52

Анонимен

преди 11 години

този е голям лицемер

51

до 36

преди 11 години

Ти не разбра ли,че Мосад не е дал предупреждение и старото е вдигнато преди 2 месеца.

50

цезар

преди 11 години

Чудя се как може човек който до вчера не знаеше от къде се влиза във външно министерство да стане министър на ВнР Дипломацията е цяла наука и лесно се не учи Трябва да имаш пипе талант

49

Анонимен

преди 11 години

Какво точно правихме в ИРАК ??Какво точно правим в Авганистан ?Наши войски на територията на чужда суверенна държава, Това ако не е ОКУПАЦИЯ здраве му кажи.

48

Анонимен

преди 11 години

Моля ви сложете снимката на приятеля от Катар дето ни посрещна по джапанки.

47

Баба

преди 11 години

ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА НЕ ТРЯБВА ДА Е УСЛУЖЛИВА. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е ПРИЧИНА ЗА АТЕНТАТА. ТОЕСТ МЛАДЕНОВ Е МН.ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНСКОТО ПОНЯТИЕ ДИПЛОМАТ

46

Анонимен

преди 11 години

Да бе нещастнико, хич не е причина! С това близане на европейските *** и с навирането на езикът ти в американските такива - хич не сте виновни, да ви е.а майката герберастка!

45

...

преди 11 години

Niki... Mladenov... Za da provejda edna strana vynshna politika, to tq trqbva da ima diplomaciq, razuznavane i armiq. Kyde sme nie?...

44

666

преди 11 години

Айде бе!Не била причина!А кой подг*зува на американците?!Дори и англичаните не им се подлагат, колкото Ти.Защо не попитате народа дали искаше да умират българи в Ирак, дали одобрява отношението Ти към Иран; дали иска да пазим наркоинтересите на САЩ в Афганистан?Има още много въпроси, които показват, че външната политика която водиш ТИ, не е в интерес на българския народ, а само на една малка част от него.

43

Анонимен

преди 11 години

Айде бе!Провеждахте ли съвместни правителствени заседания с Израел? А колко такива направихте с Палестина? Или може би това е резултата от тези заседания.

42

anonimen

преди 11 години

Otsega natataka,vsicki Terorist parvo da zvaniat na Niki Mladenov

41

коци

преди 11 години

Кой беше този Младенов

40

Жорката

преди 11 години

външаната ни политика е, че сем подлизурковците на САЩ а, а те ще се сбият с ИРан, които са ядрена сила. ние сем по средата. това е нашата външна политика.

39

ТТТ

преди 11 години

Шибаният ни и продажен щеф на дипломацията е първиат , заради когото умират евреи в България(негови сънародници)! Педерастът направи заложници България , българският народ и неговата сигурност с абсолютният си непрофесионализъм и работейки за интересите на Израел!!! Колко още кръв е необходима , за да го изритат?!!

38

Анонимен

преди 11 години

Малкия, вземи се скрий някъде, не ръси простотии...Ние нямаме външна политика.

37

Анонимен

преди 11 години

Приятели на Сирия? Не знам къде сме тръгнали с народ, колкото един град и ние. Я да си гледаме нашият двор. Кой с еинтересува от такава малка и бедна държавичка? И за какво сме им?

36

Анонимен

преди 11 години

e zaradi *** kato toq i solomon4o pasi..6e go otnasqme nie

35

kireza

преди 11 години

до 9Не съм съгласен че взрива е бил внесен от вън.Трябва да се анализира и може да излезе че е от гръмналите складове.Много неща скриха взривовете в оръжейните складове на частните мутренски фирми,уж за утилизация!Бомбата може да е направена в България и да е предадена на "човека от САЩ"!"Приятели на Сирия" ааааааааа???????????????Шляят се из Родината както им скимне,всичко им осигуряват....Може да е някой "сирийски приятел" на Младенов?А Мосад трябва да се позаинтересува и от Младенов,а???

34

Анонимен

преди 11 години

Ами да, то нямаме време да следим криминалните типове, ние следим нашите хора. Що писали статии например в чужди списания, за наказание сами да си купуват, за да работят. Ех, вие.....все виждате врагове там, където нямате, затова с епродавате и за жълти стотинки, но което е по-лошо продавате потенциала на нацията. А всичко го правите за лична изгода!

33

Анонимен

преди 11 години

сутринта соломон паси по нова тв , мнооого добре обясни фактите, за което едно голямо благодаря, а младенов верно е голям ***