15

Анонимен

преди 11 години

По италиански данни мафията има годишна печалба от над 130 000 000 000 евро Тези които я управляват определено са по умни от българските политици след като имат такива доходи Да ги викнем в България и за 5 години ще сме по богати и от Катар и ОАЕ

14

Анонимен

преди 11 години

До 4 Явно си нямаш понятие какво е италианското правосъдие --Човек след 35 год в затвора се оказа невинен --човек след 25 год в затвора невинен И така следващите няколко ХИЛЯДИ подобни съдебни грешки По данни на италианците ЖЕРТВИ НА ТЯХНОТО ПРАВОРАЗДАВАНЕ за последните 50 години са НАД 4 000 000 души Това не променя нищо ,защото в МОМЕНТА в Страсбург се водят над 11 000 дела срещу Италия и същата държава я осъждат средно веднъж на всеки 48 часа за нарушаване на всички възможни закони .

13

Cosa_Nostra

преди 11 години

Несериозно е да сравнявате нашите селски тарикати с дебели вратове и 2 см чело със италиянската мафиа , най - малкото поради липса на какъвто и да е било стил .

12

Анонимен

преди 11 години

Да се учат от нашите.

11

нвт

преди 11 години

А сега влезте по световните сайтове за новини и вижте на първа страница коя новина е, вие с коментари за мафиотски съпруги ще ни занимавате.

10

...

преди 11 години

ами да ги пратят при мъжете им тогава, да управляват пералнята на затвора...

9

Мистър Пръц

преди 11 години

А тъй, пък наште мафиотски съпруги само по молове и спа ходят, сигурно щот наште мафиоти си ходят на свобода!

8

една крава

преди 11 години

мууууу

7

една

преди 11 години

8 и дебелана да съм и каквато ще да съм според думите ти също имам право да изкажа мнение за написаното и съответно да не го одобря ако го намирам за неуместно . А ти не знам какъв човек си , но очевидно килограмите са ти фикс идея. Да знаеш ,че човек най-лесно приписва собствените си недостатъци и комплекси на другите ,затова ако някой трябва да ограничи пържолките това най-вероятно си ти . ;)

6

Анонимен

преди 11 години

do 6 vseki ima pravo da pishe i kazva koeto si misli i jelae ti pak koq si debelano 4e da sadish horata ????? ti na kakvo se radvash na parjolki li muce tlasti4ko li ??? a mila>????

5

една

преди 11 години

айде и те в затвора ! Не ми е ясно защо пишете за бандюгите с такова страхопочитание и едва ли не им се възхищавате ,че са бандюги.Жени или мъже мафиотите са си все мафиоти , освен ако не са си получили справедливото наказание, не виждам защо трябва да пишете за тях ?

4

Мафията

преди 11 години

Ало Цвети

3

Анонимен

преди 11 години

"Синът ми е осъден на доживотен затвор без доказателства",гневи се възрастната сеньора в Калабрия и вдига плаката, на който пише:"Свобода и справедливост"..Звучи странно.Или лъже или липсата на доказателства е публичен разстрел на свидетелите последния ден преди делото.Ако на тая синът и беше вкаран в затвора без доказателства отдавна да е спечелила делото на международно ниво в съд и освен свобода ще е получила и тлъста пачка.Така ,че не ги жалете тия.Всичките са невинни според родители и жени.

2

Анонимен

преди 11 години

Сложна тема, самото италианско общество да си я разреши. това си е техен начин на живот.

1

Aлов

преди 11 години

А то Цветито Бориславова хич не е...Като Дева Мария е.