103

Анонимен

преди 11 години

тука само червени *** са се събрали... както винаги,,,вижте им постовете...яжте ирански ,,мам ви проста гаджалска

102

до 115

преди 11 години

Глупаво е, но е удобно на някого глупаците да си го мислят.

101

до 111

преди 11 години

Това равина ли ти го каза. И ти му вярваш. Поне да беше поискал да ти докаже. А такива няма. Когато няма, значи лъжеш и клеветиш. Което в едни цивилизовани страни съдят. А в друга държава, като Израел е норма на поведение и морал. Защото има един много дълъг списък с убийства, атентати, извършени от Израел. Така разбираме кой е най-големия терорист в света. И кои са действителните изверги, по твоята квалификация.

100

123

преди 11 години

иранците си казаха - ИСТИНАТА

99

Анонимен

преди 11 години

Мюсюлмански фанатици хранещи се с насилие.

98

Анонимен

преди 11 години

Точно Иран, последната силна и богата страна, спонсорираща световния тероризъм със стотици милиони всяка година ми говори за хуманност и нехуманност.Долни ислямски изверги!

97

Анонимен

преди 11 години

Защото хората, които бесите за "морал" по площадите си все едно не е тероризъм... Убийци!

96

Анонимен

преди 11 години

аз харесвам и обикновените иранци и обикновените евреи, техните гнусни религиозни политиц правят проблемите.

95

Анонимен

преди 11 години

реално погледнато ВМРО е терористична организация само в очите на гърци и сърби, но да си берат гайлето и да не са ни крали земите и да не са избивали българи. За нас българите това е най-святата организация след комитетите на Левски (не говоря за съвременното ВМРО). Банско, Петрич, Разлог и Сандански са освободени от ВМРО, не от бг армията и през 1919 г. пак ВМРО спират гръцките войски и запазват живи българите. Не са изстреляли и един патрон в България, а само в Сърбия, Марсилия, Гърция.

94

Крис

преди 11 години

Пичове в грешка сте! Не половината свят, ЦЕЛИЯТ СВЯТ МРАЗИ ИЗРАЕЛ! Не обикновените жители на тази страна , а техните господари...

93

азз

преди 11 години

хахаха17:00 и всички се пръждосаха!край на работния ден..!хахаха

92

азз до фюрерът

преди 11 години

хитлеристите са били "програмирани" да избиват еврей!всъщнос,отговорите са ти ясни!и,да!еврейска фамилия управлява света!живеем в монетарна система!знаеш защо!има нещо странно сега!по време на златните векове на османската империя,еврейте са били втори по толерантност,права,и т.н. ,след богатите османлии(шиити или сунити!забравих кви бяха!)същата толерантнот е била и в азиатския район!в момента в който се създава израел,арабите не ги благотолерират!имат ги за врегове!което си е вярно!новите юдей идват от територията на хазарската държавва,разбита от руски и пра (прото)български армии!когато млад израел води утвърдителни боеве за територия,всички арабски етноси са обединени срещу тях!но зад гърба стои американската и английска военна машина!сещаш се с какво са подкрепяли израелската армия!по-късно,а,и сега се прилага принципа"разделяй,и владей!"затова арабския свят сега са разединени!пари,злато,титли,"демокрация",се разменят за петрол,и послушание.аз искам да те попитам,след като има свръх производство на житни култури,защо има райони където хора умират от глад,а от царевица ми пройзвеждат етанол или метанол-био горива?ако нещо не ти е ясно от това което съм написал,питай!:-)

91

до 91

преди 11 години

Никакви пари не нмосят евреите в България. Тия са свикнали само на аванта и на муфта.1. Като бройка по статистика са 1.6% от всички туристи2. Водят ги в купени от израелци хотели, водят ги в казина и обекти, купени от израелциИ какво виждаме, почти нищо, без да споменаваме, че и данъци не плащат хотелите, защото са на офшорки.А руснаците са над 80%. После българите. Тях трябва да пазим като гости. За това държавата трябва да блокира достъпа на евреи в България. За да има бизнес на морето.

90

до 94

преди 11 години

Стига си лъгал бе, смешен си. Тия глупости ходи си ги разпрявай в израел или на угоените американски мозъци.

89

до 101

преди 11 години

Нещо много са тиа ти криви сметките. И защо ще ги мрази половината свет Иран. Сигурно за това, че последните 300 години не са нападнали НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА. И да правим евлата на Израел и САЩ ли. За това, че са изцапани в чужда кръв до ушите. От всякакви убийства и атентати. Ходи се гръмни с плоската пропаганда.

88

Анонимен

преди 11 години

Бе аз не знам дали евреите ги мрази половината свет,както пише зоол,обаче иранците със сигурност. Иранците ги мрази Турция,Израел,Азербайджан,ЕС,САЩ. Почти половината свет.

87

Анонимен

преди 11 години

реално погледнато първообраза на съвременните терористично организации е ВМРО.

86

Пешо змея

преди 11 години

брей иранците осъждат тероризма, нехуманно било. и аз осъждам порното, неморално е, вервайте ми, никога не съм гледал

85

Анонимен

преди 11 години

Ако между туристите е имало и предрешени юдей,които са отивали на акция за някоя персийска особа,но са объркали нещо и .....ето ти новина .

84

до 86

преди 11 години

Най-простият отговор,защото зад всяко мръсно дело,като червей в гнойна рана стои лъжата.