46

До 43

преди 11 години

Ти можеш ли да назовеш поне една държава, която може да гарантира сигурността на своите туристи на 100%?

45

Мила

преди 11 години

А френските служби какво проспаха? А Лондон? А Мадрид? Тероризмът е ад и дано никога не се повтаря.

44

Валдес

преди 11 години

Защо никой не се съмнява в Турция?А трябва !

43

НевЕрващ на думи

преди 11 години

Пак има "дежурни виновни" и пак няма никакви доказателства. Много удобно, нали. Преди време Ал Кайда беше виновна за всичко, сега Хизбулла и Хамас подкрепяни от Иран и Сирия са виновни за вичко. Просто,лесно и удобно ... за всички немислещи.

42

Анализатор

преди 11 години

По времето на Живков, България водеше изключително премерена и далновидна политика спрямо арабския свят и Израел. Некадърната пасмина от пишман-дипломати в наше време прави точно обратното, опитвайки се да угодничи на едни или други големи международни играчи. Въпиющата им безпринципност и некомпетентност доведоха до такива ужасни последици като терористичния акт в Бургас. Опасявам се, че това ще е само началото.

41

Анонимен

преди 11 години

Сирийския посланик ядеше малки деца затуй го изгонихме да се подмажем на дъртата вещица Хилъри.

40

бруте

преди 11 години

Какво ни направи Сирия та скъсахме дипломатическите отношения с нея И само тава ли Има да берем ядове с тази наша политика ближе ща *** на янките

39

Гошко

преди 11 години

Иран виновни! Колко удобно само!! От години сащ се чудят как да влязат там! Сега Израел атакува, уж за разчистване на сметките, сащ ( покровителят на евреите) се притичва на помощ на "своите съюзници", започва дългоочакваната война с/у "иранския тероризъм", война, в която може и да не се размине използването на ядрено оръжие!!! Това са мои конспиративни теории, но съм сигурен , че не са далеч от логиката!

38

зико

преди 11 години

Защо и трябваше на България да се навира между шаварите

37

Замислих се

преди 11 години

...как всички хранят арабеските дори и аз....ама в един момент всички от тях се наакват :)

36

до 45

преди 11 години

Свестните у нас се считат за луди!

35

до 35

преди 11 години

нещо не ми се връзва.ислямо-левичари.....да разбирам тогава че трябва всички ислямисти които пишат и се хранят със лявата ръка да погинат..но защо.. .жалко за туристите и жалко за дюнерите на всеки ъгал

34

Нищо чудно

преди 11 години

В държава, където по сайтовете се пишат такива глупости всичко може да се случи.От това което чета, поне 2-3 от писачите са напълно превъртели.Виж напр. 44, той просто плаче да го затворят в пдихиатрията.

33

диди

преди 11 години

*** сами си го взривиха! Искат война с Иран.Това и най-простия вече го разбира.

32

акуд

преди 11 години

зад този атентат може да стои всеки друг но не и Хизбула и сирия. на мен ми прилича повече на разклащане на България след като българия обяви ,че е много вероятно да не се присъедини към не сигурния съюз на ЕС

31

Дим55

преди 11 години

не е далеч от истината това

30

Анонимен

преди 11 години

явертъ, ти си пълен ***, казва ти го антикомунист!!!

29

Анонимен

преди 11 години

Много скоро ще се случи следното - някой камилар някъде ще задейства истинско ядрено оръжие. И се надявам сред жертвите да има колкото се може повече ислямо-левичари и техни близки. Не защото така останалите живи ислямо-левичари ще поумнеят - ислямо-левичаря не може да поумнее, а защото просто по тоя начин тези полу-хора ще намалеят.

28

Д-р Икономов

преди 11 години

До N27Трябва ти повечко време за да разбереш някои неща !!! Някой видове като теб бавно еволюират което е генетичен проблем!!!

27

Oleee do 24

преди 11 години

Първо не всеки може да критикува. Второ - махни си антената от главата и конските капаци от очите. Трето почни да мислиш сам със собствената си глава. Четвърто - лъжат ни всеки ден и го приемате за чиста монета каквото ви кажат. Пето - в БГ партии и политици няма - има групички по интереси окичили се с гръмкото име "партия". Шесто - всеки има право на собствено мнение.