40

Анонимен

преди 11 години

А дали няма ниакяква игра от страна на МУСАД(тайните служби на Израел),все пак какво са няколко живота при условие че могат да спечелят дивиденти срещу палестинците или напоследък нашумелият ИРАН.

39

не син

преди 11 години

Камикадже да те посети !

38

алекс

преди 11 години

Отивай в затвора !

37

jo

преди 11 години

След СерГей и Доган , още един изпълзя от канализацията за да плюе.

36

Дядо Петър

преди 11 години

Момчета, не псувайте Костов, слушайте го.Освен ако не заработвате по някой и друг лев от идиотщините, които до втръсване повтаряте по сайтовете вече 15 години.ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО ДРУГО. АКО НЕ МОЖЕТЕ САМИ, ПОПИТАЙТЕ ТИЯ, ДЕТО ВИ ПЛАЩАТ.ЧЕРВЕНИТЕ ВИ КУКЛОВОДИ.

35

Анонимен

преди 11 години

До 22 Е,това е истината!Точен коментар!

34

51

преди 11 години

Атила, ние тия неща ги знаем.Овцете не ги знаят, но затва пък имат право да гласуват срещу кебапчета и шарени рекламки на парцалки и вятър между ушите им.

33

Анонимен

преди 11 години

Изказването на Костов както винаги е с хирургическа прецизност. Той не казва ДАНС са виновни, ДАНС не са успели. Искат се отговори? Как ДАНС ще защитава от тероризъм страната и те нямат отговор? Хора не мога да разбера не можете ли да четете

32

Анонимен

преди 11 години

Костов празни приказки не говори. Това е най-достойният ни политик за изминалите 60-70 години.

31

ТАТО

преди 11 години

ИВАНЕ,ИВАНЕ...ЖЕВОТЪТ НИ МИНА В ЕКСПЕРИМЕНТИ.2 ПОКОЛЕНИЯ ПРЕЦЕКАХТЕ..ИМА ИЗБОРИ ЗА ТАЯ РАБОТА.

30

вихар

преди 11 години

Иване ,Иване ти наи малко има6 думата сасипа даржажата открадна милиарди ,ако варне6 парите балгарите 6те жижеят 10 гд без да работат един нагал престапник си ти

29

Momo

преди 11 години

В МОСАД не знаят нищо за атентата. В ЦРУ не знаят нищо за атенатата.А този не спира да баучи как нашите ДАНС(които имат стотици пъти по-малки възможности от ЦРУ и МОСАД) не знаят нищо.Абе Иване, ти *** ли си или си ***?!

28

аи бегаи

преди 11 години

много ги разбира другаря Костов,ама кои ли го пита.маи само разни назначени журналисти.Опозиция,телевизии и всякакви специалисти се съзтезават кои поголяма глупост да изръси.

27

Анонимен

преди 11 години

ДАНС не би трябвало да притеснява толкова много нито Костов, нито Опозицията. Случаят е с предизвестен край. Немските телевизии и преса гърмят с новината, че Хизбулах е отговорен за атентатът у нас. Да ни е честита дружбата с Израел и Сашт, както членството ни в НАТО!Ураааа!!! Най-голямата грешка на Хитлер беше, че нападна Русия.

26

Анонимен

преди 11 години

*** или ром е правилно. И ние не преценихме правилно риска когато ти дадохме цялата власт, но се осъзнахме и отиваш при НДСВ

25

Анонимен

преди 11 години

Тоя Костов и от това се опитва да извлече политическа изгода.Не разбра ли, че вече е политически труп.От повече от 10г.Писна ми от побъркани амбициозни политици.Открадна милиарди, но пак се бута във властта.Такава наглост, няма.А костовистите са същите като комунистите- коне с капаци, верни на своя лидер.

24

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата грешка на Костов беше, че заложи на вътрешния потенциал и ресурси на нацията, която отдавна не съществува под друг вид, освен като стадо овце, удобно вкарано в кошарите за стригане от тоталитарният комунистически режим. Крахът на Жан Виденов пък беше причинен от нежеланието му да играе по свирката на тоя, който е платил "музиката", т.е. ционистите.Навързани са нещата като свински черва и това не е от вчера.Казано накратко-всички *** в едно гърне, а народът плаща "обяда".

23

Анонимен

преди 11 години

На тази територия вече няма народ с умствен потенциал. Мозъците още през 90 те години напуснаха хубавата мутрестания. Точно това беше целта на занаятието. В мутрестания да останат само овцете които да робуват на една шепа селски тарикати и да им създават комфортен живот. Примери колкото щете.Любо пъпката е един от тези примери. И не само той но няма да ми стигнат 10 страници да ги изреждам. Най пресният пример че в мутрестания са останали само овце е само преди 3 години Си избрахте един човечец.

22

КНК

преди 11 години

Този ТАНО,болен ли е,на надница в БСП ли е??? Кой направи 10.11.1989г.? КОСТОВ ЛИ НАПРАВИ ТОЗИ ТЕАТЪР ??? НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕШЕ,НИКОЙ НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ ЗА НЕГО !!! И ти забрави "великите" ръководители от БКП/БСП,които за 45 години "много успешно" достигнаха в управлението си на страната ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА ПО СТАНДАРТ. Какъв Костов,каква опозиция бълнуваш??? А тези ,червените, дето иозточиха 93 млрд.долара от държавата ,тях чувал ли си ги??? Откраднаха пенсиите на хората за 100 години напред!!!

21

татар

преди 11 години

чета ТАТО и не знам кой е той но човека ви казава истината-така е-а много ми е интересно кои мекерета му поставят минуси без да се обосноват -що за ла*нар трябва да си за да не видиш истината -