54

Анонимен

преди 11 години

отвратителна, гадна, комерсиална, алчна, грозна, сбръчкана, смешна бабиера !!!! не ща да я чувам, не виждам

53

АНТИ НЕКРОФИЛ

преди 11 години

БАБА ИВАНОВА Е 100% КОШМАР. Първо ти се гади като я погледнеш в лицето, да не говорим за плътта и че вони на отпадни канални води. Разпраснала е листовики навсякъде за нейния концерт в " Армеец", по перони, спирки, магазините на " Фантастико", че дори и в обществените тоалетни. Тя е умопобъркана, не знае кога да спре. Мястото й е в лудницата.

52

До 44

преди 11 години

За благодарност тя ги заряза всичките, но остана "с уважение" към тях :D

51

до 44

преди 11 години

Мдаа.Сещам се и за трегери от по-ново време, като Мартин Карбовски... а може би и Драго Чая...

50

svetozar.christoff

преди 11 години

СЯ-ЕДНА ИСТОРИЯ...КАК ЛИЧО СТОУНСА СИ ИЗГАСИЛ ФАСА В ПЪРЖОЛАТА НА ЛИЛА-В КАЗАНЛЪК-ЗАЩОТО МУ НАПРАВИЛА ЗАБЕЛЕЖКА ЗА СЕДЯЩИЯТ НА МАСАТА-ПРИЯТЕЛ НА ЛИЧО-СТАНЧО ГЕРМАНЕЦА-ЛЕГЕНДАРЕН КИТАРИСТ ОТ СТ ЗАГОРА-ВЕЧНА МУ ПАМЕТ,ФРЪЦЛАТА ЛИЛА,КАЗАЛА НА ЛИЧО ЧЕ НЕ ИСКАЛА ЧУЖДИ ХОРА НА МАСАТА-ТОГАВА ЛИЧО СРИТАЛ ТЪПИЯ И ПУДЕЛ ПОД МАСАТА И ИЗГАСИЛ ФАСА СИ В ПЪРЖОЛКАТА НА ЛИЛА-ПРЪЦЛАТА...МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВА ВЪЗМУТЕНО-КОМУНИСТИКО-ЕСТРАДНА ФИЗИОМУТРА Е НАПРАВИЛА ПРЕФЪРЦУНЕНАТА ПРЪЦЛИЧКА- ЛИЛА...ПРЪЪЪЪЦ...

49

асдф

преди 11 години

лили иванова прилича на травестит. страх ме е да си помисля какво би било да спиш с това чудовище.

48

До 54

преди 11 години

Ако Лили Иванова има същият глас, като преди 55 години, аз съм Рокфелер. А Рокфелер умря през 1937.

47

Анонимен

преди 11 години

Браво,на 80 години е,а има същият глас,като преди 55 години.

46

ИкариЯ

преди 11 години

Прекрасни текст и изпълнение

45

байо от село

преди 11 години

Л.Иванова - достатъчно е да вземем пример от дисциплината , която налага на себе си и на тези с които работи. Дала е много , звела е не малко.Лице ,все още, на нашата естрада. На село почти всички сме и набори.

44

bg

преди 11 години

ne,ne mi haresa tazi pesen....

43

панаири

преди 11 години

Никой не е оспорвал таланта й. Обаче вече изглежда по-зле от Мумията. Калинчо само как се смее непосредствено отзад......Човек трябва да има и малко чувство за реалност. Какви мъже-тя е 80 годишна старица..

42

до 44

преди 11 години

И това е истина. Явно зад успелите жени седят мъже, както и обратното. ;)Между другото се надявам един ден и аз да пусна поне две-три песни и за кратко да се докосна до щастието наречено слава.

41

Еlektra

преди 11 години

Аз като проста, за съжаление не мога да се докосна до таланти като Петра и Азис. Петра незнам дали е пяла там на някой си ,но със сигурност е сервирала в Кипър. А за милата Лили ,какво? Тя душичката си изпя хубавите песни отдавна. Сега не я разбирам що се напъва да си показва старческите жили пък и за мъже бленува. Минало -незабравимо. Ония чуждите не ме интересуват. Те правят пари и от пръднята си.Халал да им са!

40

Характерът на Лила

преди 11 години

cleopatra.blog.bg/muzika/2011/12/10/haraktera-na-lila.864544

39

ФАШИСТ

преди 11 години

Оно и Шон да потърсят " АЗИС" - ще са букет от ПРЕЛЕСТИ и "звучни" ритми :)))))

38

До 41

преди 11 години

Талантът й никой не го оспорва, ама ако не бяха мъжете, да е пенсионирана медицинска сестра в Кубрат!Георги Павлов й помага да отиде в София, Здравко Радоев я прави певица, Иван Пеев шлайфа стила й и с него като съпруг печели международни награди, бракът й с Янчо Таков й отваря всички врати в България, апартаментът, в който и до днес живее, е оттогава, Гаргов й е момче за всико 15 години, Чочо Владовски я спасява след 10ти. А колко още само има...Лили или успява, или успява по втория начин...

37

Анонимен

преди 11 години

Искам само тарикати...Писна ми от дубликати...Да ме мачкат в Мазерати....Да са акана богати....""Певецът допълва, че "акана" в превод означавало "баш, истински". Ние пък очакваме тези рими да се превърнат в химн на всички нощни "бръмчалки", независимо дали са завършили или не "вишу" - По скоро ще се превърне в хит за всички потни ***, мазни мутри и прости селяни!!!!

36

Анонимен

преди 11 години

По-скоро ще слушам баба Лили от колкото чалга проститутките на Ара и Пайнер, *** като Криско или *** като Веси Бонева и Дивна.

35

Анонимен

преди 11 години

Лили може да е лигла, натегачка и всякаква, обаче е една от много малкото талантливи певци в България. Другите са все някакви връзкари-парашутисти, които имат много претенции, но никакво покритие като глас, като некадърните *** от музикалните риалити формати като Мюзик Айдъл, X фактор и Гласът на България. Което си е истина си е истина.