77

кой стои зад

преди 11 години

атентата ?! Ами много ясно - Израел !

76

до 5

преди 11 години

Ми може да са му намерили цяла оная работа и от там да са разбрали, че не е *** А ако е искал кола под наем на чист български, нещата стават много кофти. Ако пък е говорил на английски нещата се поизясняват според акцента. То може и някой норвежец или датчанин да е примерно като Брайвик....или просто някой дето мрази еврейските банкери

75

до 100

преди 11 години

Заради 5-*** евреи никой няма да нахлуе в Иран, но ако жертвите са стотици и има всякакви националности, тогава може да се поведе война срещу заплахата за световния мир и сигурност. По вероятно това да е загряващо атентатче за предстоящо по-сериозно събитие. Хайде малко въображение - напр. голям взрив в метрото на Лондон по време на Олимпиадата, или нещо подобно?

74

тертер

преди 11 години

Не може да очакваме нищо добро щом викнахме американските и израелските служби да ни вършат работата Това значи че няма да се открие истината а ще се набеди някой невинен А и всички арабски страни ненавиждат американците е евреите Въпреки че не виждам голяма разлика между тях Снощи американския президент каза -ние ще укажем политическа и военна помощ на Израел Сякаш да сега са спрели

73

galivlad

преди 11 години

Вчера написах относно ДНК профила, че това не може да е дело на Хизбула, защото е нямало пирони и гайки в бомбата и днес воала, информацията се допълва вече има гайки и пирони в бомбата! работата с бомбата наистина замирисва, сега остава да си признаят, че има намесени и български граждани, това нещо е проигравано и тренирано, сам човек не може да го осъществи! Нека отговорните лица да проверят камерите поне с месец на зад, на всички летища и ще се убедят, че нещата са проиграни и тренирани!

72

МИ 6

преди 11 години

Колкото и да не им се вярва на няко да проверят версията,че зад атентата стоят интересите на Бойко Борисов,Цветан Василев,Делян Пеевски.Само няколко неща-има линезаконен износ на спецпродукция за арабски страни и терористи разкрита от МОСАД и станала достояние на ЕС и САЩ, имат ли връзка взривовете в Еловица и др. места с "Дунарит" и Цветан Василев и ББ,Покупката на ВМЗ и БТК намесени ли са в схемата,с оръжие от Б-я убивани ли са НАТОвси войници?Това е само началото на въпросите.

71

голата истина

преди 11 години

Искам да изразя моето мнение по случая. Въпреки, че повечето от вас ще кажат че това е просто поредната конспиративна теория. Всъщност съм почти сигурен, че зад всичко което виждаме по новините стоят кукловоди които движат системата. Според мен по същия начин по които 9/11 послужи за "причина" за нахлуването на Американските войски в Ирак, това събитие ще доведе до нахлуване на Американските войски в Иран. Отново исканията на "овчаря" ще станат искането на "стадото". Класика в жанра.

70

Анонимен

преди 11 години

"Твърде е възможно атентатът да е свързан с една от "съвсем малките" радикални групировки в България"Щом това може да направи малка органицация, какво ли може да очакваме от голяма? (като една държава например)- може да ни пусне атомни бомби

69

Анонимен

преди 11 години

"Основният въпрос е кой всъщност стои зад атентата - това ще определи действията на израелското ръководство", --------------------на всички им е ясно че израел стои зад атентата, но този път малко недоизпипаха работата и бързо ги разбраха. Каквато и версия да изкарат властите, никой няма да им повярва.

68

Анонимен

преди 11 години

Предлагам да помолим всички видове терористични организации да не ни атакуват, нас и без това си ни е " УБИЛ ГОСПОД " .

67

Анонимен

преди 11 години

Конференции със сирийската опозиция може , но нещо да се направи по въпроса с непрекъснатите атаки от сръбските агенти в Р. Македония не може ! Младенов не си за тази работа !!!

66

МОССАД

преди 11 години

Тепърва ще има много удари в България, организирани и вдъхновени от Сивите вълци!

65

Анонимен

преди 11 години

Видяхте ли , че сме готови за Шенген , със " жив щит" поемаме ислямисткия удар ! Браво матросовци , дерзайте !!!

64

анализатор

преди 11 години

Израелски туристи идват от 20 години , защо точно сега ? Ами много просто, сега Николайчо Младенов реши да се прави на голям международен политик и заигра със сирийската опозиция , като изхвърли сирийския посланник и резултата от "голямата политика" не закъсня . Когато се ритат конете магаретата пострадват . Сега некадърника Младенов да компенсира евентуалните загуби в туризма и бюджета !!! ОСТАВКА !!!!!

63

Анонимен

преди 11 години

Или да се жалва на МУСАД те сега ша са тука и бързо ще разкрият камикатзето

62

Ас Сабах

преди 11 години

Евреите май са забравили ,че най големите им почитататели са белите и черевонобузести нацисти, и чак след това сме арабеските.

61

Анонимен

преди 11 години

Радикални социалисти - те са извършителите - няма да им за първи път да гърмят бомби! Станишев да си признае!!!!

60

ЦРУ до селянин

преди 11 години

Я вземи направи жалба до Хелзинкския комитет /г-н Кънев/ да видиш какъв хуманен отговор ще ти спретнат! Дори ще те упрекнат, че си гледал само едно прасе!

59

селянин

преди 11 години

И на мен едно камикадзе-*** ми избомби прасето миналата нощ. Сигурно на *** му няма нищо, ама прасето ми бе взривено и изчезна яко дим! Къде ли са кокалите от "атентата"? А продавачката в магазина ми каза, че неизвестни лица са закупили доста бира!

58

Анонимен

преди 11 години

според мен терористът може да е Георги Димитров....справка документите от германския съд за запалването на Райхстага.