48

Анонимен

преди 11 години

цялата работа е подготвена от ЦРУ и мосат,за да има предпоставка за военна намеса в сирия и евентоално война с иран.

47

Анонимен

преди 11 години

Лъжеш Ехуде,вечните лъжи!Ах горките ние.

46

до 54

преди 11 години

хааахахаха! Ислямо-левичари! Как го измисли това бре, майнуно-десняк и дефицито-интелигент? хаха!

45

Гацо

преди 11 години

"атентатът в Бургас беше извършен от активисти на (ливанското шиитско движение) Хизбула и спонсориран от Иран", заяви Барак по израелското обществено радио.""Ще направим всичко възможно за намиране на извършителите на атентата в Бургас и техните спонсори"Е нали са ги намерили вече, казват кои са? Или първо ги намираме, а после ги търсим... Нещо *** бързат, нещо плетат и немат време за внимателна и изпипана манипулация! Май вече и не им пука некой верва ли им или не - войната не чака!

44

Крис

преди 11 години

Някой вярва ли , че Иран и ислямистите имат пръст ?! Мосад и ЦРУ сами си спретнаха този атентат. Хамериканците особено имат много опит в това... Не се заблуждавайте , това са невероятно долни нации, които не се спират пред нищо за пари... Бог да прости невинните жертви , поредните дадени в името на световния империализъм, лошото е , че сега ще ни намесят и нас , там където въобще не ни е работата...

43

Анонимен

преди 11 години

Много скоро ще се случи следното - някой камилар някъде ще задейства истинско ядрено оръжие. И се надявам сред жертвите да има колкото се може повече ислямо-левичари и техни близки. Не защото така останалите живи ислямо-левичари ще поумнеят - ислямо-левичаря не може да поумнее, а защото просто по тоя начин тези полу-хора ще намалеят.

42

ттт

преди 11 години

Доколкото разбрах, са загинали бедни израелски граждани (по техните стандарти). Е, те бедните не ги жалят.

41

СС

преди 11 години

Хората много добре са го казали. "Каквото посееш, това ще пожънеш."

40

Анонимен

преди 11 години

"Израел е изправен пред световна терористична вълна!"Тънкия намек, че еврейте управляват света и всеки против тях е "терорист" или "нацист".

39

Анонимен

преди 11 години

трета световна война , пурвата световна започна заради Балканската война.1913 година

38

против

преди 11 години

Нямаме сигурност,нямаме служби които да защитават българските и чуждите граждани.Влизат в домовете ни и крадат и няма хванати.Терористите ще ги хванат американците и израелските служби.Това е положението.

37

Rumi

преди 11 години

четете и слушайте какво казват специалистите - ръководителя на Хизбула от 2006г. е забранил да се извършват атентати. Също така още снощи в тв интервю отрекоха за Бургас. Нещата са доста сложни. Дано службите кажат истината за това което открият и не ни манипулират, което им е много присъщо.

36

?

преди 11 години

Коментар 36 е типичния коментар на промит червен болен мозък и форумен бригадир.

35

Анонимен

преди 11 години

Прегледах коментарите в CNN. Май вече манипулацията не върви добре. Хората взеха да се замислят след 10 -11 години - аджеба не ни ли будалкат? Отделно, за съжаление, омразата към еврените явно се засилва, което никак не е добре. Не са виновни, че наистина са интелегентни, хитри и работливи.Самите евреи не се досещат, че са яко манипулирани.

34

Bai-Hui do 42

преди 11 години

става дума за Ехуд Барак бе малоумникооооо.

33

Анонимен

преди 11 години

ЦИОНИСТКИТЕ *** НЯМАТ СПИРКА ПРЕД НИЩО ,ДОРИ ДА ВЗРИВЯТ И НЯКОЛКО ОТ СВОЙТЕ ,ВАЖНО Е ДА СИ ИЗПЪЛНЯТ ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН ЗА АНЕКСИРАНЕ НА ИРАН И ПОСЛЕ ИРАНСКАТА ТЕРИТОРИЯ ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА СРЕЩУ КИТАЙ И РУСИЯ ,ТОВА Е ЦЕЛТА ,ОСТАНАЛОТО СА ЛОКУМИ ,КОИТО РАЗТЯГАТ ПРОДАЖНИТЕ ЕВРЕЙСКИ МЕДИИ,ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА ,ЗАЩО РОДШИЛДОВИ И РОКФЕЛЕРОВИ НЕ СТЪПВАТ В ИЗРАЕЛ,ЗАЩОТО ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ИМ ТРЯБВА ЗА ПОСТОЯННИТЕ ИМ ВОИНИ ,А ОБИКНОВЕНИТЕ ЕВРЕИ СА ЗАЛОЖНИЦИ В ТАЗИ *** ИГРА ЗАЕДНО С АРАБИТЕ

32

Анонимен

преди 11 години

"Ние сме изправени пред световна терористична вълна (...) атентатът в Бургас беше извършен от активисти на (ливанското шиитско движение) Хизбула и спонсориран от Иран", заяви Барак по израелското обществено радио. Мрежите на Ал Кайда и Световния ислямски джихад също действатДа, ама първо Хизбула не прави атентати в чужбина и второ АлКайда е нещо като радиацията - дето всички говорят за нея ама никой не я е виждал. За вс. непредубедени е ясно, че това е дело на хора имащи интерес от война с Иран

31

Анализатор до 34

преди 11 години

Хизбула извършва предимно атентати и взривове в самата държава Израел , но не знам да е извършвала външен атентат и обикновенно след извършването му обявява това но в Израел и тука няма отзвук за това. А и в последно време проблемите на ИЗраел са от международен аспект със съседни на тях държави , а не с Хизбула , макар че и там не всичко е спокойно. Но при отношенията с Хизбула има периодика.

30

c

преди 11 години

Тоя много бързо направи разследването. Няма мосад, няма цру, той каза. Цецко цветанов още работи по версията атентат, а човекът вече е хванал за ушите виновните. Опасявам се, че работата в близкия изток е опечена вече.

29

6 6 6

преди 11 години

Не разбирате ли че ЦРУ е виновно за взрива на Бургас,това е Американска провокация.Дадохме им База Борисов им лиже задниците.Ето ви Благодарността на Американците!!! Изпратиха Американец да Убие невинни хора дошли на море.За да нападнат Иран.Трябва да се свали това правителство и да се изгонят тези Американци от България.