61

DDD

преди 11 години

Аман от експерти! Най-мощната държава в света САЩ води война вече няколко години с тероризма и няма кой знае какъв ефект. Терористи удариха и то доста "по-успешно" Испания и Англия. Редовни и с много повече жертви са атентатите в могъщата Русия. И сега сигурно пак Бойко е виновен! Като се случи нещо подобно все изникват разни мастити експерти и разбирачи. Разберете, че тероризма неможе да се спре лесно - още по трудно е за малка държава с ограничени възможности като България.

60

минавам само

преди 11 години

Всъщност наказателното производство /дело/ е едно и е внесено с обвинителен акт в съда от прокуратурата. В тази връзка как да разбираме, че делата са в 9-та глуха, както се изразявате?

59

Анонимен

преди 11 години

не бързайте с обвиненията! ДПС има достатъчно хора и спящи терористични клетки за извършване на подобен тероризъм! повече от двадесет години никой не им държи сметка какво правят, на какво ги учат, кои организации и за какво им дават много пари! оказва се, че много международни терористи са идвали спокойно в българия на почивка и никой не ги е усетил! а какво са правили и с кого са се срещали никой не знае! нищо чудно атентата да е извършен от родни опозиционни партии, за компромат на правителст

58

Анонимен

преди 11 години

За каква "национална сигурност" става дума? МВР пръска пари да подслушва гражданите и противниците на герб, а не да лови терористи. През последните месеци са предотвратени няколко атента срещу израелски граждани в различни страни по света - но не и у нас !!!

57

Анонимен

преди 11 години

Някой сеща ли се защо ДПС толкова много защитаваха арестуваните имами, които са обвинени в преподаване на радикален ислям. Защо Лютив Метан направи няколко много остри и заплашителни изказвания по медиите, като обвиняваше правителството в етнически натиск срещу електората на ДПС. Защо ДПС реално защитава нахлуването на радикалния ислям в България, дали пък това не е скрития коз на ***.

56

Анонимен

преди 11 години

вече всичко е ясно Станишев и Първанов са организирали всичко,терористичната партия БСП си показа рогата

55

ТТТ

преди 11 години

Защо този експерт , респектиращ с обективност и професионализъм , не е в изпълнителната власт??? Понеже е явно прекалено умен и интелегентен за да бъде от ГЕРБ или за да има още трупове и кръв?!! ЗАЩО....????

54

Очевидец 3

преди 11 години

- Не, не. Всички ние знаем, че тук сме добре дошли и че България е добре настроена към нас. Предупрежденията бяха свързани с това, че са възможни атентати в България срещу израелци, но не че са организирани от българи, а от други чужди групировки. - А имаше ли обяснения защо точно тук се очакват тези атентати?- Да, обяснението бе, че последните години в България почиват много израелски туристи, който факт вече е всеизвестен, и именно затова се очакваше терористите да ударят точно у вас.

53

Очевидец 2

преди 11 години

- Не. Беше страхотна паника, нямаше време за обяснения. Всички бяха ангажирани да спасяват ранените. Но ние тези атентати ги очаквахме. Бяхме подготвени за тях.- Как така ги очаквахте?- Една седмица преди да пристигнем тук, в пресата в Израел се появи информация, с която предупреждаваха всички, които ще пътуват за България, че във вашата страна се подготвят атентати срещу израелци. - Искате да кажете, че са ви предупредили, че в България има настроения срещу ваши сънародници?

52

Очевидец 1

преди 11 години

Михаил Гителман, очевидец- Господин Гителман, какво видяхте, какво се случи?- Чух ужасен взрив, всички много се уплашихме. След това видяхме много кръв. Целият автобус гореше в пламъци, а след това се запали и съседният. Ние бяхме в третия автобус, който не пострада. Не можахме да разберем много, защото не ни обясниха нищо вероятно за да не ни плашат. - Туроператорите не ви ли обясниха какви са версиите за атентата?

51

Анонимен

преди 11 години

Вижте кой е Симеон Николов:съветник на Георги Първанов,зам.-министър на отбраната в правителството на Станишев.Мислите ли,че ще се изкаже в подкрепа на сегашната власт.Имам едно правило -преди да коментирам нечие изказване,да видя какви са политическите и икономическите му интереси.

50

до 55

преди 11 години

*** и *** господине, по-голяма глупост в целия сайт не бях чел! моля свържете се с щаба на позитано да ви спуснат нова версия за пропаганда, че тая е много зле.

49

гражданин

преди 11 години

Нали бяхме една стабилна и сигурна граница на ШЕНГЕН, г-н Борисов..?Ами вижте какво стана понеже "полицията ни пази". И сега какво голяма офанзива, голямо чудо (ама за 3 дни). А по селата *** бият, крадат, и изнасилват-там е истинският терор върху българи, ама този терор не го отчитате защото не Ви изнася, ще дойдат избори и ще Ви трябват гласове...

48

Анонимен

преди 11 години

Имало значи и трезво мислещи и говорещи хора в тази страна. Жалко че ще бъдат заглушени от истеричните писъци на демократични медиии за иранската заплаха и бисерите на титани на мисълта като Боко

47

до Марк

преди 11 години

Марк, за да твърдиш, че атентатът на гара Буново е "наш", означава, че си агент на турски секретни служби... тогава съседите ни бяха спретнали серия от разработки, но все пак имаше държава, не бяхме разграден двор.

46

da

преди 11 години

Докога никой нищо няма да прави,за предотвратяване на атентати.Ами,че тоя преспокойно можеше да се вреже в Нефтохим,и тогава какво щеше да стане??След две седмици идва Spirit of Bourgas,как ще гарантирате сигурността на хората там,как?Некадърници

45

Анонимен

преди 11 години

то първо трябва да има национална сигурност

44

Анонимен

преди 11 години

Доклада на ЕС е оценката за работата на Борисов, а атентатът е оценката за работата на Цветанов./ Нещо и една Петолъчка ми се мотае в главата, но хайде, от мен да мине, ще го пропуснем./

43

тъп и прост

преди 11 години

ТОВА БЕШЕ ПОРЕДНОТО И ПОСЛЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ОТ 3 ГОДИНИ НЯМА ДЪРЖАВА !!!ЖАЛКО ЗА ХОРАТА КОЙТО ЗАГИНАХА !!!ДА УБИЕШ ХОРА ЗА ДА ИЗМЕСТИШ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ОТ ДОКЛАДА НА ЕС - ТОВА Е ЗВЕРСКО И ИЗРОДСКО !!!!

42

Анонимен

преди 11 години

прибив 100 % , и то без никакво усилие . българия си е разграден двор и много лесно всеки може да си прави атентати когато си поиска . каква гаранция има че това няма да се повтори ???