17

...

преди 11 години

Немските новини още определят атентатора като шведа мюсюлманин,смятай колко са в час...

16

Анонимен

преди 11 години

Ха, честито! Немските телевизии и новини гърмят, че Хизбулах е отговорен за атентатът у нас.Започва се, дами и господа.

15

Анонимен

преди 11 години

За една служба като МОСАД не е никакъв проблем да жертват 30 техни за да предизвикат войната с Иран. Жертването на хора е част от религиозното им мислене, вкоренено е в тях от далечни времена, доказано е и по времето на т.нар. Холокост. Никакъв проблем не е да бутнат куфар с експлозиви в автобуса и да го гръмнат дистанционно. Версията за камикадзе не ми изглежда никак логична.

14

Анонимен

преди 11 години

прилича повече на мосад в опит да предизвикат причини да нападнат Иран ...

13

murmashka

преди 11 години

Вероятно Хизбола не лъжат.Този атентат повече прилича на опит на Ал Каеда да измести Хизбола от предните позиции в борбата на ислама срещу Израел

12

ХХХ

преди 11 години

"тероризмът в каквато и да било форма и прояви никога не може да бъде допустим и оправдан." . Не чух подобен патос по отношение на терористичния акт в Дамаск. Ох забравих, те не са терористи а борци за свобода хуманно разчистващи пътя на демокрацията в Сирия.Именно този двоен стандарт е в основата на явлението "тероризъм" Което пък е толкова нужно на легитимния държавния и транснационален тероризъм чието ударно ядро е именно НАТО

11

Gen

преди 11 години

13, и това е вариант, но явно не знаеш как работят в МОСАД - не, не им трябват месеци и години - това е типично за България.

10

монах681

преди 11 години

питайте сокола Ахмед буркан,той знае и къде е той в момента

9

до Христо

преди 11 години

И защо им е война тук?!

8

още едно камикадзе

преди 11 години

"Камикадзе уби военния министър на Сирия"

7

до 5

преди 11 години

Защо плашиш хората? На всички ни е ясно, че "атака" пресолява нещата!

6

аман

преди 11 години

Сценарият е същият, като с кулите..сами си биха чичо Сам шамари и после зачатка ,,уж" виновните...и филма беше готов и продължава..и сега е точно така. Колко са 5-6 души..ако беше тероризъм и трите автобуса щяха да си заминат. Така, че да не го търсят мулето под нашата крава. Жал ми е само за шофьора.

5

Анонимен

преди 11 години

ГОТВЯТ НИ ВОЙНА !ЧЕТЕТЕ В НЕТА БАРАБАНИТЕ НА ВОЙНАТА СЕ ЧУВАТ ОТ БУРГАС !

4

Заки

преди 11 години

"В изявлението се допълва, че тероризмът в каквато и да било форма и прояви никога не може да бъде допустим и оправдан."И що тогава пак вчера, но сутринта, с такъв телешки възторг беше приветстван къртвавият атентат в Дамаск, където бяха убити няколко висши сирийски държавни чиновници? Или онова там е друго нещо, не е тероризъм? Двойният аршин никога и никого не е довел до нищо добро! Имаш ли го, ползваш го за всичко наред! Справка: отношението към България и Гърция в ЕС!

3

до мразещия ГЕРБ

преди 11 години

това другаря станишев ли ти го каза бе хейтър смотан

2

Анонимен

преди 11 години

оф не ми пука имат ли или нямат връзка точно с тоя атентат .. дано ги смаже Израел и всички териотрии да им завладее . снимката казва всичко

1

Мразещия ГЕРБ

преди 11 години

Много ясно, че не са те! Израелските (пардон САЩските) *** само търсят начин да обвинят когото и да било друг за тяхната постановка. Хизбула никога не е имала изгода да извършва каквито и да е действия на територията на България. Няма и да има. Те много добре знаят, че дори Бойко ******* да лиже дупето на хамериканците - терористичен акт на нашата територия само ще накара САЩ да се усмихне!!!