210

10 стинки

преди 11 години

Това сто процента някой *** го е качил така.

209

Анонимен

преди 11 години

Тия от днесбеге пак преувеличават неимоверно. Егати и скандалът дето е станал хаха. Като чух онзи ден бая се посмях, възмутена не съм била. В крайна сметка са си ***, да не са розови понита? :)))

208

Karasuratov

преди 11 години

dumata "***" si e mnogo hubava . stiga ste im zavijdali na horata!v vsyaka duma moje da se slaga mrasno ili chisto sadarjanie kato v edna staklena kana.vajni sa polojitelnite dela na horata za radost i stastie na bg naroda!

207

Анонимен

преди 11 години

абе ако не дремят тея, които подписват това и онова , и в мвр и в президентството, няма да генерират гаф след гаф, ама то се напълни държавната администрация с всякаква ***, близка до управляващите или подчинена им и няма как да е по друг начин

206

Анонимен

преди 11 години

до 286 Кажи къде по света интеграцията на ромите се е случила успешно,за да се поучиме от опита им и тогава разсъждавай какви са българите!

205

Анонимен

преди 11 години

И преди бях писал,че докато не се промени начина на мислене на българина интеграция не може да има.

204

Анонимен

преди 11 години

*** е точното наименование.

203

С

преди 11 години

До 191 - Може би ти имаш нужда от такава помощ, погледни гласовете и се замисли.

202

:))))

преди 11 години

Хммм...Национална стратегия за интегриране на ромите 2012-2020. Така сегааа. То пловината 2012 вече изтече, нали?В този аспект моля г-н президента или някои друг да ме информира за тази половин година какво се направи за тяхната интеграция, колко рома са били интегрирани. Цифри, цифри искаме!!!:)))))

201

Килъра

преди 11 години

Който е за "***" да даде + а който е за *** да даде -

200

Анонимен

преди 11 години

до 278Разбира се , че всички "нарицателни" към *** етнос освен "ром" и "***" , са неуместни и обидни прозвища.Ако на българите ни кажат "***" ,то би означавало единствено и само целенасочена обида.Така че ,нека да се научим да уважаваме хората с които по стечение на обстоятелства независещи от никой живеем заедно.

199

pitbul

преди 11 години

TE /***/ SE JENQT NA 12-13 GODINI I ZATOVA DECATA SA IM GROZNI. AKO IMA NQKOE HUBAVO DETE, TO E OT SEX S BALGARIN

198

Лелее

преди 11 години

*** или ром, *** или печка, *** или шиптар ... всичко това са нарицателни. Те не изразяват нищо, освен улично регламентираната им етническа принадлежност. А това какво нашето правителство прави аз отдавна осъждам като античовешко. Ей, го от София съм ама като искат да ме обидят ми казват "шоп" ... и к'во? Звъня на цялата рода да подаваме жалби, че сме етнически оскърбени или ... ?

197

kaloian

преди 11 години

Българи,защо обращате внимание на тази илюзия бсп.те са илюзия.ком.мумия-да вземат мотиките и да копат без да им се плаща-акъл от мираж не щем...........хай ше ви.................

196

gypsy kings

преди 11 години

Поздравявам всички читатели с коя да е от песните на "джипси кингс" ;-) - директен превод "*** крале" една от популярните испански групи на 90 те..Сигурно ако имаха концерт днес в България щяха да ги съдят за дискриминация или да ги накарат да се представят като "ром кингс" ...Абсолютно безмислица е да се спори дали *** са *** има история от ВЕКОВЕ и там няма РОМИ има *** и истинските *** са се гордели с това. *** днес се наричат по различен начин ...

195

kaloian

преди 11 години

бсп и ромите са едни ***.*** мръсни комунистически........***.............

194

Анонимен

преди 11 години

"Междувременно от БСП настояха президентът Росен Плевнелиев лично да се извини на българските граждани от ромски произход..."Това предполагам значи, президентът да тръгне по улиците и да се извинява. Да кажем, някак си стане, но дали и "сай роменге" ще се извини за всичките си прегрешения?!! Или поне за онази част от тях, свързана с ежедневието...

193

Анонимен

преди 11 години

От бсп настояли Президента да се извини... :)Ми прави са - как ще им обижда електората на "***" :)

192

Анонимен

преди 11 години

Междувременно от БСП настояха президентът Росен Плевнелиев лично да се извини на българските граждани от ромски произход. ... ето за това няма да гласувам за тези кратуни, ще ми дават още 100 огдини на МАН*ГАЛИТЕ помощи от нашите пари ...аййдееееееееее *** и БСП заедно с цветните мизерници!

191

Анонимен

преди 11 години

*** или *** - все същата долна *** са си.