287

Анонимен

преди 11 години

...TOЯ ЧЕРВЕНОБУЗЕСТИЯ,ПАК ЛИ НАЛАПА МИКРОФОНА !?...

286

Анонимен

преди 11 години

Съсела е изпуснал много важна буква в изказването си!нИе гоним политически дивидент от атентата, зарече се СтанишевИ това е нормално, комунистите винаги са използвали най-грозните и най-неморални начини да се опитват да стигнат във властта. Всички помним, как се опитваха с черен ПР да спечелят предните избори, а по-възрастните помнят как избиха всичките си политически опоненти и всички видни интелектуалци през 44-45..Като цяло трябва човек да го е срам от тази партия, поробила БГ 45 години

285

Анонимен

преди 11 години

ДО 360Е,КАК !?...КАТО ВИНАГИ ТИ Е ВАТРЕ--ШЕСТ ПАТИ ТЕ МЛАТЯТ НА ИЗБОРИ,ПЛАЧЕШ ЗАСЕДМИЯ,КОИТО ЯВНО ГУБИШ ПАК И...МОЛИМ ТЕ ВСИЧКИ ХОРА--НЕПАРДИ,ЧЕ МНОГО СЕОПЛЕСКВАШ--ДО УШИ...ТВОЯТА МИСИЯ,В КРЕМАЛ,КАТО ПРЪДНАТ,В БАЛГАРИЯ --ДА СЕ *** ЯКО Я ЗНАЕМ...