11

Анонимен

преди 11 години

То ако не е интерпол те нашите от отбора на физкултурника няма да я докар до никъде.

10

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми какъв ли ще е работния език на тези заседания.

9

Анонимен

преди 11 години

Разбира се,че трябва Интерпол да разследва!Кой от управляващите,които ни проглушиха ушите,че са се справили с тероризма/отвличанията са тероризъм/и престъпността може да се заеме с такова разследване?Много е възможно пътищата на престъпниците да доведат и до тях.А когато чужда институция се занимава с това разследване,може и да им се размине,като ги прикрият,както правят до сега.

8

хм,

преди 11 години

Атентатът е достатъчно кошмарен! Не по-малък е кошмарът, че всяко едно разследване много лесно може да поеме посоката на някаква политическа конюнктура в международен план.

7

Анонимен

преди 11 години

Всички успешни разследвания у нас , са дело на Интерпол . Това не е като да риташ топка и да позираш пред камерите , иска се и акъл .

6

алекс2

преди 11 години

Който си мисли , че може да се опази от самоубиец твърдо решил да убива е голям наивник, другото е харчене на пари

5

до

преди 11 години

666 ти разбираш ли какви глупости пишеш. Израел за един свой човек дава 1000 терористи и никога няма да участвува в такава мерзка дейност. А че нашите служби имат вина за слабия контрол е факт, страната ни е разградендвор.

4

бг

преди 11 години

Нека си разследват. Каквото искат да правят, само да не намесват България в пъклените си планове.

3

некадърници

преди 11 години

КГБ, ФБР, ЦРУ, Интерпол, Мосад и дори Синхуа ще участват в разследването. Само нашите некадърници, начело с ЦвЦв, ще зяпат отстрани и ще цъкат с език. И най-безцеремонно ще използват атентата за да се показват по кабеларките и да лъжат, колко са велики.

2

6 6 6

преди 11 години

Говорете си,никои не ви вярва.ЦРУ И ИЗРАЕЛСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ са главните организатори на този атентат.А Борисов и Цветанов са съдействали за тази АКТ !!! На тяхната съвест ще тежи тази смърт на тези невинни хора.Те въвлякоха България в този мерзки акт и трябва да се отстранят от власт и да им се потърси отговорност.Мястото им е в затвора за дълги години.

1

Анонимен

преди 11 години

естествено, че няма да оставят на българските полицай да съчиняват историята