37

България

преди 11 години

Спаси Господи и сохрани !

36

Анонимен

преди 11 години

ГОЛЯМ БЪЛГАРИН!!!УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ УСП

35

за Витков!

преди 11 години

Поклон ! За мен този човек е символ на олимпийският дух ! Вдъхновяващ , боец въпреки всичко и всички има какво да учат от него всички настоящи и бъдещи БГ спортисти! Успех и дано постигне целите си!

34

Анонимен

преди 11 години

Ели, успех и на теб с правописа!

33

Ели

преди 11 години

Успех на наще хора на олимпиядата!!! Сцялото си сърце им стискам палци!

32

Анонимен

преди 11 години

Този форум е пълен с най-долна пасмина простаци.

31

преди 11 години

До ПЕДРОто работещ на УолсрийтИ защо си милиш, че някой с РАЗУМ в главата иска да е като теб?!?

30

до 29

преди 11 години

минЧо - верно ли си на 39? И още не си се научил да пишеш? Браво Минчо, браво!

29

АДМИНА-ПЕДЕРАСТ!!!

преди 11 години

АДМИНА НА ТОЯ САЙТ Е ***!ТРИЕ ПОСТОВЕ И КОМЕНТАРИ!ЕЙ,*** ДОЛЕН,МАЗЕН,ГНУСЕН!ПО-ХУБАВО,ПО-ГОТИНО ИЛИ ПО-УЮТНО ЩЕ ТИ СТАНЕ НА АНАЛНИЯТ ОТВОР КАТО ТРИЕШ КОМЕНТАРИ?И ЩЕ ЗАПУШИШ УСТАТА НА ХОРАТА?ИЛИ ЩЕ ЗАГЛУШИШ ИСТИНАТА?АДМИНА Е ***!АДМИНА Е *** ГЪРБАВ!

28

Емил

преди 11 години

Данчо разцепи ги в Лондон.С теб сме!!!

27

минЧо

преди 11 години

какви медали бе бате/наричам те така, щото съм на 39, а ти на 40 и няколко/ идея си нямаш кокло "напомпени" китайчета ще те надминат .. дано си във финалната 10-ка ...и все пак едно голямо БЛАГОДАРЯ за това че остаряваме заедно, н омедали забрави /вероятно "Журналята" са ти изкривили думите, ти сам си знаеш как стоят нещата. Жив и здрав, ак омаш възможност, предай Упоритостта и духа си на младите!

26

Анонимен

преди 11 години

Аз работя на Wall Street и всеки ден правя крос от най-малко 3 мили в Сентръл Парк.Не се занимавайте с глупости, а учете финанси за да може един ден да бъдете като мен.

25

хейтър

преди 11 години

Нищо няма да спечелиш, но ентусиазма ти е за завиждане.

24

пак до 23

преди 11 години

и никъде не съм изговарял клетва а изрекох израза "тумор за обществото". Това е преносно значение (ако си ходил на училище). Дори на най-големия си враг няма да пожелая такова нещо. А ти типично в своя олигофренски нрав бързаш да "връщаш клетви".

23

до 23

преди 11 години

Кой ходи с твоите пари на хотел бе приятелю. Аман от пишман данъкоплатци,които стоят само пред телевизора и плюят всичко,независимо своята некомпетентност. В днешно време е модерно същото да се прави и пред компютъра. Ти не си се събличал по физическо тръгнал си да коментираш спортисти с тъпата си теза,че ти ги изхранваш и видиш ли да се стегнели. *** с плужеците стой си на дивана и давай мнения там където си компетентен (ако има такава област). Ти никога няма да знаеш какво е да си спортист.

22

lul

преди 11 години

не казвай хоп,преди да скочиш...

21

do Rado

преди 11 години

da tova beshe na olimpiadata v Gurtsia

20

Анонимен

преди 11 години

Аман от неграмотни физкултурници. И стига сте говорили че го правите за България. Само за себе си го правите и за никой друг.

19

ФАШИСТ

преди 11 години

до Радо - не се ядосвай , Галабин Боевски е в Бразилският затворза - пренос на наркотици -ДАНЧО е ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТ !Бъди здрав и се радвай , че БЪЛГАРИЯ ИМА ДАНЧО !

18

До 18

преди 11 години

Да току що се хванах в крачка че съм сбъркал влака:)Иначе благодарско за човешкия отговор.Успех на нашия,спомням си че веднъж му откраднаха титлата и я подариха на Гърка,но Италианския спортист посочи нашия като шампион.Нека и сега докаже че го може!