28

Azyatik

преди 11 години

vbox7/play:d6c58f1cda Kingpin Ft. Deadly Hunta - Out The Box

27

Анонимен

преди 11 години

Определено при драскачите в днес.бг се е отразило седенете ...

26

Киро

преди 11 години

А от бъркането на бетон и копане на канали по цял ден,много ли се поумнява????

25

Анонимен

преди 11 години

Писането на заглавия в тоя "сайт" прави хората ***, така че да не знаят други думи.

24

Анонимен

преди 11 години

Американците по рождение са ***.

23

ppancho

преди 11 години

*** в стола(ако е държавен)подпомага затъпяването и предизвиква "чиновническа дименция"Много опасна болест ,характеризираща се с мания по държавни постове и изпитване на гняв към хората без бюра.Да съберем пари за трудещите се зад бюра и пЪрдящите в държавни столове: )))Дари лев спаси чиновник: ))

22

Вече разбрах...

преди 11 години

Сега вече разбрах защо прокурорите, съдиите и учените от БАН са далече от позиицията "умни". Разбирам и защо депутатите масово бягат от работните си места - ами те са с форма на минибюро. А народните представители са достатъчно неумни и не желаят повече да затъпяват. Инстинктивно, разбира се...

21

Анонимен

преди 11 години

Пожарникарите, физкултурниците и певците-шутове, които ги възпяват в песни са най-умни, да! :D

20

Теxas

преди 11 години

Aбе да им кажа,бъркаш ли в джоба дяволски трябва да призная че е умно,бъркаш ли приятелски е подсъзнателно дяволски : абе джобовете са мъка,по-добре без тях :)

19

стани богат

преди 11 години

Седенето зад бюрото прави хората ***, а седенето зад депутатските банки - богати!!

18

Баба Гица

преди 11 години

Аз имам предложение- всеки който стои на бюро по 6 месеца в годината да си сменя работата с някой който копа на полето - хем ще му се развият мозъчните гънки,хем другите ще затъпяват през това време !

17

hisbulla

преди 11 години

za tova az vinagi stoq prav pred kompiutara i mozu4nite mi gunki sa pove4e ot va6ite.

16

Р-29РМУ-2

преди 11 години

Абе не знам дали ги прави ***, но определено ги прави по-богати! За нашенеца истинска мечта е сядането зад бюрото, за тази цел ползва, връзки - билото партийни, роднински, дава рушвети, а представителките на нежният пол и задните си части! Явно писачите от хамериканската газата не са запознати с нашенската народопсихология затова плюят чиновническата мечта!

15

Анонимен

преди 11 години

Ами нека тези които работят в канцелария, поне веднъж седмично да посещават някой строителен обект. Там се раздвижва абсолютно всичко.

14

Гард

преди 11 години

По времето на студентстването ми, винаги учех за изпити крачейки напред-назад в стаята. Никой не ми е казвал, че така се помни по-добре...чисто интуитивно съм го установил...наистина запомнях много бързо всичко

13

Texas

преди 11 години

Да си дебел не означава да не мислиш,да си слаб също не означава ,че мислиш - и изобщо що за глупости.Дано поне те си вярват,защото аз не им вярвам

12

Анонимен

преди 11 години

Ний тогава дето сме програмисти и само седим най-*** ли сме? А работниците по строежите са по-умни от нас. Добре, че беше тази немска учЕна да ни светне.

11

do 8

преди 11 години

Не ,означава че тия изброените профеции много бачкат.Но не ходят.Повечето от тези дет ми изброи са доста пълни.Не ходят.Само бачкат.Едно е да ходиш едно е въртиш :)

10

gonzo

преди 11 години

Правилно, правилно, статията казва, че трябва да мислим, докато ходим. Е, може и обратното - може да ходим, докато мислим.

9

Пич

преди 11 години

Значи спортистите са най-умните, а Стивън Хокинг примерно, трябва да е доста глупав, защото не се движи много? Даааа, доста интересна теория ... ще я имаме предвид!