158

Katq

преди 11 години

Толкова много версии излязоха през последните дни , че вече се чудите какво ново да измислите ... За пореден път на целия наш народ стана известно колко измами и нагласени неща гледаме по телевизията.Неродени деца и техните майки станаха жертва на *** мозъци ,изпълняващи нечия воля. Жалко за техните семейства.

157

Анонимен

преди 11 години

Каква е тази масова пропаганда, че това е атентатора.Някои видя ли го да слага раницата си в багажното или както винаги се нарочва някой, а после се оказва,че не е той.Ами ако някои е сложил устройството предварително под багажното на автобуса.Някой проверил ли е автобуса предварително.Не.Хайде сега ме убедете,че всичко това,което ми говорят платените журналисти е истина.

156

Анонимен

преди 11 години

Е, нима не сте забелязали досега, че нас ни управляват на принципа "проба, грешка, проба и т.н."

155

помнещ

преди 11 години

Информацията беше изнесена от " великите" специалисти Борисов и Цветанов .

154

koko

преди 11 години

nali kazaha 4e ima video kak si slagal ranicata v avtobysa.ami posle ka4il li se e.kade e tova video...

153

Пламен

преди 11 години

Корабите на НАТО акостираха във Варна, а не в Бургас. А като пишеш с главни букви, все едно си слагаш табелка "Аз съм *от, дето страда от липса на внимание, не ми четете глупостите."

152

С

преди 11 години

Хаха всияки косури в ДАНС всички успехи на МВР.Ти пусни слух, че ще свалят заплати и пенсии, приднуди кадърните да се пенсионират или напуснати да останат самонай-лефтерните 5 човека да вършат работа за 50 пък после чакай нещо да не гръмне

151

сталин

преди 11 години

атентатора се казва Минчо Китката,а помагач му е Гошо Джанката!

150

Анонимен

преди 11 години

Умирам от смях, когато хора като 174-175 започнат да дават мнение. Той не се оправя с лексиката и граматиката, но има мнение за националната сигурност. Странна е за мен използваната от него дума ИЗЦЕНИРАМ. Така и не успях да си я преведа. Вероятно става дума за ИНСЦЕНИРАМ, но важното е да имаш мнение... Това дето си неграмотен не е толкова важно

149

6 6 6

преди 11 години

Говорете си,никои не ви вярва.ЦРУ И ИЗРАЕЛСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ са главните организатори на този атентат.А Борисов и Цветанов са съдействали за тази АКТ !!! На тяхната съвест ще тежи тази смърт на тези невинни хора.Те въвлякоха България в този мерзки акт и трябва да се отстранят от власт и да им се потърси отговорност.Мястото им е в затвора за дълги години.

148

Анонимен

преди 11 години

Бай Радой-ти за какво говориш-комунделите и защитниците на мутрите защитават контингента си-а ти говориш за проверка на брадати-нали ще осъмнем с мантри полицейщина.Любопитни кампании се водят по канал3 на Диковия-Лили Маринкова със спластено киче,мяткаща го наляво и дясно задава странни въпроси съдържащи себе си отговорите, на още по странни "експерти",че и преподаватели-не бих си изпратил децата в Нов БГ университет.

147

Име

преди 11 години

"Този атентат е изцениран за настройват хората против иран.Това лице може и да е човек на цру,заложил бомбата и в момента на сигурност...." стига с тези простотии,за какво им е да инсценират атентат,можеха да си задържат информацията за предната седмица за Кипър а и не само за там..и как си представяте на затворник от Гуантанамо да му нямат пръстови отпечатъци,ДНК проби..още не е разгласена информацията какъв е бил взрива,детонатор,производител,произход...

146

Анонимен

преди 11 години

Ще стане интересно ,ако този мъж се яви отнякъде жив и здрав. Тогава ?!

145

sss

преди 11 години

ujasa beshe golqm.bqh tam tochno vlizah v zalata za posreshtane i bammm,golqma panika nikoi neznaeshe kakvo da pravi.na nikoi ne pojelavam da bade ochevidec na takuv koshmar

144

колеги

преди 11 години

много си прав, точно за това имах изпредвид по рано в писаното от мен

143

Анонимен

преди 11 години

Е какво да направят,компот ли да му отворят?Под вола теле търсиш,ти ще си първия,който ще *** до небесата,че е обикновен турист,че им плащаш заплатите и защо се занимават с теб,ти ли си най-големия престъпник и т.н.,ако искат да ти проверят багажа.Ще сезираш БХК и други подобни чикиджии ,че ти нарушават *** права и изобщо голямо мрънкане ще падне:)

142

Авакум Захов

преди 11 години

При внимателно вглеждане в снимката,точно зад терориста,вдясно от изхода и малко пред жената с белия панталон се виждат ясно двама БГ-полюцаи,които сладко-сладко си лафят...

141

колеги

преди 11 години

А, как не се намери един кебик пред камерата да прати някой колега му пооправи спортния екип на този атентатор че в последните му минути да изглежда по добре.Та той на клипа направо ги е молил да му се обърне внимание.

140

да-да

преди 11 години

Хизбула отричат участие в атентата.Хамас и Мосад запазват мълчание.Дааа феновете на Ботев Пловдив са.Това сподели говорителка на БТВ в частен разговор.Само на мен ли ми прави впечетление че има загинал и български гражданин с мюсюлманско име.

139

Simetrichna Vselena

преди 11 години

E sega veche stava mnogo mistichno , chak ti nastrahva kozhata kato na kokoshka .... - okazva se che povecheto evreiski turisti sa rabotili vav voennata industria na Izrael...... v razlichni gradove.....Stava dosta interesen shahmatat......Kogo li ni izprashtat za "mladi turisti" po Chernoto more i koi li gi posreshta .....???