225

278

преди 11 години

Мног искам да ти вида умрялата физиономия по средата на на някой военен конфлик, драги ми женчо. Нищо добро не прокопсало то война празна главо. Зелен си като бостан на пролет, когато ти дойде акъла ще раз береш какво значи война. Смърт, мизерия, глад, мародества. Такива "смели" женчовци" като теб, ги ползваха за пушечно месо, но не си живял да го видиш на живо. А и ти пожелавам никога да не го разбереш.

224

Анонимен

преди 11 години

'истината' не се крие нито в израел, нито в еврейската държава, а в тежко, непоправимо болните дървени кратуни на мюсюлманите. защо шиити взривяват сунити? а защо арабинът садам хюсеин ползва химическо оръжие върху иранци? защо малайзийски мюсюлмани взривиха индийски ресторант? защо мюсюлмани отвличат японци и китайци? защо сомалийските мюсюлмани пирати не нападат само евреи? защо бесят жените си и ги убиват с камъни? израел ли е виновен или просто някой *** чака да види ''девиците' в рая?

223

Анонимен

преди 11 години

300 000 мюсюлмани изгонихме от България 1989 ГОДИНА ПОМНИШ ЛИ НАРЕКОХМЕ ГО възрудителен процес

222

Анонимен

преди 11 години

до 272 помниш ли възродителният процес 1989 година как ва изгонихме от България .

221

яааааааа

преди 11 години

F.CK OFFFFFFF

220

Анонимен

преди 11 години

До 270 а дойдохме ли и на думата , интереса , да , когато се създаде държавата Израел това стана със съгласиято и на Запада и на СССР , после избухна студената война и руснаците застанаха на страната на арабите , въоръжаваха ги така както Щатите въоръжаваха Израел , помагаха на революцийте там първо в Египет и Насър , той дори създаде обединена държава със Сирия , после и в Ирак със Садам , но той беше много шавлив и на изток и на запад, после Асад и Сирия , Кадафи и Либия , накрая Иран.

219

Анонимен

преди 11 години

ще ми се навреш на дедовия и ще ми правиш дудуци, докато *** бургии те плющят на заден шморц.

218

до 272

преди 11 години

тебе страх ли те е от война ве жено

217

Анонимен

преди 11 години

Ако стане трета световна, ти ще си се заврял в миша дупка. Тъй, че не знам срещу кого ще се биеш!

216

Анонимен

преди 11 години

хубавото е ,че ако стане трета световна война ще се бием срещу мюсюлмани.

215

Анонимен

преди 11 години

Напиши я ти бе, Василев! Как точно е създадена? Ясно - чрез прогонване и насилие над местното население, като всяка друга държава впрочем. Това прави ли 20-годишните жертви виновни и по-малко жертви? Същото го има и в обратна посока, разбира се - сега защото терористите направиха едисикакво, ние ще изстреляме ракети срещу жилищни квартали. Кофтито в цялата работа е, че жертвите и от двете страни са невинни и няма край. А няма край, защото някой има интерес да е така.

214

Анонимен

преди 11 години

САМО РУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ НО ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАТИМЕ .

213

Анонимен

преди 11 години

Василев, като ти напишат "истината" за създаването на Израел, как ще разбереш, че е "истината" или ти по собствено усмотрение ще решиш, че е "истина"? Не се ли хващаш, че си тъпо парче?

212

Анонимен

преди 11 години

ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС

211

Анонимен

преди 11 години

до 275 помисли малко , ислямския фундаментализъм се разраства , ако на времето атентати се правеха единствено и само срещу евреи днес не е така , ние сме гранична страна с голямо мюсулманско малцинство , ако в Турция се развият в друга посока нещата , а и там се надига това течение , какво правиме , пацифизма е хубаво нещо но до време , това е само началото , правилно каза Нетаняхо тероризма не е проблем единствено на Израел а на целия свят.

210

Анонимен

преди 11 години

Бе Василев ти луд ли си? Този въпрос се задава на друго място.

209

Анонимен

преди 11 години

те повечето мюсюлмани за съжаление ги 'възродиха' в терористи и радикали последните 10 години и си имат държава в държавата.

208

24

преди 11 години

"Протурската" терористична група "Кърлежите" запалва горски масиви и обществени сгради.На 22 май 1984 г. "протурски" терористи взривяват с 4,5 килограма тротил църквата в село Бенковски.През есента на 1984 г. е регистриран провален саботаж, целящ влакова катастрофа край гара Айтос.През 1985 г. избухва взрив в супермаркет в Бургас. Заподозрян като негов извършител е член на терористичната група, взривила вагона за майки с деца при Буново, но вината му не е доказана.

207

Анонимен

преди 11 години

за съжаление не ни 'намесват' в чужда война, защото това е война между юдеи и мюсюлмани. бъдете сигурни, че живеещите у нас евреи и мюсюлмани не се обичат и е въпрос на време, така както в Родопите и Пиринско има потенциални терористи, да се появят и радикални ционисти и проблемът да се задълбочи. Крайно време е да разберем, че нито сме 'остров на стабилност', нито сме изолирани от световните събития, нито ще бъдем подминати от войната. На кръстопът сме, а населението ни не е хомогенно.

206

Ъц...

преди 11 години

Осъждам всяка форма на насилие, която използва сила или терор за налагането на каквата и да е било идеология или форма на управление и най-вече тероризмът, чиито цели в повечето случаи са невинни граждани, сред които и деца.псМисля, че изводите на спец службите на САЩ и Израел са доста пребързани и отчасти манипулирани. Дано да греша, иначе... става страшно.